çok geçmiş olsun arkadaşım..
o şerefsiz kesin okuyodur bu forumu..1000 lira güzel para ama korkuyodur bide getirmeye..bari kafası çalışan biri çıksada motoru bulmuş gibi en azından sana gelip yerini gösterse para için..inşallah kısa zamanda bulunur
çok geçmiş olsun arkadaşım..
o şerefsiz kesin okuyodur bu forumu..1000 lira güzel para ama korkuyodur bide getirmeye..bari kafası çalışan biri çıksada motoru bulmuş gibi en azından sana gelip yerini gösterse para için..inşallah kısa zamanda bulunur
[B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]
umarım okuyodur yemin ediyorum kılına dokunmıycam trink vericem parayı yeterki aldığı gibi getirsin motorumu
Çok geçmiş olsun valla ne diyeyim çalanların elleri kırılsın onca emek yatırım birikim hemen uçup gidiyo ahhh ahhh ... İnşallah tez zamanda bulunur ...
KingRider And GhostRider
kardeşim geçmiş olsun dilerim ki en kısa zamanda bulunur onun bunun evladıda yakalanır inş. aallah belalarını versinn
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
Hocam çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım en yakın zamanda bulunur. Onu çalan Allahsızda hiç ölmeyecek sanki
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Büyük geçmiş olsun..insallah motoru daha parçalamamıslardır...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
emniyetten tanıdıklar iğne deliğinde olsa buluruz falan dedi umarımki parcalanmamıstr 2 gün oldu calınalı bu işi yapanların parçacıların neredeyse hepsine haber verildi bu arada bir arkadaş daha vardı kırmızı 600rr ı kayıp olan ben caddebostanda sahilde bir otoparkta gözüme carpmıstı kırmızı renkte bir rr oraya bir baksın o arkadaş bu başlığada yazmıştı kendisi
gemiş olsun çok üzüldüm yaw
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Gecmıs olsun arkadasım cok uzucu bır olay, cahil insanlar iste boyle onun bunun malına goz koyuyorlar gecım kaynakları yok baska cunku kafaları calısmıyo .Neyse cana gelcegıne mala gelsın arkadasım en kısa zamanda bulunur isallah.
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
aldığımız bilgilere göre motor avrupa yakasında degil şuana kadar anadolu yakasında gelisme oldukça yazıcam buraya.....1000 ytl ödül hala geçerli
umarım en kısa zamanda bulunur...
Umarım bulunur... Bu hırsızlar var ya !!!!
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
çok büyük geçmiş olsun umarım bulunur... ayrıca şununla temasa geçmeyi dene.. makinen 10 numaraymış ya.. üzüldüm valla
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
:( Gerçekten Acı Verici Bir Durum. Kesinlikle Organ Mafyasının Işidir. Motorunun Organlarını Satıp Kazanacaklardır :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
umuyorum bulunur motorun..çok geçmiş olsun...:(bunca emek..bunca özen..kız gibi güzel bir motor..nasıl kıyılır bir insanın emeğine..neyse umarım tez zamanda motoruna sahip olursun:(
KAFADAN KASK VE AKIL EKSİK OLMASIN!!!
Uzun zamandır sahibinden de satılıktı bu makine inşallah bulunur
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bulunur. Adana taraflarında gözümüzü açık tutarız.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Geçmiş olsun. Diğer arkadaşlarında dediği gibi farkedilmeyecek bir motor değil.En kısa zamanda bulunmasını diliyorum.
Saygı görmek istiyorsan Saygı göster :bounce:
umarım bulunur arkadaşım avrupa yakasında olmadını nerden biliyosun anlamadım ama genede dikkat edicem şişli civarında çok motor var.
ama gebzeden okuyanlar varsa topigi bence bi baksınlar saga sola derim.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
sağlam kişiler söylüyor çok detaya girmiycem o kitapsız belkide okuyodur bu formu ama bir kaç yer var bakılcak yüzde 80 parçalamadılarsa buluncak işin komik tarafı adamlar motorun heryerini degistği gibi şase numarası vb şeyleride degistirebiliyormuş yani şöyle bisi olabilir motoru alıyorsunuz motor çalınıyo ve bi kac hafta sonra aynı motor farklı grenaj farklı şase numarayla satılıyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)