okuyodur tabi abi ondan çok ayrıntıya girmekten kaçınıyorum burda ama katil olucam galiba
okuyodur tabi abi ondan çok ayrıntıya girmekten kaçınıyorum burda ama katil olucam galiba
Ya hocam büyük geçmiş olsun.Gerçekten çok zor bir durum umarım en yakın zamanda bulunur.Bazen diyorum bu polislerin helikopteri bile var bukadar zormu sıkıştırsalar hadi onuda geçtim devriuye arabalarıyla birarama yapsalar.Sanırım senin motoru çalanlar ilk bakışda zevk için çalmışlar sonrada satma ihtimaleri yüksek işde satarlarsa biraz unutulmasını bekledikten sonra satacalardır tahminimce.Renkli çıktısını alıp birkaç motor işiyle uğraşan tamircilere göstersen olmazmı?yada birkaçına bıraksan fotografını.İstanbulun dışına çıkacaklarını sanmam.Geçmiş olsun tekrardan.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Abi Motorun inşallah en kısa zamanda bulunur. Ben Antalya Manavgatta ikamet ediyorum. Buralara kadar gelmezler diye düşünüyorum ama yinede dikkat ederim. Belli mi olur. Bakarsın burdan çıkar.
07-gєηçℓιк
gecmiş olsun , umarım kısa sürede bulunur
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
bugünde moda dan bir 600RR calınmış 2007 kırmızı siyah kim dur diycek bilmiyorum uyuyan göz yuman polis mi? hiç sanmam bir tanesi yakalanırsa hepsi çözülür kendin yargılayıp kendin vericeksin cezasını........
Hadi yaa! Harbiden kim dur diyecek acaba?
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Arkadaş çok geçmiş olsun
yaşadığın acıyı bır motosıklet sever olarak paylaşırım inşallah en kısa zamnda bulunur,
benım düşüncem bu tarz insanların hırsızların arap ülkelerindekı gibi ellerinin kesilmesi ,benım görüşüm (dıncı muhabbetı kımse yapmasın alakam yoktur)
bana göre öyle hırsızların malesef ülkemızde cezası az olduğundan .tapmaktalar ,birde bunlara canak tutanlar parcalayıp pıyasaya satanlar ve bu tarz parcalarada rabet etmemek lazım geldiği yerı bılmediniz makıne parcalarını almayın bırgün aldığınız parca kımbılır kımın motorunun parcasıdır dıye düşünün .
geçmiş olsun arkadaşım
arkadasım acını suan gerçekten iyi anlıyorum çunku 2 gun once benımde kamyonm çalındı...
ne şerefsizliktir bu ne halsiyetsizliktir...biz yemiyoruz içmiyoruz bişeyler almak için çabalıyoruz didiniyoruz..adam gelip 5 dakikada kaldırıyo aleti ya..
kaç gunden beri bizim kamyonu aramaktan talan olduk..gezmediğimiz sokak kalmadı koca trakyada ama yok yok yok
inşallah en kısa surede motosikletin bulunur arkadasım..
allah sabır versin..
[B][I][U]KARANLIĞA ŞİKAYET EDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK [/U][/I][/B]:cat:
cok kotu bır olay dostum,umarım bulunur.
çok geçmiş olsun , düşmanımın başına bile gelmesin valla......
geçmiş olsun
usta büyük geçmiş olsun bu tüp olayların olma ihtimali yüksek çok dikkatli olman gerek inşallah bulunur plaka kodunu aldım fotoğraflarıda telefona attım trakyadayım bu tarafta bana denk gelirse alırım altından motoru doğru polise sonra sana haber veririm ama denk gelirse ;)
beyler ben ümidi kestim yeni makina bakmaya bile başladm bide silah bakıorm otopark falan işini halledicem yada garaj tabi hemen alamam ama ciddi kestm umudu sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı bide dua ediyorum benim motoru kaldıran köpeğin boynuna metrobüs bariyerleri giyotin olsun modadan kaldırdıkları motor kilitli ve alarmlıymış düşünün artk tek çare kapalı garaj otopark
yuh be yuh hala buunmadımı nasıl iştir yahu bu motor kayboluyor ve hiç cevap yok.. çıkmaza giriyoruz ya inşallah bulnur abim motorun üzüldüm :(
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
kesicen bir tanesini bak bakim bida kim yapıcak...Cezalar böyle az olunca herkez yAPİYOR
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
yakalasak zaten öldürücez başka yolu yok polise haber ver falan hikaye polis siz siz olun eğer racing e biniyorsanız motoru koyduunz yere yaklaşırken dikizleri iyi kontrol edin takip edilebiliyorsunuz ona göre!!!!!!
Ben bu motorun aynısını gördüm aynı anlattıgınız gibi zenon far tiger eksoz plakası yokdu ama resimdekilerle aynı 1 re 1
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
izmir üçyolda gördüm arabayla giderken ışıklarda karşılaştık motorsiklette oldugu için selam verdim oda selam vermişti kaskını tak diye uyarı yaptıgımda gaza gelip bastı plaka yoktu motorda karabaglar tarafına dogru gidiyordu
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)