Öncelikle geçmiş olsun.Bu yedek parçacıları dolaşmanı tavisye ederim orlardada yoksa şehir dışına götürmüşlerdir
Öncelikle geçmiş olsun.Bu yedek parçacıları dolaşmanı tavisye ederim orlardada yoksa şehir dışına götürmüşlerdir
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
hala sonuç yok anlaşılan..
umudumuz bulunması yönünde
hell_rideRR
Bak senin dediğin çıktı.bulundu motorum.parçalamamışlar Çok ŞÜKÜR
İnşallah senin ve diğer arkadaşlarında bulunur.RABBIM yardımcınız olsun
2008 Tvs Apache Km:70.0002011 Tvs Apache RTR Km:28.000 (Şimdilik)
11 sayfanın sonunda bulunmuş haberini okucam diye tek tek okudum allah onu bildiği gibi yapsın teker yaparken düşsün geriye arkadaki arabanın altında kalsın senin makinada şöyle yol kenarına yatsın kırılsın grenajı ama bulunsun ya onu arabanın altında gördükten sonra hasarı görmem bile...dikkat çeksin ne olur ya fışırdasın p z v e nk ki göze batsın yunusların arasında kalsın..stopper yaparken altında kalsın bişiler yapsın ama makinana kavuş yeterki bende karabükten buraya giren her motordan haberim olur...
[B][COLOR="Red"]Ne EvLi Ne İLişKide 7/24 ÇeLişKide[/COLOR][/B] :P
KARA baglara gıdıosa kesın calıntıdır karabaglar ızmırın cıngene kurt ve pıslık yuwasıdır arkadasım ızmırı cok ıyı bılırım ama sınopta yasıorum nese.
BIde su motorları satıyoken sıteye werıyosunuz ya . gecen gun haberlerde cıkmıstı bı motor calan bı sahıs yakalnmıs we ıfadesınde sunu soylemıs:: bız once motorları bulmak ıcın 2. el ılanlara bakıoruz demıs we ılanda adamın motorunun resmı adresı nerde yasadıgı herseyını ogrenıp bır hafta boyunca ewının onunde nobet tutup ılla motoru nereden cıkardını gorup oyle alıyoruz demıs....................
2.el satıoken dıkkat edın motorunuzu sıteye werırken sadece numara werın adres wermeyın bundan kaynklanıyomus
Rüzğarı_hissSet
çok sevindim kardeşim allah bir daha yaşatmasın. valla her birseyi biliyorumda elimde kanıt yok anahtarın üstünde kalması bütün kozları öldürdü yoksa coktan gider saplardım neyse nasıl calıyolar nereye götürüyolar falan filan her bir seyi biliyorum şaka bi yana kitap yazsam bu konu hakkında motor calınma olayları yarı yarıya iner memlekette motor cok bize racing mi yok böyle iste......
umarım senin motorunda bulunur hell_rideRR
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
yok be çağlacım kapandı o defter gsx falan bakıyoruz işte
hadi hayırlısı abi allah daha iisini nasip etsin
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Söylenecek fazla birşey yok, Allah bizlere akıl, fikir ve sabır versin. İnsan katil olur. İnş. en kısa sürede bulunması dileği ile arkadaşım, yinede umudunu yitirme. Fakat tahmin ediyorum ki motoru parçalamış olabilirler, parça parça satmak için. Bizim çok önceler otomonilimiz çalınmıştı, 1 ay haber alamadık. Daha sonra kaza yapmış ve aracı terk edip kaçmışlar. Öyle bulundu. Otomobile neler yapmışlar neler say say bitmez. Herşeyini değiştirmişler. Lpg'sine kadar takmışlar. Port bagaş takmışlar, iç döşemeleri değiştirmişler vs. Allah kimsenin başına vermesin. Allah demiş ki herşeyle gel, kul hakkıyla gelme. Bilmiyorum ne olacak, onların sonu ne olacak.
Birde şunu anlatmak istiyorum. Yinede daha öncelerden olan ailemizin başına bir dolandırılma olayına geldi. Ve yine arabamız gitti Ve size sonlarının ne olduğunu söyleyim. Bizi dolandıranlar, trafik kazasında can verdiler. Olan mala olsun bize birşey olmasın. Yine bir şekilde elde ederiz, önemli olan canımıza kastedilmemesi, fakat malda canın yongası diye boşuna ne dememişler. Allah bizi o böyle bir hırsızla o an karşılaştırmasın. Ne olur bilemiyorum. Neyse fazla uzadı saygılar herkese. İnş. Bulursun dostum tekrar geçmiş olsun. :(
Önce emniyet, sonra hareket...
pendikte 2sene kargoda şoförlük yaptım karış karış bilirim oraları bu tür motorların çalındıgını sıkça duyuyorduk bunu kendine meslek edinmiş şerefsizler var anlaşılan ve hiç tekin bir yer degil ben çok şeye şahit oldum gözümün önünde adamın agzına silah soktular ( heralde onunda motorunu kaldırdılar )kurtlar vadisi tadında biyer ben ısınamadım oralara,inş bulunur kardeşim ne diyelim ALLAH yedirmesin benim 125 lik ıslanınca içim gidiyor sen neler hissediyorsun kimbilir
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
şaka gibi ya motorun çok güzelmiş hatta hayatımda gördüğüm en güzel 600rr diyebilirim..tahminimce bir motorcu ustasının işidir..son zamanlarda şüpeli biryerde yağ,balata vs değiştirdin mi?
sahibinde kazalı motorlar var parçalayıp onlarda kullanmasınlar?
gixer güzel motordur ya rr'dan sonra iyi gider aslında
bu saatten sonra inş. bulunur diyemiyorum çünkü dosyası kapanmıştır sanırım
allah yeni alacağın motoru kazasız belasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin çalınma korkusu vs olmadan çok kötü bir durum gerçekten
2. olmaz bi daha umarım bu arada adını hep sorucam ama unutuyorum
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Abii bu motoru nasıl çalabilirler hala aklım almıyor yoksa anaftarı üstünedemi unuttun
Bu arada Motor harika birşeyy gerçektende göz alıcı
Valla motor alma şevkim kırıldı. Alırsam sokaktaki lamba direklerine bağlayacaktım. O motoru da kaldıracaklardı. En iyisi kapalı bir mekan ayarlamak.
yok daha bakıma sokmamıstım aldığımdan beri....
şevkin tabi kaçar kaçmaz mı arkadasın makinayla gecen bir mekana gittik oda rr neyse artk tedirginlikten taksim gibi bi yerde bile 10 dakkada bir kafayı kapıdan uzatıp motoru kontrol ettim motoru kaldırcakları imkansız olan bi yerde şizoya bagladık iyice=) valla dikkat edin iste şevk kacırıyo ama yapcak bisi yok tutku meselesi kaza yapmamak icin degilde motoru caldırmamak icin ugrascaksın bu aletleri kullanırken........
geçmiş olsun umarım bulunur .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)