34 bj 408 beyaz çelik cant 301 mz marka 1999 model gaziosmanpaşa civarında görüldü en son bilgisi olanlar nakit para ödülü verilecektir. 0555 2471140
34 bj 408 beyaz çelik cant 301 mz marka 1999 model gaziosmanpaşa civarında görüldü en son bilgisi olanlar nakit para ödülü verilecektir. 0555 2471140
geçmiş olsun dostum umarım en kısa zamanda bulursun...
geçmiş olsun
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
demek dolasıyor p.ç.. ayrıca gecmıs olsun
Yeni yine yeniden
Dostum o bölgedeki arkadaşlar muhakkak yardımcı olucaklardır merak etme. Yaa nasıl bir cesarettir çal sonrada tur at ohh keyfe bak o..ç... geçmiş olsun.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
abijim 1 yıl önceki başlığı hortlatmak zor olmadımı bea.. o motr çoktan çürümüştür bile..
CBR 600F Honda,
Aa harbi hortlatmış hiç dikkat etmedim hortlakçi @mostwanted_57
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Arkadaşla alay ediyosunuz ama aynısı sizinde başınıza gelebilir.
umarim bulur alirsin motorunu dostum
arkadasım ben g.o.paşadanım ama buralarda mz yok scoter tarzı pek çok mopet var emınım çoguda çalıntıdır ama mz gormedım şımdılerde simsonla gezıyorlar kırmızı plakasız polıs ılgılenmıyor çalıntı anonsu yok dıye gorursen yazarım ,
gecmıs olsun sana
Bu hortlamaya yeni hortlamalar ekleniyor iyimi
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)