Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Siyah West 600rr çalındı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ZX6-R
    şahsen ben yıldım artık vede lanet ettim racing aldığım güne şimdi sahilden geldim millet yardırıyo tabi havada güzel içim gitti valla koskoca çalıntı plakasız rr la onun bunun cocuu izmirde geziyorsa devletin polisine yazıklar olsun!!! başkasının calıntı motorunu bi yerde görsem ödülü bıraktım insanlık namına olsa yine haber veririm neyse tez zamanda giyotinler kellesini alır umarım geziyorsa......polise ist de haber verildi ist de calınan bir motoru izmirde yakalıcaklarına sanmıyorum eğer cevirmeye girmezse girerse ruhsatsız olduğu anlaşılır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kardeş bende izmir karşıyakada oturuyorum vede çin olsun italyan olsun 50 cc 1000cc olsun hangi motor geçse kesin döner bakarım 3-4 gündürde havaların güzel oluşundan dolayı neredeyse bütün gün geziyorum ama bizim buralarda hiç görmedim.ama arkadaş karşı tarafta görmüş yani benim eve uzak dediği yerller. ama aklımdasın

kardeşim çok üzüldüm bende senin motoru görürsem hiç merak etme polise haber vericem hatta takip etme şansım olursa takipte etmeye çalışıcam

Bide murat2100 dı galiba nicki arkadaş gördüm demiş bi dahada yazmamış şüphelendim yani bu arkadaş yeni üye bide yanlış anlamasın ama motor işlerinde yeni galiaba belkide benzetmiştir karıştırmıştır diye düşünüyorum
    bide son mesajı ayın 3 ünde yazmış ayın 4ündede foruma girmiş ama yazmamış neden anlamdım hayırlısı inşallah yanlış görmemiştir.kafamız karışmaz

kevın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ESD
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş bende izmir karşıyakada oturuyorum vede çin olsun italyan olsun 50 cc 1000cc olsun hangi motor geçse kesin döner bakarım 3-4 gündürde havaların güzel oluşundan dolayı neredeyse bütün gün geziyorum ama bizim buralarda hiç görmedim.ama arkadaş karşı tarafta görmüş yani benim eve uzak dediği yerller. ama aklımdasın

kardeşim çok üzüldüm bende senin motoru görürsem hiç merak etme polise haber vericem hatta takip etme şansım olursa takipte etmeye çalışıcam

Bide murat2100 dı galiba nicki arkadaş gördüm demiş bi dahada yazmamış şüphelendim yani bu arkadaş yeni üye bide yanlış anlamasın ama motor işlerinde yeni galiaba belkide benzetmiştir karıştırmıştır diye düşünüyorum
    bide son mesajı ayın 3 ünde yazmış ayın 4ündede foruma girmiş ama yazmamış neden anlamdım hayırlısı inşallah yanlış görmemiştir.kafamız karışmaz
    Arkadaşlar Murat arkadaşa hemen yüklenmeyin Hell_riderr arkadaşımız bilir ben de bu topiğin sıkı takipçisiyim. En az sahibi kadar ben de bulunmasını istiyorum şu motorun ve Murat arkadaşımızın bi mesajını başka bir topikte görmüştüm. Kaskla ilgili bir topikti galiba ve başından geçen bu olayı anlatmıştı. işte ben bi west yazılı 600 rr gördüm uyardım kaskını tak diye falan ve plakasız olduğunu da belirtmişti. Ben Murat ın bu mesajını görünce özelden mesaj attım. İst. ten bir arkadaşın senin tarif ettiğin motora benzer(west yazılı falan) motoru çalınmıştı ve o topiğe gitte arkadaşın haberi olsun dedim. O da buraya gelip yazmış. O yüzden hemen yargısız infaz yapmayalım. Ki ben ona mesaj attıktan 3-4 gün sonra bu topiğe yazmış. Dmek ki çok sık siteye giremiyordur. Ki bu benim tahminim. Umarım bunları yazdığım için insanlık namına yardım etmeye çalıştığım için beni de infaz etmezsiniz. Saygılar...
    O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.

En çok direnenler, en çok bilenenlerdir

Alıntı kevın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Murat arkadaşa hemen yüklenmeyin Hell_riderr arkadaşımız bilir ben de bu topiğin sıkı takipçisiyim. En az sahibi kadar ben de bulunmasını istiyorum şu motorun ve Murat arkadaşımızın bi mesajını başka bir topikte görmüştüm. Kaskla ilgili bir topikti galiba ve başından geçen bu olayı anlatmıştı. işte ben bi west yazılı 600 rr gördüm uyardım kaskını tak diye falan ve plakasız olduğunu da belirtmişti. Ben Murat ın bu mesajını görünce özelden mesaj attım. İst. ten bir arkadaşın senin tarif ettiğin motora benzer(west yazılı falan) motoru çalınmıştı ve o topiğe gitte arkadaşın haberi olsun dedim. O da buraya gelip yazmış. O yüzden hemen yargısız infaz yapmayalım. Ki ben ona mesaj attıktan 3-4 gün sonra bu topiğe yazmış. Dmek ki çok sık siteye giremiyordur. Ki bu benim tahminim. Umarım bunları yazdığım için insanlık namına yardım etmeye çalıştığım için beni de infaz etmezsiniz. Saygılar...
    böylelikle muratın niye polisi aramadığıda anlaşılmış oldu arkadaşlar haberi bile yokmuş adamın yargısız infaz yapmayalım lütfen...

doğrudur abi ben zaten ist çalınan motorun burda görülmesin,bide ondan başka kimse böyle bi motor görmemiş yanlış görmüş olabileceğini düşündümde yzdım.kimsede yükelnmedi ben bitek yazdım.
    vede mesajından sonra foruma girmiş nese.
    ben yinede bakarak olayım.

Motosikleti
    ZX6-R
    haberi yokmuş sağlık olsun yapcak birşey yok yinede izmir taraflarındaki arklar bir ihbar yapabilir!!!!!!!

Murat2100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 RR
    Alıntı hell_rideRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o motor nasıl gider izmir e yaw polis nasıl cevirmez gören arkadaşta eğer ihaber etseydi hemen polis mıhlsaydı 1500 tl cebinde olcaktı çok zenginse umursamamıştır

Polise ihbar ederdim tabikide ama hatırlıyamadım sitede böyle bir çalıntı haberin olundugunu zaten evime dönerken şans eseri karşılaştım motosikleti kullanan kişi gençdi kask vardı ama kafasına takmamıştı dirseginde tutuyordu. Kask Siyahdı Eğer kör olsaydım bu motorun aynısı göremezdim etiketinden eksozuna kadar aynıydı cünkü aramızada 1 metre mesafe vardı. Ben yardımcı olmak isterdim ama bi motoru benim çalmadıgımı söylememişler. Genç Olmama Rağmen Yada yeni üye olmama rağmen bir çok motosikletten anlarım.
    Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu

Alıntı Murat2100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polise ihbar ederdim tabikide ama hatırlıyamadım sitede böyle bir çalıntı haberin olundugunu zaten evime dönerken şans eseri karşılaştım motosikleti kullanan kişi gençdi kask vardı ama kafasına takmamıştı dirseginde tutuyordu. Kask Siyahdı Eğer kör olsaydım bu motorun aynısı göremezdim etiketinden eksozuna kadar aynıydı cünkü aramızada 1 metre mesafe vardı. Ben yardımcı olmak isterdim ama bi motoru benim çalmadıgımı söylememişler. Genç Olmama Rağmen Yada yeni üye olmama rağmen bir çok motosikletten anlarım.
    sen kafanı yorma abi forumda İzmir'i sokak sokak aramaya niyetli arkadaşlar var gelir bulurlar nasılsa

Motosikleti
    ZX6-R
    anladm dost benim motoru çalan herifi kaçarken görenlerde siyah kasklı olduğunu söylemişti hepsi tesadüf olabilir mi bence çok zor izmir polisini arayarak bu gördüklerini anlatırsan çok iyi olur

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    bugun bornova emniyet müdürlügüne gidip resmini gösterdim ve söyledim ilgilenceklerini söylediler.

Umarım bulunur kardeş
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    bende karşıyaka dayım....ama karabağlar tarafına sürekli gidiyorum...zaten foruma sürekli giriyorum....ve görürsem hemen polise haber veririm...yada takip etmeye çalışırım.....,inşallah tez zaman da bi haber çıkar...

Motosikleti
    ZX6-R
    çok sağolun arkadaslar hadi izmir bulun şu canavarı sağ salim kapın ödülü bende motoruma kavuşıyım

çok sağolun arkadaslar hadi izmir bulun şu canavarı sağ salim kapın ödülü bende motoruma kavuşıyım
    mühim olan ödül değil dostum senin motorun bulunsun bize yeter

tabi o ne üdüğü belirsiz mahlukat hala buralardaysa

buarada bende pazartesi yada salı narlıdere emniyetine gidicem ihbar için umarım ilgilenirler...

alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam

izmirde hala dolaşıyorsa kesin gözümüze ilşecektir....benim iş yerim tam cadde üzerinde ses duydumu çıkar bakarım motorun sesini duyduğumda...inşallah bu taraflara gelir...

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    şahsen ben yıldım artık vede lanet ettim racing aldığım güne şimdi sahilden geldim millet yardırıyo tabi havada güzel içim gitti valla koskoca çalıntı plakasız rr la onun bunun cocuu izmirde geziyorsa devletin polisine yazıklar olsun!!! başkasının calıntı motorunu bi yerde görsem ödülü bıraktım insanlık namına olsa yine haber veririm neyse tez zamanda giyotinler kellesini alır umarım geziyorsa......polise ist de haber verildi ist de calınan bir motoru izmirde yakalıcaklarına sanmıyorum eğer cevirmeye girmezse girerse ruhsatsız olduğu anlaşılır
    geçmiş olsun kardeşim seni üzmek istemem ama biraz zor gibi eger ticaret amacı ile çalındıysa çok zor ama gezme amaçlıysa eninde sonunda yakayı ele verir işallah izmirde bize denk gelirde senin yapmak istediklerinin biz fazlasını yaparız emin ol.beklemekten başka çare yok motorunu kafama kazıdım işallah burada denk gelirim
    (ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Hocam geçmiş olsun.

Motoru çalanlar hayrını göremeden giderse için bir nebze ferah olur, motorun sağ salim gelirse için hepten ferah olur herhalde.

O alçaklar ettiğini bulur muhakkak.

İnşallah tez zamanda bulunur.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

kevın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ESD
    O herif motorla güneye fink ve hava atmaya gitmiştir kanımca.
    O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.

En çok direnenler, en çok bilenenlerdir

alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    Aaaaah ah... güzelim motor...

Topic "umarım bulunur"larla dolmuş... İnşallah, tebrik mesajlarıyla sevinç mesajlarıyla dolar...

ne diyim ?...

ben böyle güzellikte bir motor gördüysem o da movistar'dır....

bu motor elbet dikkat çekecektir...

umut yitirilmesin !

topic unutulmasın..
    BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA

Haber çıkmadımı?:( (Güncellemek istedim.)

Motosikleti
    ZX6-R
    varda sonuç yok olcak gibide gözükmüyor takmıştır ....... plakayı geziyodur polis durdurmaz durdursada plakayı kontrol ediceğini sanmıorm zaten başka bi motorun ruhsatını uydurmuştur motor ve şase no sunada polis bakmaz cevirince

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)