Gözün aydın,sevincini tahmin edebiliyorum
Gözün aydın,sevincini tahmin edebiliyorum
Gözün aydın bir daha ayrılmamanızı dilerim.
Oh iyi olmuş!
yuppi
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
bu güzel haber işte
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
susam13 dilekçe konusuna kesinlikle katılıyorum, misafir otoparkında 4-5 arabalık yer ayarlasalar bizim motorlar için yeterde artar. Hem kapalı bir yere de koymuş oluruz, her ne kadar hergün motorla gitmesemde motorla gittiğimde girişin önüne koymak canımı sıkıyor
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
allah tekrarını yaşatmasın.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
misafir otoparkından kastettıgın yer neresı tam cıkaramadım ama eger okulun ıcındekı bınalardan bırını altını kastedıyosan eger bence o ızbı almamız ımkansız bızım okulun yonetımı cok kıl hayatta ızın vermezler & benım dılekce versekde motorlar ıcın ayrı yer yapsalar dedıgım normal gırısın yanındakı paralı oto park , orası mısafır otoparkı olark gecıyosa o ayrı
BLOW
yok orası misafir olarak geçmiyor, aslında yandaki paralı otoparkta da bir yer yapsalar ve arabalarla aynı ücreti almasalar yine olur yeterki adam gibi içimizin rahat edeceği park yerimiz olsun. Misafir otoparkı dediğim yer futbol sahasının oradaki kapalı alandı=)
Piaggio Xevo 250ie
bızı o mısafır otoparka hayatta almazlar ben eskıdenyurtta kalıyodum ve yurtta kalan ogrencıler ıcın chennemın dıbıne dogru denkgelen acıkda bı yerı otopark olarak gostermıslerdı yurttan cıktıgımda motora gıtmek ıcın 15 dakka yuruyodum donem arası tatılde memlekete gıderken motoru mısafır otoparkına parketmek ıstemıstım havalarda kotulestıgınden hıc yardımcı olmamıslardı
BLOW
susam13 banada yurtta kalanlar ancak buraya motorlarını koyabilir demişlerdi :D diğer herkes kapının önüne park yapacak denmişti. yurt otoparkına gitmek için ayrı bir vasıtaya ihtiyaç var :D
dilekçe için ise bir arkadaşım daha var 2 mizde seve seve imza atarız
Piaggio Xevo 250ie
sımdı ben bı kackere hem yurtlar sorumlusu kıl oldugum hasan la konusmmustum yazalım dılekceyı ama ordan bı sonuc alamayız ,almazlar bızı okulun ıcıne ama okulun ust tarafındakı otoparka motorlar ıcın bı bolum yaptırabılırız belkı & bu arada benım adım özgür makına muhendıslıgındeyım sen hangı bolumdesın
BLOW
bende eren=) fizikteyim ama bu sene b kuru :D haz
Piaggio Xevo 250ie
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)