Ankara Cebeci Evren sokak tan yaklaşık bir iki ay önce akşam üzeri direksiyon kilidi(!) kırılarak apartman
önünden çalınmıştı, rengi kırmızıydı , ön çamurluk üstü boyası ve yan tarafları epeyce çizik vaziyetteydi.
Hala da bulunamadı...
Ankara Cebeci Evren sokak tan yaklaşık bir iki ay önce akşam üzeri direksiyon kilidi(!) kırılarak apartman
önünden çalınmıştı, rengi kırmızıydı , ön çamurluk üstü boyası ve yan tarafları epeyce çizik vaziyetteydi.
Hala da bulunamadı...
umarı en kısa zamanda bulunur.geçmiş olsun
nası kırıyorlar bu direksiyon kilidini artık hiç bişeye güvenemz olduk geçmiş olsun
nerde kaç tane hırsız varsa , hepsinin allah belasını versin......!!!
Merhaba arkadaşlar benim motorumda kapalı garajdan çalınmıştır plakası 34 CVV 40 kırmızı Kanuni hussar 125cc Bulanların yada görenlerin 0533 385 64 02 numaralı telden aramalrını ve 155'i de aramasını rica ediyorum :(( ben Ahmet kırk yılın başı bir şeyimiz oldu dedik oda çalındı :((
cok üzüldüm İNŞALLAH bulunur
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
yakalayıp ufak rakı şişesinin üstüne atmak lazım bu hırsızları...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
İkinizede geçmiş olsun arkadaşlar, inşaallah bulunur motorlarınız. Böyle başkalarının malına göz dikip çalanların hepsinin allah belasını versin, başkada birşey yazmak istemiyorum, başlarsam soyundan girip sopundan çıkıcam. Yazık olmuş ne emeklerle ne hevesle almışsınızdır motorlarınızı ah ah, tekrar geçmiş olsun çok üzüldüm.
umarım en kısa zamanda motorun bulunur. bunun cezasını çalanlar kesin öderler onlara birşeyler olmazsa bile çolugundan çocugundan çıkar bunun hesabı.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
beyler plakası varsa iyi benimde motorum çalındı ve hala yok plakasına yoktu benimkinin gideni unuttuk ama ınsanın sinirleri bozluyo orası kesin...
kardeş geçmiş olsun bunları yakalayıp adananın büyük saata asığ gelen geçen tükürsün ya nalet olsun ya biz bunar içinmi çalışıp didinip motor alıyoruz bunların bi sonu gelmeli artık ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)