Çok geçmiş olsun dostum :( üzücü bi haber malesef
Umarım bulunur diyorum. İstanbulda ikamet eden biri olararak eğer görürsem direkt haberin olacak arkadaşım. Bunu taahhüt ediyorum sana (y)
Çok geçmiş olsun dostum :( üzücü bi haber malesef
Umarım bulunur diyorum. İstanbulda ikamet eden biri olararak eğer görürsem direkt haberin olacak arkadaşım. Bunu taahhüt ediyorum sana (y)
Kaza yaptığımızda yada aracımız bozulduğunda,yana yana çıkma parça aramassak,bu karaktersizler çaldıkları motoru ancak bi yerlerine monte ederler,1 motoru en az 20 hırsız ancak monte eder,çalınmaların önüne geçilir...
Duyarlı olalım arkadaşlar,yarı yarıya ucuz almıyor,masrafımızın yarısını başkasından çalıyoruz...
Geçmiş olsun kardeş....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
çok geçmiş olsun demek gelıyor sadece ama bişey yapmamak bu hırsızlara bir yakalayamamak beni delırtıyor tez zamanda bulunur ınşallah gerçekden senı anlıyorum Allah sabır wersın ınşallah motorunu bulursun
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Şimdi gördüm topiği 08.01 de açılmış. Baştan itibaren okudum ve Allahım inşallah topiğin sonunda "bulunmuştur" haberini okurum diye ama maalesef
Gerçekten çok ama çok üzüldüm. Umarım bir an önce bulunur ve evladına kavuşursun. Büyük geçmiş olsun. Gözümüz yollarda.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
şimdi telefon geldi tarife uygun motor soğanlıkta görülmüş umarım benm evladımdır soğanlık çevresinde arklar varsa gözleri açık olsun ilk bastaki tahminim kurfalı civarıydı soğanlıkta oraya yakın bir yer bildiğim kadarıyla
Hadi bakalım anlaşılan herif zevk için çalmış gibi. İnşallah bir an önce bulunur. Arkadaşlar antenlerimiz açık olsun. Bulalım şu canavarı
inşallah o motordur
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
polis kovalamış ara sokaklara dalmış soğanlıkta kaçtığına göre benim motor
off tam action olmuş.
abi sevindim kaçtıgına göre büyük ihtimal senin motor
motorcu arklar bostancıda da görüyor sahil ışıklarda 2 motor diger motor enduro 2 motorlar
Yauww! Olmaz böyle pişkinlik be kardeşim. Allahım ne olur bir an önce yakalansınlar
Polisin altınada bi RR vercen bak nasıl yakalıo
inşallah en yakın zamanda bulunur motor
polisin altına rr verecen bak nasıl hava atıyo ışıkta geçiyo kasksız geziyo gazlıyo
en önemlisi nasıl ceza kesiyo bizim burda var bi bmwli ordan biliyom adam polis mi artis mi belli değil
bizim hala oğlunun eve hırsız girmişti tel cüzdan vb çalmış oto nun anahtarını da al mış
aradan 3 gün sonra gezmiş gezmiş konvoya da katılmış dörtyolda(Hatay) park halinde bırakmış herif arabayı Allah tan umut kesilmez gelebilir.
2 gündün hava kötü onun bunun evladın dan bir ses yok bi tarafına sok o motoru yzf r6 alıcam gel onuda çal kitapsız merak ettiğim paso 600rr çalınıyor bunda bir hikmet var çalınan bi r6 yada gsxr a rastlamadım hep 600rr
Ses seda yok hee? Üzüldüm
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)