geçmiş olsun
hırsıza kilit dayanmaz die boşuna dememişler...
inşallah en kısa zamanda bulunur
abicim kesilmeyen kilit olurda erimeyen kilit olur mu sence =? oksijen kaynagi ile basında eritirler hiç ses de çıkarmazlar disk kilidininde çıkmasının tek yolu oksijen kaynağıdır onuda kesme gibi bir durumun söz konusu değil
bu arada motoru çalınan abimize geçmiş olsun motorun evin odasında fotografını görünce dahada cok üzüldüm madem böyle bir imkanın wardı evine soksaydın keşke
ne vijdansız ne onun bunun çocuğu adamlar var şu dünyada.. çalış çalış anamız ağlıyo bişeylere sahip olmak için.. böyle kalleş köpekler senin malını çalıyo götürüyo.. allah belasını versin tez zamanda....
inşallah en kısa zamanda bulunur.....
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
offf içim acıdı be geçmiş olsun gercekten
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
geçmiş olsun motorun çok güzelmiş
inşallah bulunur
Çok geçmiş olsun umarım bulunur bir an önce motorun, böyle durumlarda kendimi sizin yerinize koyuyorumda cidden berbat bir his:( Tekrar geçmiş olsun
11 gün sonra tam 1 yıl geçmiş olacak üzerinden . Bu adileri bilipte yakalamayanları da, çalanları da, çalıntı motor satın alıp binenleri de, bu adilere çıkma parça siparişi verip motorlarımızı çaldıranları da, 8 ay sonra motorun bende diyip beni kandıracaklarını sanan uyanıkları da .......... allah bildiği gibi yapsın.
Elbet birgün hesap sorulacaktır hepinizden !!!!!
[B][I]when you're sad and when you're lonely
and you haven't got a friend
just remember that death is not the end[/I][/B] :cherry:
MERHABALAR..
BENDE AZ ÖNCE ÜYE OLDUM MORAL BOZUKLUĞU İLE YAZIYORUM :(
MOTORUM 35 AJ 2349 PLAKALI 2007 HONDA İNNOVA ANF-125
MAVİ - GRİ RENKLİ KAPPA 35 LT ÇANTALI.. ÖZEL YAPIM PASLANMAZ ALTLIKLIDIR..
ÇOK İTİNALI KULLANILMIŞ HENÜZ 6000 KM.DEDİR..
ÇİZİKSİZ,KAZASIZ,YEPYENİ GÖRÜNÜMLÜDÜR,HEMEN FARKEDİLİR
12/11/2008 GÜNÜ APARTMANIMIZIN OTOPARKINDAN KİLİDİ VE ZİNCİRİ KESİLEREK ÇALINMIŞTIR.
ALTTAKİ İLANDAN DAHA AYRINTILI İNCELENEBİLİR..
http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
BULANLARIN VEYA GÖRENLERİN İNSANİYET NAMINA HABER VERMESİ RİCA OLUNUR.(BULAN ÖDÜLLENDİRİLECEKTİR)
TEL NO: 0535 302 20 46 0533 338 37 46
BULUNMASINA YARDIMCI OLAN 500.TL ÖDÜLLENDİRİLECEKTİR..
PLAKA 35 AJ 2349
RENK MAVİ - GRİ
MOTOR VE ŞASİ NO : 520 64 47 (MOTOR VE ŞASİ İÇİN SON 7 HANE)
(HER İKİSİDE AYNI NO İLE BİTİYOR.)
geçmiş olsun abi çok güzel motoru indirmişler walla
Geçmiş olsun. o motor hemen parçalncak bı motor değil calındığı gunku cadde kameralara bakılsa bulunur en azndan ne tarafa gıttığı anlasılırdı diye dusunuyorum . Abiler,ablalar,kardesler bence motrun on ve arka lastılerınden bılek kalınlığında bı zıncı , dısk kılıdı on arka,ve motorun govdesınden geçecek sekılde bı kalın zıncır geçırılmelı arkadasın babası oyle yapıyor massallah suana kadar hıç bıse olmadı sadıce on zıncırı kesmişler arkada kı zıncırı keserken adam uayanıp yakalayıp dovup polıse teslım edıyo
İmza yok barnak olmamı ?
Geçmiş olsun abi. Kısa sürede bulunur inşallah..
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
çok büyük geçmiş olsun inşallah bulursunuz
[B][COLOR="Red"]powered by CihAnTuNiNg[/COLOR][/B]
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
malesef bu ülkede hırsızlığın cezası tutuksuz yargılanmaktan başka bir şey değil keseceksin kolunu bacağını bak bakalım yapıyorlarmı bir daha.
bir it motorunu çalsın evine girsin eşyanı çalsın sen yakala kafasını kır elini kolunu bağla polise teslim et onu çalan iti serbest bırakır yakalayan kişiyide insanı alıkoymak suçundan içeri alırlar. yazık halimize.
çok geçmiş olsun dostum.
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
Çok kötü bir durum. Umarım en kısa sürede bulunur
22/11/2008 de çalınmış ama Allhtan umut kesilmez,çalan adiyi vurup öldürsen adam yerine koyarlar,nasıl bir ülke yaaa,hırsızlığın cezası yok,anca hakimin savcının motosikletini çalacak ondan sonra,etkin pişmanlık falan filan hikaye,çaldığı malzemeleri ya da parayı çatır çatır yiyo ondan sonra pişman oldum,nasıl bir adalet ben anlamadım Ulu Önder Atatürk görse kemikleri sızlar aaaah ülkem ah valla içim acıyo böyle haberlerde,155 i aradım geçen abi dedim 2 tane anası babası belli olmayan 2 eleman scooter motoru mecidiyeköy darcan sokaktan kaydırarak götürüyorlar diyorum adam bana motorun plakasını soruyo,ha oldu hırsızı durdurup bi de plaka sorsaydım,zaten götüremediler disk kilidi varmış,bana kalsa çekip vururum ama dedim ya adam yerine koyarlar ondan sonra,
çok geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)