Cok Cok gecmiş olsun !
Cok Cok gecmiş olsun !
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulunur.
Bunlar nasıl insanlar???
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
geçmiş olsun kardeşim inşallah bulunur fazer in allah yardımcın olsun.
Hissettiğin gibi yaşa...
Taksim meydanında kazığa oturtacaksın bu şerefsiz ibn.leri. İbret-i alem olsunlar...
cok ğeçmiş olsun insanın o kadar zoruna ğidiyorki tarifsiz bir duygu bu
müzisyen agırsiklet şampiyon
geçmiş olsun böyle haberler duyunca çok üzülüyorum ALLAH kimseye vermesin umarım bulunur
Kardeş Evlat Acısı Gibi Bir Duygu Bende Tattım, Biz Bulamadık Ama Polise Falanda Fazla Güvenme Bir Kuştepeyi Tara Bence Istanbullu Tanıdıklar Orada Yada Gebzede Dir Derler Motor Için Bence Bir Dene Kendi Imkanlarınla Koştur. Oturmakla Geri Gelmiyor. örnek Biziz.işte
Çok üzüldüm valla geçmiş olsun kardeş yaaa valla nedir bu hırsızlık olayları ??? aslında motorumuza veya arabamızda bir gps izleme yada bi cep telefonu tarzı bişi saklamak lazım çalınmaya karşı iz bulmak için ... Ne bilim işte ???
allah başka keder vermesin
inşallah en kısa zamanda bulunur.
bence herkesin baqajına bir kağıt kalem muhafaza etmesi we her çalıntı ilanında plakaları o listeye eklemesi faydalı olabilir. Yolda denk qeldiğimiz motorun plakası ile eşleştirme yaparız. Kimbilir belki de çalınan motor önümüzde seyreden motordur...!!!
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
geçmiş olsun arkadaşım kazayla ..adana.mersin .antakya civarında olursa nseni haberdar ederim çünki bu bölgedeki tüm fazerleri biliyorum
geçmiş olsun bu adamlar immobilizer lı motorları da çalıyolarsa biz hiç motor almayalım yani naapcaz anlamadım motorumuzun yanında mı yatıp kalkcaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)