>Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bir an önce çözüme kavuşur motorunu bulabilirsin.
>Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bir an önce çözüme kavuşur motorunu bulabilirsin.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl bulunduğunu yazarsanız sevinirim
çok geçmiş olsun...ama işi tamamen polislere bırakma bence. benzer durum benimde başıma gelmişdi.olayın gercekleştiği yerdeki mağazaların güvenlik kayıtları için bizzat konuş dükkanla...polis bir iki kamerayabakıyo okadar...
allah kımsenın basına vermesın umarım hemen bulunur...cok gecmıs olsun
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
büyük geçmiş olsun kardeşim.umarım tez elden bulunur.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
Motosikletlerimize izleme cihazı takalım. Pusuya yatmak zor iş. Hırsız zaten gözünü karartmış. Size o anda zarar verebilir.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Aynı Durum Benimde Başıma Geldi Kardeşim En Kötü Tarafı Kaskınla Montunla Taksiye Binmek Oluyor Adam Eziliyor Başı Ağrıyor Delirecek Gibi Hissetdiyor Geçmiş Olsun Ama Yapacak Bir şey Yok. Pusuya Yatın Bakalım Belki Bir şey çıkar Kolay Gele Allah Yardımcın Olsun
Geçmiş olsun umarım bulunur disk kiliti falan yokmuyud?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
her işte bir hayır vardır dostum belki çalınmasa kaza yapardın
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
inşallah bulunur 600f lerde immobilizer ver mı acaba?
geçmiş olsun ama kesin parcaya ayrilmiştir
bulmaniz imkansiz
geçmiş olsun... en kısa zamanda bulunur insallah
çok üzüldüm yav,şerefsizler.!
doğru diyorsun İstanbul gibi yerde artık kimse kimseye yardımcı olmaktan aciz...umarım en kısa zamanda bulursun motosikletini..
büyük geçmiş olsun..kardeşim nedir bu istanbulun çektiği çile ya ne ararsan var istanbulda hepte olan namuslu dürüst çalışanın malları çalınıyor veya kasp ediliyor buyüzden iyiki ben istanbulda yaşamıyorum bugüne kadar hiç bu adana ve bölgesinde ss motorlar çalındıgını duymadım allah kimsenin başına böyle üzücü olayla karşılaştırmasın
http://www.motosiklet.net/forum/cali...ar-dikkat.html arkadaşım şu konuya bak bi istersen
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
ya bırakın adam can havliyle bi kere mesaj atıp kaybolmuş ikincisi yok, otoparkta bulmuştur herhalde
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)