Anket: MOTORSİKLET SİZCE NEYİ İFADE EDİYOR
- Katılımcı sayısı
- 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
BİR PARÇANIZ OLMASI
-
İHTİYAÇ İŞ İÇİN
-
SPOR OLARAK DÜŞÜNÜYORUM
-
HAVA ATMAK İÇİN
izmirli motorcu arkadaşların yardımını bekliyorum
Reklamlar
-
selam arkadaşlar yeni aldığım motor guzzi eski model 3 tekerlekli 50cc beyaz renkte arkası kasalı motorum şirinyerden pazar günü çalındı ne zorluklarla almıştım bilemezsiniz bu esnada tüm arkadaşların yeni yılını kutlar kazasız belasız bol kazançlı yeni yıl dilerim ekrem erten 05383436666 not resmi eskici232 de var saygılarımla BÖYLE OLAYLAR BAŞINA GELEN ARKADAŞLAR NE GİBİ ARAŞTIRMALAR YAPTIYSA VEYA NE YAPMALIYIM YAZARSANIZ SEVİNİRİM
Reklamlar
-
-
teşekür ederim halilihsan kardeşim naparsın kader diyelim yeni yılını kutlarım görüşmek dileğiyle
-
öncelikle geçmiş olsun dostum aklımda olcak gürürüm inşallah
-
geçmiş olsun abi bende bakıcam görürsem hemen heber ederim numarayı aldım hatta işi gücü bırakıp gördüğüm yerde takip bile ederim
de anket niye onu anlamadım
-
ilginize ve alakanıza çok teşekür ederim hepinizin yeni yılını candan kutlarım saygılarımla
bende anlamadım yeni giriş yaptığımda çıktı bende yazayım dedim mert35
-
nihayet motorum bulundu
polisimizin duyarlı ve çalışkanlığı sayesinde motorum bulundu buca polis karakolunda tüm görev yapan memurlarına sonsuz teşekkürler ekrem erten:
-
Sevindim... Sanırım iş için kullanıyorsun... Hayırlı işler sana.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Geçmiş olsun ve gözün aydın.
Nasıl yani yaklaşık bir yıl sonra olduğu gibi bulundu mu motosikletin?
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
ya ben konuyu yeni gördüm bundan 3-4 ay önce bu motorla hafta da bir kez yan dükkana biri yemek yemeğe geliyodu seni arar söylerdim abi
-
05 Aralık 2009, 15:50
sağolun arkadaşlar hepiniz sağolun hellal malmış ama daha önemlisi tescili yoktu ve yanlız faturası vardı motosiklet net ten yaptığım iğlan delil ve ihbar kabul edildi ve motorumu aldım sağolasın motorsikletim net
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------
evet tam bir yıl sonra tesadüfen bulundu
-
07 Aralık 2009, 03:10
bu motoru gördum genc bı arkdas wardı uzerınde motora megafon takmıs hurda fılan topluyodu sanırım bende buca fırat mah. görmustum bır kac kez. hadi gözün aydın arkdasım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler