motorum çalındı honda titan cg 125
Reklamlar
-
selam arkadaşlar motorum bulundu dün öğleden sonra emniyetten aradılar motorun bulundu dediler ama motor kısmını eğiştirmişler gittim baktım motora çift egzos deponun üzerine deri falan hasar yok ama motor kısmı değişik adam motoru çalmış başkasına satmış alanda yakalanmış polisler takipteydik diyor isimleri öğrendim ikiside şu an içerde ikisindende davacı oldum.hayırlısı emniyet motoru inceleme yapacakmış ama motoru bana motor kısmını söküpte vereceklermiş bu durumda ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum.tüm motosiklet.net dostlarıma şimdiden teşekkür ederim.ahmet kocada
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun arkadaşım
-
geçmiş olsun en kıs zamanda bulunması dileklerimle
-
Arkdaşım geçmiş olsun ama böyle olmaz bi fotoğraf koysan ayıtedici özellikleri falan yazarsan daha yardımcı olur
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Arkdaşım geçmiş olsun ama böyle olmaz bi fotoğraf koysan ayıtedici özellikleri falan yazarsan daha yardımcı olur
KATILIYORUM... MESALA NERDEN ÇALINDI...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Sarı renk olması oldukça ama oldukça ayırt edici bir özellik zaten göze batar nerde olsa... Sarı CG 125 ...
İnş.. bulunur...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
Gecmıs olsun isallah hemen bulunur,yaw caydırıcı cezalar yokta hep ondan oluyor boyle hadıseler kesıceksın bunların ellerını bak bırdaha dusunuyolarmı bıle
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Fotoğraf olmadan kimsenin yardımcı olabileceğini sanmıyorum.
-
-
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım... inşallah bulunur. çalanların elleri kırılsın. böyle şerefsizlere çok büyük cezalar verlimedikçe böyle devam eder. adam mal çalıyor, mağdur olan insandan daha önce karakoldan çıkıyor. nasıl kanundur anlamadım....
-
geçmiş olsun kardeş inş hemen bulunur
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
-
Sadece direksiyon kilitimi yaptınız motorunuza?Biraz yetersiz gibi geldi bana keşke sağlam bir yere enazından bağlasaydınız.Geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bulunur.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
geçmiş olsun kardeş bi haber yokmu
-
İnşallah en kısa zamanda sağlam bir şekilde bulunur.
-
motorum bulundu honda titan cg 125
selam arkadaşlar motorum bulundu dün öğleden sonra emniyetten aradılar motorun bulundu dediler ama motor kısmını eğiştirmişler gittim baktım motora çift egzos deponun üzerine deri falan hasar yok ama motor kısmı değişik adam motoru çalmış başkasına satmış alanda yakalanmış polisler takipteydik diyor isimleri öğrendim ikiside şu an içerde ikisindende davacı oldum.hayırlısı emniyet motoru inceleme yapacakmış ama motoru bana motor kısmını söküpte vereceklermiş bu durumda ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum.tüm motosiklet.net dostlarıma şimdiden teşekkür ederim.ahmet kocada
-
gozun aydın ...cok buyuk gecmıs olsun umarım bıdaha kımse bu sorunu yasamaz yasayanlarında sonu mutlulukla aynı bole bıter dıyelım...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
Geçmiş olsun, sana şimdi komple motor ve ruhsatlama lazım oda bi motor parası tutar gibi, hurda bildirimiyle yedek parça da yapabilirsin kalan şaseyi,
Çok üzücü tekrar geçmiş olsun...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
vay be geçmiş olsun ulan bir benim motor bulunmadı he
-
geçmiş olsun ii bulundu ama bakalım nsı kalkıcan altından
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
-
üzülsek mi sevinsek mi?yine de sevinelim.masraf baya tutacak o üzücü tabi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)