geçmiş olsun arkadaşım.hala bi haber yok mu.ben adapazarında okuyorum.bugun bakayım bi parçacıya.istanbul dışında gözden uzak diye kocaeli sakarya gibi yerlere götürüyorlardır belki.inş benim karşıma çıkar da onu doğduğuna pişman ederim
geçmiş olsun arkadaşım.hala bi haber yok mu.ben adapazarında okuyorum.bugun bakayım bi parçacıya.istanbul dışında gözden uzak diye kocaeli sakarya gibi yerlere götürüyorlardır belki.inş benim karşıma çıkar da onu doğduğuna pişman ederim
arkadaşım bir sonuç olsa emin ol basın toplantısı yapar duyururum ama yok en son bana haber verilen ......olduğudur savcılığa suç duyurusu yapıcam motorun ......e görüldüğünü çünkü baska plaka takmıstır çevrilmiyordur motor nove şase no dan tanınır cevrildiğinde ben bir bakışta anlarım gerçi umudu kestim piyasa motor almam artık R6 yada vfr 800 bakıcam yerin dibine girsin 600rr lar
izmirde görülen motorun senin olduguna eminmisin peki?
dualarım bulunmasından yana arkadaşım malesef elimden başka birşey gelmiyo
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
...............
umarım biran önce bulunur izmir dışınada çıkmış oa ihtimali yüksek tabi
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
inş senin motordurda bulunur ama burda bunu yazmamız bi yerden iyi biyerdende kötü olmuş o şahıs okuyarak motoru saklamaya veya kamuflaj etmeye çalışabilri inş izmirdeki mt dostları bu motoru görürde yapışır yakasına.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
bende öyle düşünüyorum umarım bir yerde patlar geberir motorunda degilim ben içimde hırs oldu ne kadar kolay ya bizde çalalım o zaman hazır plaka ruhsatta var nasıl olsa cevirmezler gidelim bodrumjda antalyada binelim çaldığımz makinalara memlekete bak motor ısınırken bile üstünden kalkmıcaksın ya
evet arkadaşım haklısın binbir güçlükle Türkiye gibi bir ülkede motora gönül verip belki zarzor bir araya getirdiğin emeğin alın terin dakikalar içinde şerefsizin birinin alıp götürmesiyle heba oluyor bizki motor gibi 2 tekerlekli denge canbazlığı yaptığımız bir şeye binerken korkarız.ahh almayalım onun hakkına tecavüz etmeyelim nede olsa tehlikeli bir sevdamız var başımıza iş gelmesin diye hayatta dikkatli davranmaya çalışırken bu insanlar başkasının malını çalıyor ve hala yaşıyolar bu benim ençok kızdığım iş ama birğün kırılır bu çark ve ogün anlarlar bizi.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
millet racing e binerken patlamamak icin biner ama artık fikrim şu ben bundan sonra hangi makinaya binersem biniyim ilk yapıcağım dikkat edeceim şey çaldırmamak olucaktır ne desekte boş bu saatten sonra gerçi dikkat edin işte ben her detayı yazıyorumki açık vermeyin
her açtığımda inş bulunur diye bakıyorum..nasıl olsa çıkıcak ondan o bir şeikilde..inş bulunur okadar emek var para biriktir al insan olmayan biri gelsin alsın..nekadar kolay
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
İZMİR de bir saat önce aynı west granajlı bir motor gördüm.. ama kawasaki zx yazıyordu üstünde.. daha önce ilanı gördüğüm için aklımda kalmıştı.. Kahramanlar (motor mağzalarının çok yoğun olduğu bir bölge) izmir Motor diye bir dükkanın önünde duruyor..
alla alla peki hondamıydı kawasakimiydi motor?
kawasaki ye olmaski 600rr ın grenajı yurt dışından falan getirmiş olabilir yinede grenajdan anlıyan birileri baksın derim resimlere
600rr degilmiydi? nınja nerden çıktı?
[/B]
üstündeki grenajlar yazılar falan benim motordakiyle aynı fakat bu motor zx6 izmirde gördük diyenlerde herhalde bu motoru görmüşlerdir muhabbet bu
gecmıs olsun :( umarım bulunur
biz başlığı güncel tutalım da..
çok büyük geçmiş olsun...üzüldüm valla..lanet olsun emek hırsızı halsiyetsiz herifler..ya bu arada aklıma geldi arkadaşlar, bu motorları nasıl çalıyorlar kocaman motor..yani nasıl çalıştırıyorlar özel anahtar mı yaptırıyorlar anlamadım valla.
yav ihbar yapsaydın ya kardeşim parayla degilya o zaman gittiler grenajı bu döküntü zx e taktılar aklıma birşey gelmiyor daha vede yoruldum artık düşünmekten o kadar ödül koyduk cart curt yok insan bi yerden sonra pes ediyor daha iyisini almaya çalışıcam yapcak birşey yok yakalanamıyor işte herneyse
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)