http://www.sahibinden.com/honda_600_...yword=600%20rr
Bir arkadasima ait olan 34 TC 3112 plaka numarali motosiklete ait bilgiler yukaridaki link'de mevcut olup yardimlarinizi beklemektedir.
saygilar.
http://www.sahibinden.com/honda_600_...yword=600%20rr
Bir arkadasima ait olan 34 TC 3112 plaka numarali motosiklete ait bilgiler yukaridaki link'de mevcut olup yardimlarinizi beklemektedir.
saygilar.
First Day Of My Life
çok üzüldüm, çok geçmiş olsun..
umarım bulunur..
GKN MOTORS
Bugun sadece merhaba demek icin ugradim yanina bir soyledim bin ah isittim senin anliyacagin , 05 yilinda buna benzer bir olay benimde basima geldigi icin onu anladigimi filan soylesemde ates bu yakiyor dustugu yeri , cana gelmesin diyoruz her zaman ama insaniz hepimiz mal'da yonga iki kere ikide dort , oyle yani.
First Day Of My Life
aynen öle, çeken bilir bu namussuzlara 3 günlük bi r6 kaptıran birisi olarak bende çok ii bilirim acısını..
GKN MOTORS
geçmişler olsun,
umarım en yakın zamanda bulunur ve rahatlar,
Çok Kötü Bir Dürüm...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Geçmiş olsun inşallah bulunur..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
umarım bulunur... kesinlikle katılıyorum mal canın yongasıdır Allah hepimizi korusun bu tür olaylardan. hırsızların da
O DUYGUYU BENDE YAŞADIM.BİLİRİM
Orgazma Dudak Büktürür
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
uff çok geçmiş olsun.çok kötü bi durum.inşallah bulunur.ne kadar çoğaldı böyle haberler.
cok gecmış olsun ınsanın uzulmemesı eldemı ne hayallerle ne zorluklarla bırıktırılen paraların emeklerın bı anda gıtmesı umarım bulunur ALLAH HEPSINI bıldıgı gıbı yapsın. cok zor bı durum ALLAH kımseye gostermesın
Allah yardımcınız olsun. İnşallah bulunur. Çok kötü bir durum.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
İnşş bulunur ya Benim böyle bi motorum çalınsaydı kafayı yerdim heralde :S
Guncel .... " 20bes karakter "
First Day Of My Life
geçmis olsun motor açık yerde mi duruyodu?
facebook.com/kaskafa
Almanya turkiye maci ikinci yarisinda bir eyup'de bir cafenin onunde park halinde iken alinmis.
First Day Of My Life
Oyle valla ben cihangirde ikamet ediyorum , 05 yilinin temmuz ayinda bir pazar sabahi uyanan cihangir sakinlerinden 17 tanesi iclerinde ben dahil olmak uzre kapilarinda duran scooterlerini goremediler ve bildigim kadari ile hic biri geri donmedi bir gecede cihangir'den 17 motosikletin calinabiliyor olmasi yolda yururken basimiza ufo dusmesi gibi bir sey
komik bir durum gulsekmi aglasakmi kivaminda.
Guncel....................
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)