34 bs 2514 mondial 125 zn motorum calındı
Reklamlar
-
arkadaslar ılk mesajımın boyle kotu bi konuyla olması cok can sıkıcı
2007 model mondial 125 zn motorum calındı motorum sıyah beyaz dama kaplı arkasında canta olan hatta canta altlıgı kendı el yapımı kaynaklı falan bısey emınım o sekılde baska bı aparat yoktur bu arada istanbul kagıthanede oturuyorum hürriyet mahallesinde umarım bı goren olur :(
Reklamlar
-
-
bı zn cı olarak gecmıs olsun arkadasım !
resımlerı varsa koyarsan daha ıı olur tanımak acısıdan.. plaka sokulmus tur.
sen gereklı ıslemlerı yapta karakolda nolur nolmaz
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
-
Arkadaşım geçmiş olsun fakat motorun resimlerini ekle bir anca önce.
-
malesef motorumun hıc resmı yok ıkı gun oluyo polıse falan haber verdım bu arada da cevremi arastırdım gırmedıgım delık kalmadı
aslında suc bıras da bende ıkı gun once ıftara zar zor yetıstım motorumu kılıtlemedım yemekten sonrada agırlık coktu ve motorumu kılıtlemeye usendım gece sahura kalktıgımda motorum yoktu ılk ısım 155 i aramak oldu gelıoruz falan dedılıer bıras bekledım baktım olmıcak hemen caglayan karakoluna gıttım vs. vs.
-
geçmiş olsun.çok üzücü birşey yaa
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
ya çalan adam plakasını üstünde bırakır mı hiç
-
bırakır yada bırakmaz elımde sızlere ıletebılecegım bılgılerı ıletmeye calısıyorum
mesela arka cantayı sokseler bıle sısy barı kesmıstım yanı benım motoruma has ozellıkler motorum sele altı komple damalı yapıstırma sokseler bıle ızı cıkmıyo 9000 km de egerkı calan kısı suan kullanıosa kaskımıda takıodur yarı kapalı kırmızı bol cızıklı (darbeli gibi) onuda hatta sıyah nazı kaskımı da goturduler
umarım hıcbırınız yasamazsınız evım 2. katta gece motorumu penceremın altında bırakıodum o gece sahurda sıgara ıcmeye cama cıktıgımda motorumun yerınde olmadıgını gorunce cok kotu oldum yutkunamadım ya ınanın maddı degerı hıcde onemlı degıl hepı topu 1000 ytl ama cok emek vermıstım cok sevıyodum bı anda yok oldu
-
-
TTKN adlı üyeden alıntı
bırakır yada bırakmaz elımde sızlere ıletebılecegım bılgılerı ıletmeye calısıyorum
mesela arka cantayı sokseler bıle sısy barı kesmıstım yanı benım motoruma has ozellıkler motorum sele altı komple damalı yapıstırma sokseler bıle ızı cıkmıyo 9000 km de egerkı calan kısı suan kullanıosa kaskımıda takıodur yarı kapalı kırmızı bol cızıklı (darbeli gibi) onuda hatta sıyah nazı kaskımı da goturduler
umarım hıcbırınız yasamazsınız evım 2. katta gece motorumu penceremın altında bırakıodum o gece sahurda sıgara ıcmeye cama cıktıgımda motorumun yerınde olmadıgını gorunce cok kotu oldum yutkunamadım ya ınanın maddı degerı hıcde onemlı degıl hepı topu 1000 ytl ama cok emek vermıstım cok sevıyodum bı anda yok oldu
Anlıyorum çok üzücü. ne diyimki tekrar geçmiş olsun
-
Gecmiş olsun arkadaşım... İnşallah bulursun en yakın zamanda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun.
Keşke bir fotoğrafı olsaydı. Hem plakası sökülmüş olacak hem de fotoğrafı yok.
-
normal adı üstünde kagıthane! bi gün motorum o taraflarda yolda kalmıştı eski scuterim bıraktım kaldırımın yanına eve geldim arkadaşlara söledim dediler motor nerde kaldı kagıthane deyince hadi cabuk durma gidiyoz cekip getirelim dediler la noluo bişi olmaz dedim olm calarlar kamyona koyar götürürler sen ne dion dediler aynen aga oralar fena sakat senin durumuna çok üzüldüm o motoru parcalamışlardır calıpta öle binmezler keşke kilit fln taksaydın üzüldüm
-
arkadaslar motorumu buldum bu konuyla ılgılenen herkese cok cok tsk ler ederım
hepınız dikkat edın gercekten cok uzucu bı durum umarım kımsenın basına gelmez
hadı kendınıze ıyı bakın
-
TTKN adlı üyeden alıntı
arkadaslar motorumu buldum bu konuyla ılgılenen herkese cok cok tsk ler ederım
hepınız dikkat edın gercekten cok uzucu bı durum umarım kımsenın basına gelmez
hadı kendınıze ıyı bakın
Çok sevindim ya Nasıl bulundu nerdeymiş biraz olayın detaylarını versene
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)