Motorumu Çalanların Fotoğrafları, Turuncu/Siyah Hyosung GT250R
Reklamlar
-
Reklamlar
-
anaları yok bunların!!!
babaları belli değil!!1
bunları yakaladıında öldüreceksin ki ibret olsun cümle aleme taximde sallandırıcan bak bakalım bi daha motor çalınıo mu ama nerde bizde ...
yakalansalar ne olacak en fazla 2 ay yatıp çıkacaklar !!!
-
yuh artık be...gündüz vakti bide üstelik kilitleri nası kesiyolar...kimse görüp naapıyonuz sizdemiyomu...vallaha pes...geçmiş olsun işallah enyakın zamanda bulursun motoru...daha dorusu bulurlar...
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
-
abi büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda motoru bulursun.
-
Valla olaya bakarmısın ya yok abi gören olsa bile yapamazki bişi istanbul orası kardeş bende cok uzuldum valla allah bin b*lalarını Versin bunlarn
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
hırsızlar da işinde ustalaşmış artık..
araç plakasından herhangi bişi çıktı mı arkadaşım?
-
allah belalarını versin ! onun Bunun Cocukları ya! Yazıklar Olsun.... daha yazılacak neler varda; burada yazamıyacağım şimdi !
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Haydaaa...
Elinde böyle bilgiler olması bir avantaj,
umarım en kısa zamanda bu iş halledeilir ve kavuşursun işalla...
Buradaki herkes elinden geldiği dikkati gösterecektir...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
plaka belliyse polis nerde olsa bulur niye bulunamamış anlamadım
-
motorun çalındıı semtteki karakolu biraz sıkıştır onlar %100 tanıolardır hırsızları!!!
-
abi umarım bulunur cok gecmiş olsun bide nerde oturdugunu sölersen o cevrede daha dikkatli oluruz en azından yakınında daha dikatli oluruz bide plakanı sölede bakalım ona gore inş bostancı civarında olurda hırsızlık neymiş anlatırım ben onlara tekrar geciş olsun
-
abi bizim burda görüyim onları ilk önce dalıcam sonra seni arıyacam çok kötü bişey motor çalınması inşallah bulunur allah kimsenin başına vermesin
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
North_ adlı üyeden alıntı
motorun çalındıı semtteki karakolu biraz sıkıştır onlar %100 tanıolardır hırsızları!!!
katılıyorum genelde bölge hırsızlarını tanır polisler.
-
motorun Plakası yokki
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
-
Ya deli cesareti nasıl korkmazlar bunlar cesaret verici uyuşturucu her ne haltsa ondan çekip bu işe kalkışıyordur.Şansada hiç kimse olmaz böyle zamanlarda etrafta
-
yuh be kardeşim güpe gündüz çeteye bak ya. umarım yakalanırlar ve adam gibi cezaya çarptırılırlar.
==============================
==============================
-
arkadaşlar bişeye dikkat çekmek isterim...dikkatinizi çeker mutlak...
APRILIA PEGASO CAMI ORJİNAL DEĞİL UZUN CAM:::
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
hangi ilçede çalındı_? net olarak yazarsan belki bi yardımımız dokunur
-
ThE_BoSS adlı üyeden alıntı
[SIZE="2"]Varolan topic'teki mete_han arkadaşımın akıl vermesi ile yeni topic açıyorum, umarım mahsuru yoktur.
]
şimdi oldu işte...
artıı PEGASO ÖN CAMI ÇOK UZUN..BU MAKİNA RAHATLIKLA TESBİT EDİLİR....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bazı arkadaşlar söylemiş semt polislerinin tanıması lazım yani bu işi yapanlar bellidir inşalaah bulunur vala aklınıza gelen gelmeyan bütün küfürleri sayıyorum şuanda genede rahatlayamadım
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)