Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

Siyah West 600rr çalındı

REKLAM ALANI

benim honda cbr 600 motorumda apt emniyetli sandığımız otoparkında 14 şubat gecesi çalındı..tabii hırsızlık masası ekiplerinden ses seda yok..bol bol oturuyorlar..isterlerse bulabilirler bu motorları..ancak her gece onlarca motor çalınıyor..ve sessiz kalınıyor..ben58 yaşındayım ve birçok kez hırsızlıklara maruz kaldım.ve hırsızlık masası ekiplerinden 40 yıldır haber alamadım bu üzücü bir durum.emniyet gov.mail attım bu konuyla ilgili..daha cevap yok..motorcular olarak maillere yüklenelim arkadaşlar..belki bu masayı uyandırabiliriz..bu işi honda ları çalanın aslan adında biri olduğunu öğrendim..daha önce de yakalanıp salınmış...bu konularda kadıköy salıpazarında bisikletçi mustafa yardımcı olmaya çalışıyor..bilgilerinize...tekrar geçmiş olsun arkadaşlar..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    bu grenaj lar bu motorun orjinali arkadaşlar rr granajı değil yani
    ::tutkuy::

Motosikleti
    ZX6-R
    Alıntı tayfff adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim honda cbr 600 motorumda apt emniyetli sandığımız otoparkında 14 şubat gecesi çalındı..tabii hırsızlık masası ekiplerinden ses seda yok..bol bol oturuyorlar..isterlerse bulabilirler bu motorları..ancak her gece onlarca motor çalınıyor..ve sessiz kalınıyor..ben58 yaşındayım ve birçok kez hırsızlıklara maruz kaldım.ve hırsızlık masası ekiplerinden 40 yıldır haber alamadım bu üzücü bir durum.emniyet gov.mail attım bu konuyla ilgili..daha cevap yok..motorcular olarak maillere yüklenelim arkadaşlar..belki bu masayı uyandırabiliriz..bu işi honda ları çalanın aslan adında biri olduğunu öğrendim..daha önce de yakalanıp salınmış...bu konularda kadıköy salıpazarında bisikletçi mustafa yardımcı olmaya çalışıyor..bilgilerinize...tekrar geçmiş olsun arkadaşlar..
    abi bende araştırmalarım sonucunda alparslan adlı kişinin bu işleri yaptığını öğrendim bahçelievler falan o civarlarda polisin yapması gerkeni biz yapıyoruz o zaman bizede sıkma yetkisi versinler hırsızı patlatırsın bide hapishaneye düşersin

Motosikleti
    Kanuni Merlin 150
    Tüm sayfaları tektek okudum.Kardeş son sayfayı açarken inşallah bulundu diye bir mesaj okurum dedim,ama malesef.İnşallah bulunur.Bunu yapanında ALLAH belasını versin.İnşallah en sevdiği bişeyini kaybetsinde anlasın babasını annesini falan.Tahmin ediyorumki bu siteyede girip çıkıyodur.İşte bu yazıyıda oku o.evladı.ALLH BELANI VERSİN.Bu işlerle uğraşan tüm şerefsizler..........Kötü sözlerimden dolayı tüm arkadaşlardan özür diler,kardeşim sanada geçmiş olsun derim.Keşke elimden bişey gelse.

Motosikleti
    Moto-Zeta Heran kanuni tiger olabilir
    bukadar basit demekki motosiklet çalmakki bide kimse yanlıs anlamasın ama 1,000 liralık motosiklette değil bütün ekiplerin üstünde durması gerekir soğanlı demiştiniz bu bahçelievler soğanlımı oluyo hem ayrıca ilk defa gördüm west yazılısını illaki dikkat çeker diye düşünüyorumm geçmiş olsun :( bukadar zaman geçmesine rağmen kendini avutmaya çalışmalısın :( :(
    [COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::

ya bu şerefsiz hala buralarda mı acaba yağmurlardan başımızı kaldırıp biyere gidemiyoz ki tahminim buralardaysa oda binemiyodur valla ne zaman rr sesi duysam iyi kötü kafamı kaldırıp bakıyorum ama hep farklı çıkıyo

34 FL 5564 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Tvs Apache RTR....
    Bende yeni üye oldum buraya sırt ilan vermek için ama anladımki herkes bu şekilde dert yanıyor.benimde motorum çalındı.haber var ama sonuç yok.

İnşallah Bulursun Arkadaşım.Zor Çok Zor.Benimde Başıma Geldi
    2008 Tvs Apache Km:70.0002011 Tvs Apache RTR Km:28.000 (Şimdilik)

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 34 FL 5564 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende yeni üye oldum buraya sırt ilan vermek için ama anladımki herkes bu şekilde dert yanıyor.benimde motorum çalındı.haber var ama sonuç yok.

İnşallah Bulursun Arkadaşım.Zor Çok Zor.Benimde Başıma Geldi
    aramıza hoşgeldin....

ancak yazı rengini siyah yaparsan daha iyi olur,çünkü büyük harf ve renkli yazı tepki,bağırma gibi anlamlarda kullanılır....

tekrardan hoş geldin

Motosikleti
    2011 Tvs Apache RTR....
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıza hoşgeldin....

ancak yazı rengini siyah yaparsan daha iyi olur,çünkü büyük harf ve renkli yazı tepki,bağırma gibi anlamlarda kullanılır....

tekrardan hoş geldin
    Hoşbulduk Arkadaşım Sağol.
    Biz Motoru Çalınanlar Tepkili Olmayalım da Ne Olalım.

Başına Gelmeyen Bilemez

ALLAH (c.c) Kimsenin Başına Vermesin...

Motosikleti
    ZX6-R
    Alıntı 34 FL 5564 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk Arkadaşım Sağol.
    Biz Motoru Çalınanlar Tepkili Olmayalım da Ne Olalım.

Başına Gelmeyen Bilemez

ALLAH (c.c) Kimsenin Başına Vermesin...
    üstüne soğuk su icip oturcaz yapcak bisi yok

Motosikleti
    2011 Tvs Apache RTR....
    Suyu içtik bulsunlar artık motoru..

Motosikleti
    ZX6-R
    bulamazlar hatta bulmazlar başlığı başından sonuna bir göz gezdir anlarsın motosiklet hırsızlığının ne boyutlarda olduğunu

büyük geçmiş olsun kardeş inş.bulunur....umarım kaskosu vardır

cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi
    bir umutla konuyu görünce hadi inşallah bulunmuştur msj nı okurum dedim ama yine yok
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Motosikleti
    honda cbr 600rr cbr 1000rr
    BİR ÇUFAL PARA VER ŞEREFSİZİN TEKİ KENDİ MALI GİBİ GÖTÜRSÜN ALLAH BÖYLE İNSANLARI YÜRÜTMEZ HALE GETİRSİN ÇALAN KİŞİNİN BABASI ÇOĞALIYOR

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    ağladıkça dağlarımız yeşerecek göreceksiniz göreceksinizz..:(:(

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Bende başlık gene aktif olunca bir haber yada bulundu sandım.Bu hırsızlara ne demeli bilmem insanların emeğini çalıyorlar.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

adam çalıdıgı motorla tek teker gidebilme yetenegine sahipse yakalanması baya zor biridir muhtemelen ve heleki hiç bir yunusunda yakalayabilecegini zannetmiyorum bu yüzdende çaldıgı bölgede bile o motora binebilme cesaretini göstericektir inş bi yerde kaza yaparda kalkamaz yerden

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    allah'tan umut kesilmez derler...

hani her işin bir hayrı vardır derler ya....

durun hele....

yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum,ve tekrardan geçmiş olsun diyorum...

Motosikleti
    ZX6-R
    allahtan 2. el almıstım 0 degildi tecrübe oldu şuan kitap bile yazabilirim bir motor nasıl calınır nasıl calınmaz diye daha iyisi olucak allah kısmet ederse yaz sonu unuttum gitti hersey insanlar icin calanın bu dünyada ahirette 2 yakası bir araya gelmesin ne diyelim

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)