Arkadaşlar bu gece apartmanımın altından motorum çalındı direksiyon kilidi vardı ama adamlar bi şekilde götürmüş kadıköy özel göztepe hastanesinin orda bilen varsa gören varsa lütfen bi şekilde haber versin
Arkadaşlar bu gece apartmanımın altından motorum çalındı direksiyon kilidi vardı ama adamlar bi şekilde götürmüş kadıköy özel göztepe hastanesinin orda bilen varsa gören varsa lütfen bi şekilde haber versin
Dostum msndende söyledim. Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm dediklerimi yap en azından polislerde devreye girsin.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
ah be kardeşim kitlesene motoru dıreksıyon kılıdıyle olurmu bu işler :S adam kucaklar götürür iki kişi nese geçmiş olsun peşini bırakma polise bildir plakanı
bilal geçmiş olsun canım.. umarım bulabilirisn..
GKN MOTORS
geçmiş olsun kardeş böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum...
gecmis olsun... allah cc sabir versin..
umarim en kisa zamanda, gittigi gibi bulunur...
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
geçmiş olsun
lifan 100
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun motoruna...
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
:( geçmiş olsun umarım bulunur motorun
gecmıs olsun arkadasım umarım en kısa zamanda bulunur...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
bilal geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır dicem ne diyim dün konuştuhumuzda getirebilseydin büğün halledicektik
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)