geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm inşallah bulunur
geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm inşallah bulunur
Ya bu modelde ne var Allah aşkına!!! hep bundan çalıyorlar. Sanki birileri kasıtlı olarak böyle yapıyor. En az 6-7 tane bu modelle ilgili çalıntı haberi gördüm.
geçmiş olsun arkadaşım inş en yakın zamanda bulunurr..
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
sahibinden.com da sanıyorum modifiyeli mondial başlığı altında aynısını gördüm.Far ve sinyallerin bu şekilde oluşundan farkettim.ilanlarada bir bak derim
Geçmiş olsun arkadaşım enkıza zamanda bulman dileğiyle
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
arkadaşlar motor hala bulunmadı belki bi gören olur konu güncel
Geçmiş olsun kardeş.İnşallah bulunur.Bu şerefsizler öteki tarafta napcaklar merak ediyorum.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
alarm sistemi nie yapmıyosunuz ki ? çok mu para ediyo...bu arada geçmiş olsn.. inş bulunur tez zamanda
kardeş kafamızı taşlara vuruyoz bizim bi abide vardı alarm beyni bozduğu için bende taktırmadım onun motor çok zor çalışıyodu keşke şimdi olsada beyni bozuk olsa ya yook
Gecmiş olsun umarım olumlu bi haber alorsın
inşallah abi saol
Serefsizler, umarim ayni sey onlarinda basina gelir.
Gecmis olsun arkadasim, insallah bulursun, bunu yapanlarda bulunurda cezalarini cekerler...
beteri olurda inşallah akıllanır şerefsizler bizde rahat bi uyku uyuruz
Geçmiş oLsun KardeŞim.
eVet Murat aßininde Dediği Gißi KimSe Riske Giremez Her iLde ßir Tornacı Yapa ßiLiyor ßu iŞi onLarda RaporLa yapa ßiLiyor..
ALLah ßeLaLarını VErsin..
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
geçmiş olsun. inşallah en yakın zamanda bulunur
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce çözüme ulaşırsın. Bu arada her halde çalındığına dair polise bilgi vermişsindir. Yoksa başını çok ağırtır..
polise müracat ettim ama yok işte halen
geçmiş olsun inş en yakın zamanda bulunur
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)