Motosikletim Çalındı(600 RR)
Reklamlar
-
Aşağıda linkini vreceğim kamera işe yarar diye düşünüyorum.
Hareket algılayınca mail atıyor, kayıt yapıyor anlık foto çekiyormuş. Hemde kablosuz baglantı imkanıda varmış, inceleyin işe yarayabilir.
İyi günler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:46 ----------
Linki unutmuşum pardon
http://www.sahibinden.com/ip_kamera_...XQQdisplayitem
[B][I]when you're sad and when you're lonely
and you haven't got a friend
just remember that death is not the end[/I][/B] :cherry:
Reklamlar
-
2 yıldan fazla olmuş bu ilanları görünce aha bulundu diyorum valla açıp bakıyorum ama nafile çok namussuzca işler yazık gerçekten allah esirgesin herkezin motorunu bu namussuzlardan
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
Benim 600RR ın çalınalı 2 sene oldu, büyük ihtimalle parçalayıp sattılar, parçalamamış olup biniyor olsalar dahi nasıl bulunabilirki bana imkansız gibi geliyor.
Sürekli hırsızlara dur diyecek bir cihaz arıyorum ve sonunda hesaplı bir cihaz buldum sanırım.
Arkadaşlar aşağıda linkini vereceğim araç takip sistemi bu hırsızlara belki bir son olur.
http://www.sahibinden.com/aidatsiz_g...XQQdisplayitem
[B][I]when you're sad and when you're lonely
and you haven't got a friend
just remember that death is not the end[/I][/B] :cherry:
-
murat911sc adlı üyeden alıntı
Benim 600RR ın çalınalı 2 sene oldu, büyük ihtimalle parçalayıp sattılar, parçalamamış olup biniyor olsalar dahi nasıl bulunabilirki bana imkansız gibi geliyor.
Sürekli hırsızlara dur diyecek bir cihaz arıyorum ve sonunda hesaplı bir cihaz buldum sanırım.
Arkadaşlar aşağıda linkini vereceğim araç takip sistemi bu hırsızlara belki bir son olur.
http://www.sahibinden.com/aidatsiz_g...XQQdisplayitem
hocam ilanları sürekli takip ediyormusun ?
ben olsam bütün ilanları takip ederdim
Yeni yine yeniden
-
hocam bir süre sonra insan umudu kestiği için iplemiyor bende şahsen öyle yapıyorum geçen arkadaşım geldi west grenajlı plakasız rr gördüm nişantaşında etrafta polis aradım deli gibi bulamadım falan dedi aldırış dahi etmedim zaten o adam çalıntı makinayla nişantaşında geziyorsa yapıcak bişi yok yani bi süre sonra unutuyorsun bile
-
ilanları takip edin sık sık + motor seri no ve şase numaralarını kaydetin 1 yere polise haberin ve polis otoparklarını sık sık ziyaret eddin çünkü bulunan araçların haberleri sahiplerine verilmiyor bizim arkadaşın arabasıda polis garajında bulundu
-
geçmişolsun inş en yakın zamanda bulunur
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
motosikletinize kasko yaptırın
-
-
arkadaş geçmiş olsun benim bile içim yandı motosikletine bakınca.
-
23 Haziran 2010, 20:46
Arkadaşlar Bakın Neyiniz Çalınırsa çalınsın söylediğim yöntemle sistemi fark etip bozacakları zamana kadar bulursunuz..
Gidin paraya Kıyın Sinyal Yayan Bir Gprs Cihası alın birde onu takip edicek program vs herşeyi kuruyorlar tek sinyal yayıcı cihazı alsanızda yeter araştırın bunu motorunuz çalındığı anda polis hemen takip eder nerde olduğunu görür gider alırsınız motoru bu cihazıda motorun en görünmeye karmaşık yerine falan iç kısmına altına monte edersiniz motor parçalanana kadar bulabilirsiniz... (hırsız fark edene kadar) Ki Kişi Hemen çalıp parçalamaya başlamaz bir depo vs oraya koyar saklar bu sürede siz onu bulmuş olursunuz =)
+Kasko
Bu Motoru Alan bunlarıda yapar yani yapın içiniz %100 rahat olur
4 Teker Bedeni, 2 Teker RUHU Taşır
-
-
çok gecmiş olsun arkadaşım benimde Piaggio X9 250 calındı merterden daha 1 hafta oldu.Allahtan tek dileğim inşallah o paraları yerken can verirler.
-
geçmiş olsun kardeşim inşallah gözümüze ilişirde bulunur.
-
gecmiş olsun aga bulunur inşallah
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)