Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Motorumu Çalanların Fotoğrafları, Turuncu/Siyah Hyosung GT250R

Motovento
    REKLAM ALANI
    Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    yazık olmus valla uzulmedım desem yalan olur..........
    MT ANTALYA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

VIDEO

beyler videoyu rapidshare'e yükledim. izlemek isteyenler için önce rar'ın içindeki setup dosyasından video için codec'i kurmaları gerekmekte.
    dosyanın urlsi : http://rapidshare.com/files/10516147...iklet.rar.html
    ÇALINDI!!!!!2007 Hyosung GT250R Turuncu/Siyah
    34 EN 2435, 7040km'de
    (sıfır beş yüz otuz iki) 3040113

Motosikleti
    trex150

varadero nun fotosu.
    bencede ilk resimlerde motor varedoro.far falan vara ya daha çok benziyo+pegaso nun sinyaller aşağıda egzozun altında varadero da üstte egzozun üstünde bana öyle geldi
    10PY253

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Çok geçmiş olsun.. Yollarda izine rastlarsak bi yardımımız dokunursa ne mutlu bize..
    Ama bu kadar çok delil, hele ki plaka varken bulabileceğini düşünüyorum..
    Ben bulabileceğini düşündüysem kesin bulursun bak demedi deme
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Çok geçmiş olsun, umarım yakalanırlar.

Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    El kesmek, şeriatçılık, irtica oluyor. Laik türkler buna şiddetle karşı.. Yüce ALLAH; bu eli ben yarattım, hırsızlık yapan el kesilecek buyurdu. bu emir kuran da var hadiste var, osmanlı yasalarında ve hatta şu an iran ve arab yarımadasının çoğunda var.
    cavit çağlar, halit narin ve yahya murat demirel, cem uzan gibi büyük hırsızlar ve bunlar gibi dinsiz olanlar bu emri kabul etmez, hatta inkar da ederler.

Şimdi bir adam hırsızlık yapsa çok çok hapse atılır, hemde hırsızlık yapanların koğuşuna atılır. orada ise şirket şebeke olayı vardır, ve hiçkimse pişman olarak çıkmamıştır.. bunun örneği 2001 genel affından sonra olan kapkaç ve diğer suçların patlamasıdır. hırsızlıktan yahya murat demirel, güngör mengi bile en fazla 1 yıl hapis yattı... çünkü adam çalarken düşünüyor; ben bunu çalsam çok çok hapse girerim en geç 1 sene sonra çıkarım.. sonra çaldığım yanıma kar kalır, çaldığım zaman ne bir yerim kırılır nede elimi keserler diye düşünür.
    işte böyle bir durum var. anlayan anladı ne demek istediğimi.
    Konuyu saptırmayın.Aslolan emniyet teşkilatının görevini düzgün yapması ve hukuk sisteminin tavizsiz işlemesi.El kol kesmeye başlarsan o işin sonu yok, Osmanlı dahil o saydığın ülkelere benzersin.Irak'ın, Afganistan'ın hali ortada.

Alıntı ThE_BoSS adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Karakolda yaşadıklarım polis ve polise olan güvenimi o kadar sarstıki, artık hiç birine zerre kadar güvenemiyorum. Bu ülkede neden suç oranları artıyor, neden insanlar zarar gördükleri şahısların cezalarını kendileri vermeye çalışıyorlar anladım. Umarım siz anlamazsınız!
    Arkadaşım benim de polise kesinlikle güvenim yok.
    İki sene evvel bizim de arabamızın camını kırıp teybi götürdüler, olayı polise intikal ettirdik, aldığımız cevap AYNEN şöyleydi:

"Hırsızı bulup getirirseniz hakkında yasal işlem yaparız".

Oldu.

Biz niye vergi veriyoruz o zaman? Polis'e gidince yüzümüze bunları söylesinler diye mi ????????????
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

memlekette insanlar para kazanamıyorlarki ... napcaklar ya hırsızlıga başvuruyorlar yada gasp çete mafyacılık zorla para işine giriyorlar...yazık valla bu ulkeyi bu hale getirenlere... bazı yerlerde poliste bu işe bişi demiyor tehdit ediliyorlar hepsinin karısı cocugu var onları düşünerek susuyorlar b.k yoluna gitçekler yoksa ..adamların gözü dönmüş durumda... motoruda bulamazsın kardeş sen bidaha o parçalayıp satmıstır kesin kullanamıycagını oda biliyor zaten... geçmiş olsun

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    Allah kmsenin başına vermesin benşmde motorum çalınmıştı ertesi gün bulundu çok şükür nasıl biri züntü iyi bilirim umarın seninkide bulunur arkadaşım

özelliklere bulunduğunuz mevkini yokuş eyimli olması hırsızlar için artı bir dez avantaş bu gibi yerlerde güvenlik önlemini arttırmak gerekir
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    arkadaşım öncelikle üzülerek söylüyoum çok geçmiş olsun fotolara bakarken kahroldum sinirimden ayrıca küçük bişey dikkat ettim yazında kilitleri kesip götürdüler diyosuın kilitler derken motor ne şekilde nasıl kilitliydi halat mı disk mi gidonmu ? nasıl kilitleri kestiler çok merak ettim yanlarındanki kullandıkları aletleri o araçtanmı aldılar ??
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı armaganaltinoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

varadero nun fotosu.
    bencede ilk resimlerde motor varedoro.far falan vara ya daha çok benziyo+pegaso nun sinyaller aşağıda egzozun altında varadero da üstte egzozun üstünde bana öyle geldi
    Bende katılıyorum sana.. arka sinyaller Varadero'nun sinyalleri gibi, Topcase'in hemen altında. Ön far ve rüzgar siperliğinin uzunluğuda varadero'ya benziyor.

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    şeriat böyle durumlarda kesin çözümdürr bence,anasına sövcem ama ,anaları doğru düzgün olsalar böyle çocuk doğurmazlar,oda işlemeyecek yanii
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım öncelikle üzülerek söylüyoum çok geçmiş olsun fotolara bakarken kahroldum sinirimden ayrıca küçük bişey dikkat ettim yazında kilitleri kesip götürdüler diyosuın kilitler derken motor ne şekilde nasıl kilitliydi halat mı disk mi gidonmu ? nasıl kilitleri kestiler çok merak ettim yanlarındanki kullandıkları aletleri o araçtanmı aldılar ??
    gidonu zaten sürekli kilitki bırakırım da, o akşam motorcuların kullandığı anahtarlı kilit ile demir parmaklıklara bağlamıştım motorumu. Şans o ya o akşam disk kilidii takmamıştım. Taksaydım onunda icabına bakardı bu şerefsizler ya neyse.
    Kırıcı malzemeleri birlikte geldikleri motorsikletin arka topcaseınden çıkartıyorlar.
    Video'da belli oluyor.
    34 EN 2435, 7040km'de

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı Mert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah kmsenin başına vermesin benşmde motorum çalınmıştı ertesi gün bulundu çok şükür nasıl biri züntü iyi bilirim umarın seninkide bulunur arkadaşım

özelliklere bulunduğunuz mevkini yokuş eyimli olması hırsızlar için artı bir dez avantaş bu gibi yerlerde güvenlik önlemini arttırmak gerekir
    Yokuş eğimli olması hırsızlar için artı bi dez avantaj nası oluyo anlatsana bi
    + işareti varsa avantaj olmasın o sakın
    Dur tercüme ediyim senin söylediğini..
    Yokuş bi yol hırsızlar için avantaj iken bizim için dezavantaj oluyomuş
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    COK COK GECMİS OLSUN...

Bazı arkadaslar demiski adamlar da kask var motorcu montu var, donanım var... arkadaslar zaten onlarda bizimkilerden daha iyileri var... teknik ve pratikte de bizden iyiler... onlarla tek farkımız soyu sopu belli olmayan kanı bozuk insanlar, ve de kolay paraya alışmış anasını bacısını tanımayan mahluklar...

the Boss arkadasım, bi cogumuzun yakından tanıdıgı ya da sonradan tanıstıgı ama hic farkına varamadıgımız bi sebekenin icindeyiz... artık kolay paraya alısan bi cok insan(bizi iyi tanıyan) hırsızlık yapmasa dahi, calınacak aracları, soyulacak mekanları takibe alarak bu işden prim alıyor...

yani daha da açık dille,tanıdık cevresinden patlatılacak mekanı seciyor, herseyi tasarlayıp sebekeyi oraya yonlendiriyor... ne olursa olsun soygundan sonra kendi payına duseni alıp cekiliyor... ve ertesi gunlerde de seni gordugunde gecmis olsun diyor.... cok yakın bi gecmiste başımıza geldi...

Benim motoru kapıda benim bildigim en az iki kere yokladılar, en az iki kere benzini bosalttılar, bi sefer calarken dusurduler... kilidi kırmaya calıstılar...

senin motoru da en az senin kadar iyi bilen biri, senin kacta gelip gittigini ne işle ugrastıgını, motorunu nasıl kilitledigine kadar bi cok seyi bilen biri...

motoru yatırmıstım diye yazmıssın... muhakkak ki biriki yere parca sordurdun, biriki tane de servise ugradın... ev adresini hangilerine verdigini bi dusun? bu servislerden yakın zamanlarda isten atılanların olup olmadıgına bi bak parca aldıysan fatura bilgilerini istediklerinde nerenin adresini verdin? sana satılık mı diye soran oldu mu? daha bi suru sorunun cevabını ara, motoru bulamassan bile calanı bulursun... zaten elinde videolar var... çalan bi sekilde cıkacaktır ortaya ve kimin caldırdıgı da
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    COK COK GECMİS OLSUN...

Bazı arkadaslar demiski adamlar da kask var motorcu montu var, donanım var... arkadaslar zaten onlarda bizimkilerden daha iyileri var... teknik ve pratikte de bizden iyiler... onlarla tek farkımız soyu sopu belli olmayan kanı bozuk insanlar, ve de kolay paraya alışmış anasını bacısını tanımayan mahluklar...

the Boss arkadasım, bi cogumuzun yakından tanıdıgı ya da sonradan tanıstıgı ama hic farkına varamadıgımız bi sebekenin icindeyiz... artık kolay paraya alısan bi cok insan(bizi iyi tanıyan) hırsızlık yapmasa dahi, calınacak aracları, soyulacak mekanları takibe alarak bu işden prim alıyor...

yani daha da açık dille,tanıdık cevresinden patlatılacak mekanı seciyor, herseyi tasarlayıp sebekeyi oraya yonlendiriyor... ne olursa olsun soygundan sonra kendi payına duseni alıp cekiliyor... ve ertesi gunlerde de seni gordugunde gecmis olsun diyor.... cok yakın bi gecmiste başımıza geldi...

Benim motoru kapıda benim bildigim en az iki kere yokladılar, en az iki kere benzini bosalttılar, bi sefer calarken dusurduler... kilidi kırmaya calıstılar...

senin motoru da en az senin kadar iyi bilen biri, senin kacta gelip gittigini ne işle ugrastıgını, motorunu nasıl kilitledigine kadar bi cok seyi bilen biri...

motoru yatırmıstım diye yazmıssın... muhakkak ki biriki yere parca sordurdun, biriki tane de servise ugradın... ev adresini hangilerine verdigini bi dusun? bu servislerden yakın zamanlarda isten atılanların olup olmadıgına bi bak parca aldıysan fatura bilgilerini istediklerinde nerenin adresini verdin? sana satılık mı diye soran oldu mu? daha bi suru sorunun cevabını ara, motoru bulamassan bile calanı bulursun... zaten elinde videolar var... çalan bi sekilde cıkacaktır ortaya ve kimin caldırdıgı da

aslında düşündüğüm süphelerimin üzerinde çok fazlasıyla yoğunlaştığı birileri var ama açıklamak doğru olmaz. malum sadece şüphe, kimseyi karalayamam. Demişsin ya bi gün önce motorunu çaldırır sonrada yüzüne geçmiş olsun der, çok doğru.
    Motoru çaldırmadan tam 12 saat önce yan yatırmıştım. Etrafa parça sormak bile nasip olmadı
    34 EN 2435, 7040km'de

Motosikleti
    Mondıal 150 Mcx
    vallahi kendi motosikletimmiş gibi sandım çok üzüldüm fotoları görünce imş. bulunur...
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:

Dostum adamlardaki apriliada çalıntıdır bence.

geçmiş olsun yakalayıp bırakmamak lazım bunları ama kanun hüküm yok ki baska zaman da bizimkine saldıracak bu serefsizler...

inşallah bulunur..

deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldümm bunlar şerefsizzz ....
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

arkadaşlar günceldilr
    34 EN 2435, 7040km'de

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    usta son durum nedir
    polisiye olaylardan haberdar olalım.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)