yok abi bi salı görülmüş daha tık yok ya bari bi arabanın altına flan girse geberse motorda parçalansın motoru geçtim zaten umudum yok
yok abi bi salı görülmüş daha tık yok ya bari bi arabanın altına flan girse geberse motorda parçalansın motoru geçtim zaten umudum yok
Üzme kendini. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Bu yaptıkları bir şekilde kendisinden çıkar.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
aynen sizlere katılıyroum alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste:(:( ahh ahh 600 rr yoğunlukta olduğu için tolga ondan talep ona çok :(
Kardeş yok mu gelişme polis kovalamış ışıklarda gürülmüş demek ki parçalamaya niyeti yok umarım bulursun polis kovalamış ama yakalayamamış nasıl olmuş ki olay?
abicim ekini görünce işte dalıyo ara sokağa cumartesi günüde sülüntepede görüyor bir tanıdık ama emin olamadığı icin polise falan söylememiş sülüntepe denilen yerde teksas mubarek arada gidip inceliyoruz ama görüntü yok fidye gibi bişi olcak herhalde işin sonu yada giden geri gelmiycek
olaya bak ya şaka gibi herif çalıntı motorla kafasına göre geziyo
bende pendik kaynarcada oturuyorum. büyük bir ihtimal hırsız kaynarcadan. cünkü buralarda hırsızdan bol bişi yok. gecenlerde bizim sokakta arabaları bile ateşe verdiler. sanki bütün pislikleri kaynarcaya toplamışlar. sırf bu yüzden taşınmak istiyorum buralardan. bu arada taşlıbayırıda araştır. kaynarca neyse taşlıbayırda o. ben işim gereği kaynarca bölgesinde calışıyorum. yani hergün kaynarcanın sokaklarındayım. makina yabancı gelmedi. inş. sokakların birinde rastlarım. ama plakayıda verirsen teşhis acısından iyi olur.
34 BD 1465 ama degismiş olabilir plakayı grenajdan tanırsın yada tiger egzost tan bende pendikteyim yukarı tarafların pislik olduğunu biliyordum ama pendik e gelip racing çalıcak kadar gözü dönmüşlerin olduğunu bilmiyodm şaka gibi bu memlekette racing de almıcaksın ne göz çekiyomuş anlamadım gitti
senin bu motoru almanın tek çaresi var polisle molisle olmuyo yine kaçar onun bunun evladı altında 600cc var burdan bi arkadaş yarın öbür gün denk gelirse ince ince takip edicek fezaya bırakmıyo ya bu motoru elbet bi yerde durucak işte o zaman polisle binicen tepesine
valla umarım hemen bulursun kendi motorummuş gibi üzüldüm bulunursa senin kadar sevinicem...
valla burası pendik den calıyor pendik de burdan. gecen bizim arkadaşın arabasını pendikden takip etmişler gece götürmüşler arabayı neyseki araba bulundu. kaynarcaya gelirse ben kesin görürüm. tabi makinanın görümünü değiştirmediyseler.
Büyük geçmiş olsun. Sayfaları tek tek okudum ve yakın zamanda motosikletini değiştirecek biri olarak irkildim!!! Benim ikametgah Sahrayıcedit-Göztepe gözümüz, kulağımız açıkta, iyi haberlerini bekliyoruz
cok büyük geçmiş olsun arkadaşım. inşallah en kısa zamanda bulunur. cünkü bir kaç arkdaşımızın dediği gibi. bu tür west baskılı RR piyasada yok denecek kadar az...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
polisin yakalaması bir mucize ancak çevirmeye falan giricekte o zaman zaten onu bir yere gömdü bu sülüntepe civarlarıda öyle bi yapılanmaki evler gecekondu dibdibe hırsızla anlaşıcan yani başka çaresi yok polis arama yapmıyo ancak kapkaç tecavüz flan olcak o sırada motorla kacıcak o zman arama yapar racing kullanan arkadaşlar ıssız yerler varoş mekanlardan geçerken yolu izlerken aynalarıda sürekli kontrol edin takip edilip edilmediğinizi ve almayı düşünen arklar kapalı garajınız mutlaka olmalı yada otopark ve kasko onun dışında uzak durun derim yoksa katil olursun
gecmıs olsun umarım hemen bulunur...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
okudukca umutlandım konunun sonunda bulundu yazısını gormek ıcın :S ümranıye yavuztürk motorla tur atıcam bugun işten donuste :S belki raslarım inşallah
nedir be bu kardeşim istanbul artık yaşanmıyacak yer olmuş,milletin ne canı ,ne malı na güvenecegi bir yer olmaktan çıkmış bunu hesabını kim verecek bu şe....zlere.allahından bulur işşallah yazıktır bu insanlara ya utanmazlar
kızı kolda fazerı yolda severim.
Bu topiği, inşallah bulunmuştur ümidiyle açıyorum ama maalesef bugün de hüsrana uğradım. Ben de takipçisiyim. İnşallah en kısa zamanda bulunur.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Bende yazmadım ama bu topici takip ediyorum her seferinde inşallah bulunmuştur diye açıyorum geçmiş olsun arakadaşım inşallah bulunur bu zamanda kapalı otopark veya garaj şart..
nereye girdi kimbilir. aslında yanlış yapıyoruz. kimse bakınacağı bölgeyi söylemesin. uyuyan ördeği uyandırıyoruz farkında değiliz. ne güzel yazıyoruz şuraya ben bakarım şuraya sen bakarsın. adam daha gelirmi oralara. kesin bu yazılanları okuyordur.
umarım bir an önce bulunur,geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)