adam elini kolunu sallıyarak geziyor bir de şehirler arası yol yapıyor :S bu polisler boş boş oturuyor ayıp ya !!!
murat2100
polise şikayet etsene abi hemen..yüzünü felan hatırlıosan tabi..belki suçluluların dosyasında wardır..
adam elini kolunu sallıyarak geziyor bir de şehirler arası yol yapıyor :S bu polisler boş boş oturuyor ayıp ya !!!
murat2100
polise şikayet etsene abi hemen..yüzünü felan hatırlıosan tabi..belki suçluluların dosyasında wardır..
haydaaaaaa
abi polise niye haber vermiyosun plaka olmadınıı görüyorsun izmirden olan varsa bir zahmet ihbar yapabilir mi?
izmirden biri varsa yapsın abi ihbar özellikler yazıyor hersey arkadaş nasıl ihbar etmemiş kafam almıyor
Biraz vurdumduymazlıktan aynı şey kendi motoruna olsa...
o motor nasıl gider izmir e yaw polis nasıl cevirmez gören arkadaşta eğer ihaber etseydi hemen polis mıhlsaydı 1500 tl cebinde olcaktı çok zenginse umursamamıştır
bilinçsiz biri sadece o kadar...
izmire gitmek sorun değilki gündüz vakti kolaylıkla gidilebilir ana yollarda çevirme olmuyorki fazla tam gaz basar gider yada 2 kişi gider biri önden çevirme warsa arkaya haber verir sınırdan türkiye içine kaçak mülteci insanları nasıl taşıyorlarsa aynı taktik...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
arkadaşım geçmiş olsun.yaşadığın acıyı biliyorum.benmde başıma geldi.umarım bulursun.
bu arada o arkadaş motorun çalıntı olduğunu bilmiyorda olablr.kendisi bi açıklama yapsaydı...
Orgazma Dudak Büktürür
belkide o an aklına gelmemiştir suçlamamak lazım hepimiz yaşarız bu durumu.. bulana 1500 TL ödülmü var ?
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
evet 1500 tl ödül var yeterki makina sağ sağlim bulunsun
inşallah bulunur.. 6.hissim kuvvetlidir işallah bulunur :(
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
kamyona atıp götürme ihtimalide doğar bu olayda ama polisin plakasız ve kasksız bir adamı cevirmemesi utanç verici belki benim motordur belkide degildir sorumsuzluk diz boyu
Ben köyden ilçeye 125 cc motorumla gidemiyorum plakam var ehliyetim yok diye korka korka gidiyorum sokak aralarında bile kaskla dolasıyom adam izmirde kasksız plakasız "fink" atıyor
Valla ben bakınca benim bile içim kötü oluyor motorum bile yok. Geçmiş olsun inşallah bulunur
[B][U]Utku SAYAR[/U][/B]
Neredeyse 1 ay olmuş yani İzmir'de olsam sokak sokak arayacam motoru.Çalınan arkadaşada yazık onca emek alınteri.:(
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
valla 3 gündür izmirdeyim rastlayamadım malesef.
rastlasam anında polisi ararım.
Murat bi zahet arasaydın polisi.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
AFAKI konusmayın arayackmıs sokak sokak
ınsan kendı motorunu araadığında bıle bır kac zaman sonra yılabiliyor nerde kaldıkı ölesıne sokak sokak aramak... tabıkı denk geldıgınde ınsanlık namına kolluk kuvvetlerıne haber vermek lazım v gördüm diyen arkadaşada niye yüklenıyorsunuz o an düşünememiş yada gördukten sonra burya bakmıstır..dınlemeden anlamadan yargısız infaz bu.
Herkez öLür lakİn herkez gerçekten yaşayamaz...
arkadaşlar vurdumduymazlık diye bişeyin söz konusu olması imkansız arkadaş o an idrak edememiş olabilir bu kadar fevri davranışlara girmeyin
ayrıca izmir mt elbet bu topici okuyo ve okuyacaktır ben görmüşüm erman görmüş derken derken herkes bilecek isterseniz motor sahibi bi başlık açsın bununla ilgili?
arkadaşlar polise haber verildi mi verilmediyse söyleyelim bi haberleri olsun bide gören olursa bidaha ürkütmeyin sığırı korkup kaçmasın altında 600cc var nede olsa anca hızlıcesi falan denk gelcek ki ancak yada saklanmasın biyerlere inceden takip lazım ben bide nüfuslu arkadaşlarıma sölicem izmirde her yerde gözleri kulakları vardır bişey çıkarsa duyarız...
son olarak dilim söylemeye varmıyo ama arkadaş karabağlara doğru gidiyodu demiş umarım 6. sanayiye gitmiyodur?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)