Suadiye otelin önündeki otoparkta HONDA CBR Kırmızı renk
Reklamlar
-
Arkadaşlar bugün sahil yolunda Suadiye otelinin önündeki açık emniyet otoparkındaki 40-50 adet scooter ve diğer motosikletlerin içinde bir adet HONDA CBR dikkatimi çekti. Diğer motorların arasında kaldığından farkedemedim 600 RR mı veya 1000 RR mı.
Üzerinde takılı Plaka : 34 FD 6357 Sonradan takılmış da olabilir.
Renk : Kırmızı Siyah
Araç sorgulamada çalıntı görünmüyor ama yinede buraya yazmakta fayda olduğunu düşündüm. Çalınan bir 600 RR sahibi olarak her gördüğüm motora bakar oldum .
Araç sorgulama bilgileri :
Plakası: 34FD6357
Markası: HONDA
Modeli: 2008
Sahip Belge Tarihi: 17.07.2008
Tescil Birimi: MALTEPE
Renk 1: KIRMIZI
Renk 2: -
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: VAR
Bu özelliklerde bi motor çaldıran varsa gidip baksın, yagmur ve toz altında hurda olacak yoksa.
Reklamlar
-
İnşallah sahibi buralardadır ama öyle bişi olsa topic acılırdı.
-
motor fuardan alınmış çok büyük ihtimal kartal taraflarındaki hondadan oradan alınanlar fd plakalı oluyor çünkü =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Hak mahrumiyeti var denmiş. Hak mahrumiyeti nedir acaba? Belki vergi borcundan dolayı falan bağlanmış olabilir. Ya da başka bir borçtan.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
benim arkadaşın olabilir o ya muayenesi bittiği için baglamışlardı
-
murat911sc adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün sahil yolunda Suadiye otelinin önündeki açık emniyet otoparkındaki 40-50 adet scooter ve diğer motosikletlerin içinde bir adet HONDA CBR dikkatimi çekti. Diğer motorların arasında kaldığından farkedemedim 600 RR mı veya 1000 RR mı.
Üzerinde takılı Plaka : 34 FD 6357 Sonradan takılmış da olabilir.
Renk : Kırmızı Siyah
Araç sorgulamada çalıntı görünmüyor ama yinede buraya yazmakta fayda olduğunu düşündüm. Çalınan bir 600 RR sahibi olarak her gördüğüm motora bakar oldum .
Araç sorgulama bilgileri :
Plakası: 34FD6357
Markası: HONDA
Modeli: 2008
Sahip Belge Tarihi: 17.07.2008
Tescil Birimi: MALTEPE
Renk 1: KIRMIZI
Renk 2: -
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: VAR
Bu özelliklerde bi motor çaldıran varsa gidip baksın, yagmur ve toz altında hurda olacak yoksa.
Slm, abi senin motor 2006 model 450 kmde miydi kask ve montla veriyordun
-
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
-
SERKANS adlı üyeden alıntı
Slm, abi senin motor 2006 model 450 kmde miydi kask ve montla veriyordun
Evet oydu, gelsinler montu ve kaskıda verecem onlara !!!!!!!!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)