Bulana Yada Buldurana 300 Ytl ödül
Reklamlar
-
34 ZDA 60 Kanuni Deer 152 Marka Sarı Renk Motositketim çalınmıştır.avcılar-b.çekmece-k.çekmece üçgeninde Olması Büyük Olasılıkladır.bulan Arkadaşlar 0546 626 45 63 Nolu Telefona Bildirmesini Rica Ederim.verdiğim ödül Reeldir.direk Hesaba Yollanır.yada Elden Teslim Edilir.şimdiden Teşekkürler.
Reklamlar
-
-
plaka 34 zda 60 mı??? avcılarda oturuyorum telefonuma kayıt ettim gelişme olursa ararım.
-
Geçmiş olsunİnşallah bulunur.
-
Eyvallah Arkadaşlar .ilginiz Için çok Sağol.karakola Bildirdim.inş Bulunur En Kısa Zamanda.şimdiden Teşekkürler.allah Razı Olsun.
-
17 Haziran 2008, 03:41
geçmiş olsun inşallah bulunur .not şerefsiz herifler ,
-
17 Haziran 2008, 03:48
inşallah çoluk çocuk işidir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
17 Haziran 2008, 04:25
umarım kısa sürede bulunur motorun kardeş
-
18 Haziran 2008, 11:15
çok sağolun arkadaşlar.tek temennim motorumun biran önce bulunması ve böyle bir olayın kimsenin başına gelmemesi.
bu arada motorumun b.çekmece-avcılar-k.çekmece üçgeninde olduğunu tahmin ediyorum.bi kaç arkadaş görür gibi olmuş.ama tabi plakayı kesin alamamışlar.bu civarlarda oturan arkadaşlardan ricam ilgisiz kalmamaları...şimdiden teşekkürler...
-
18 Haziran 2008, 11:17
umarım bulunur en kısa sürede
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
-
18 Haziran 2008, 11:18
rüzgar75 adlı üyeden alıntı
çok sağolun arkadaşlar.tek temennim motorumun biran önce bulunması ve böyle bir olayın kimsenin başına gelmemesi.
bu arada motorumun b.çekmece-avcılar-k.çekmece üçgeninde olduğunu tahmin ediyorum.bi kaç arkadaş görür gibi olmuş.ama tabi plakayı kesin alamamışlar.bu civarlarda oturan arkadaşlardan ricam ilgisiz kalmamaları...şimdiden teşekkürler...
bende avc.-bcekmece tarafında oturuyorum
bi gelişme olursa sana olascagımdan emın olabılırsın..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
19 Haziran 2008, 14:24
ozan150zc çok sağol ilgin için.ve diğer ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.inş bulunur en kısa sürede....
sizlerde dikkat edin arkadaşlar...aynı olay inş. başka kimsenin başına gelmez
-
12 Temmuz 2008, 13:39
arkadaşlar merhaba.ne zamandır dikkat ediyrm.çalıntı ilan verilen foruma ne yazan var ne bakan.arkadaşların ilgisizliğimi yoksa farklı sebeplermi var bilmiym ama şunu unutmayın bu herkesin başına gelebilir.sizinde...
-
12 Temmuz 2008, 13:45
benimde başıma geldi ama bende bakmıyorum, kimse bakmak yükümlülüğünde deil aslında.. çalınan bir motosikletin bulunması oldukça zor..
hevesini kırmak istemem ama bende çok çektim çok aradım çok garip insanlarla münakaşaya girdim hatta tehtit bile edildim
umarım motorun bulunur..
-
12 Temmuz 2008, 13:47
bir ara bir topic açılmıştı.bir depoda çalıntı motorsikletler bulundu diye. bu konu hakkında bir bilgin var mı? gidip baktın mı oraya.yaklaşık 500 tane fln var diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
12 Temmuz 2008, 13:50
playboy_77 adlı üyeden alıntı
bir ara bir topic açılmıştı.bir depoda çalıntı motorsikletler bulundu diye. bu konu hakkında bir bilgin var mı? gidip baktın mı oraya.yaklaşık 500 tane fln var diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
büyükçekmece emniyet bulmuş, 500 tane hikaye
4-5 motor, tamamı da sahiplerine ulaştırılmış..
bizzat aradım bulan polis memurlarıyla görüştüm
-
12 Temmuz 2008, 14:11
geçmiş olsun öncelikle...
bende avcılarda oturuyorum ve sıklıkla avcılar-ambarlı küçükçekmece florya menekşe sahili nde dolaşıyorum görürsem emin olunki haber ederim.
önemli olan ödüz degil insanlık.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
12 Temmuz 2008, 14:19
GKN adlı üyeden alıntı
büyükçekmece emniyet bulmuş, 500 tane hikaye
4-5 motor, tamamı da sahiplerine ulaştırılmış..
bizzat aradım bulan polis memurlarıyla görüştüm
olabilir benim aklımda öle kalmış.bilgin için tşk ederim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
12 Temmuz 2008, 14:24
gecmıs olsun en kısa surede bulursun inş.
-
01 Ağustos 2008, 15:46
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun motoruna.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)