Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

34 YFU 10 plakalı 2006 model yi-ying 150-t4 Kayıptır.

REKLAM ALANI
    BLACK_PEARL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BENELLİ TRK 502
    arkadaşlar 34 YFU 10 plakalı 2006 model yi-ying 150-t4 model motorumu 28/08/2007 tarihinde internette verdiğim ilan vasıtasıyla isa akbulut adlı şahsa 28/08/2007 tarihinde büyükçekmece 8.noterliğinde adı geçen şahsın teyzesi olduğu söylenen Aysel KAYA ( o sırada orada yokdu) adına İsa AKBULUT'a satışını yapması için vekalet verip (motorun vergi borcunu yatırmadığım için ve kendine satış yapamayacağı için teyzesi adına vekalet verdim) motoru teslim ettim.verdiğim 10 günlük vekalet süresinde motorun satışını almadılar.şahsın tel.nosunu cep telefonum arıza yapınca içinde silindi.tüm aramalarıma rağmen ne motoru nede şahsı bulamadım.motorun ruhsat sahibi halen benim.şahıs bana istanbul/fatih'de börek salonu olduğu söylemişdi.o semtte olduğunu tahmin ediyorum.motoru gören yerini bilen varsa motoru sadece vergi borcunu ödeyene satışını vericem.300 ytl kadar vergi borcu var motoru bulana vergi borcuna karşılık satışını hemen vericem başka bişey istemiyorum.motora en son avcılar yüksek oto egzostta performans eksozu takılmışdı.resimler aşağıdadır. tel: 0546 411 61 10

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Geçmiş olsun umarım bulursun

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Geçmiş olsun arkadaşım... En kısa zamanda bulman dileğiYLe
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    BENELLİ TRK 502
    sağolun arkadaşlar gerekli mercilerede pazartesi günü başvurumu yapıcam en azından motora haciz koydurup trafikde aranmasını çıkarıcam görüldüğü yerde bağlasınlar inşallah bulunur o zaman ayağıma gelir motoru kullanan şahsiyetsiz

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BLACK_PEARL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 34 YFU 10 plakalı 2006 model yi-ying 150-t4 model motorumu 28/08/2007 tarihinde internette verdiğim ilan vasıtasıyla isa akbulut adlı şahsa 28/08/2007 tarihinde büyükçekmece 8.noterliğinde adı geçen şahsın teyzesi olduğu söylenen Aysel KAYA ( o sırada orada yokdu) adına İsa AKBULUT'a satışını yapması için vekalet verip (motorun vergi borcunu yatırmadığım için ve kendine satış yapamayacağı için teyzesi adına vekalet verdim) motoru teslim ettim.verdiğim 10 günlük vekalet süresinde motorun satışını almadılar.şahsın tel.nosunu cep telefonum arıza yapınca içinde silindi.tüm aramalarıma rağmen ne motoru nede şahsı bulamadım.motorun ruhsat sahibi halen benim.şahıs bana istanbul/fatih'de börek salonu olduğu söylemişdi.o semtte olduğunu tahmin ediyorum.motoru gören yerini bilen varsa motoru sadece vergi borcunu ödeyene satışını vericem.300 ytl kadar vergi borcu var motoru bulana vergi borcuna karşılık satışını hemen vericem başka bişey istemiyorum.motora en son avcılar yüksek oto egzostta performans eksozu takılmışdı.resimler aşağıdadır. tel: 0546 411 61 10
    .................................................. ........

Geçmiş olsun..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Motosikleti
    ÇALINDI SUAN MOTORSUSZUM
    gecmıs olsun arkadasım inşallah bulursun
    benımde motoru caldılar fakat ılgınc tarafı motoru gorenler var polıse bıldırıyorum ses yok dahada ılgınc tarafı;
    polisde goruyor sahsın altında yınede bırsey yapmıyorlar.
    asıl uzucu tarafı.......
    kendı motorumu tesaduf kendımde goruyorum arabayla arkasında takıp ederken kacırdım ara sokaklarda kaybettım ızını anında polise bıldırdım yıne ses seda yok....
    bilmiyorum sız ne yorum yaparsınız bu duruma

Motosikleti
    BENELLİ TRK 502
    arkadaşlar hiç gören olmadımı ?!

Motosikleti
    BENELLİ TRK 502
    Alıntı BLACK_PEARL adlı üyeden alıntı Mesajı göster

--------------------------------------------------------------------------

shadow_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    gecmıs olsun arkadasım
    Rüzğarı_hissSet

Motosikleti
    BENELLİ TRK 502
    arkadaşlar motorun bursada olduğunu öğrendim.bi benzin istasyonunda terkedilmiş.daha sonra büyük ihtimalle polis tarafından çekilmiştir.bursada oturan ve polis otoparklarına yakın olan yada arayıp motorun otoparka çekilip çekilmediini öğrenebilecek arkadaşlar varmı.bana 534 356 48 36 nolu telefondan bilgi verirseniz çok sevinirim
    kazasız sürüşler
    cenkito bunu beğendi.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    gec de olsa umarım sizin motordur,

insallah geri alırsınız

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    çalındı mı yoksa sattınız (parasını aldınız) mı?

Motosikleti
    BENELLİ TRK 502
    parasını aldım teyzesi adına vekalet verdim isa akbulut denen kişiye satışını yapsın diye ama almadılar 8 ay sonra filan savcılığa gidip suç duyurusunda bulumdum savcı kovuşturmaya gerek yoktur diye imzaladı.ama dilekçemde adıma ileride çıkabilecek kaza bela vergi borcu v.s gibi sorunlardan dolayı diye ifademde yazıyo şimdi vergi borcu var 814 lira bende avukata ifade yazdırdım ve savcılıktan aldığım şikayet dilekçemle vergi dairesine gidicem bakalım nasıl bir dönüş olacak hayırlısı :(

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Bulsanizda nasil bulana 300 e vericeksiniz motoru verirmi adam hemen yanlislikvar piyasa boyle motorlarla kayniyor burdada hyo var acil ucuza veriyor oda satis yok ruhsat var borcu cok
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    BENELLİ TRK 502
    farkındaysan 2008 yılında yazdığım mesaj şuan kimseye motor verdiğim yok !? sadece bulmak istiyorum

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Ayni olay basima geldi karakolluk olduk sonuc 500 lira motoru sattigim kisi ustune almamisti mahalleden tanidik gitmis satmis adami bulamadik tabi bulduk adam almiyor ustune polise basvurduk eve ceza geldi motoru bana verdiler cezayı da aldım adamdan yaptigim 200 lira masrafida aldim yol parasi yemek vs baya zor oldu ama sonunda motoru bana verdikleri icin koz bendeydi
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    BENELLİ TRK 502
    geçmiş olsun tecrübe oldu işde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)