yazık olmus valla uzulmedım desem yalan olur..........
yazık olmus valla uzulmedım desem yalan olur..........
MT ANTALYA
VIDEO
beyler videoyu rapidshare'e yükledim. izlemek isteyenler için önce rar'ın içindeki setup dosyasından video için codec'i kurmaları gerekmekte.
dosyanın urlsi : http://rapidshare.com/files/10516147...iklet.rar.html
ÇALINDI!!!!!2007 Hyosung GT250R Turuncu/Siyah
34 EN 2435, 7040km'de
(sıfır beş yüz otuz iki) 3040113
varadero nun fotosu.
bencede ilk resimlerde motor varedoro.far falan vara ya daha çok benziyo+pegaso nun sinyaller aşağıda egzozun altında varadero da üstte egzozun üstünde bana öyle geldi
10PY253
Çok geçmiş olsun.. Yollarda izine rastlarsak bi yardımımız dokunursa ne mutlu bize..
Ama bu kadar çok delil, hele ki plaka varken bulabileceğini düşünüyorum..
Ben bulabileceğini düşündüysem kesin bulursun bak demedi deme
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Çok geçmiş olsun, umarım yakalanırlar.
Konuyu saptırmayın.Aslolan emniyet teşkilatının görevini düzgün yapması ve hukuk sisteminin tavizsiz işlemesi.El kol kesmeye başlarsan o işin sonu yok, Osmanlı dahil o saydığın ülkelere benzersin.Irak'ın, Afganistan'ın hali ortada.
Arkadaşım benim de polise kesinlikle güvenim yok.
İki sene evvel bizim de arabamızın camını kırıp teybi götürdüler, olayı polise intikal ettirdik, aldığımız cevap AYNEN şöyleydi:
"Hırsızı bulup getirirseniz hakkında yasal işlem yaparız".
Oldu.
Biz niye vergi veriyoruz o zaman? Polis'e gidince yüzümüze bunları söylesinler diye mi ????????????
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
memlekette insanlar para kazanamıyorlarki ... napcaklar ya hırsızlıga başvuruyorlar yada gasp çete mafyacılık zorla para işine giriyorlar...yazık valla bu ulkeyi bu hale getirenlere... bazı yerlerde poliste bu işe bişi demiyor tehdit ediliyorlar hepsinin karısı cocugu var onları düşünerek susuyorlar b.k yoluna gitçekler yoksa ..adamların gözü dönmüş durumda... motoruda bulamazsın kardeş sen bidaha o parçalayıp satmıstır kesin kullanamıycagını oda biliyor zaten... geçmiş olsun
Allah kmsenin başına vermesin benşmde motorum çalınmıştı ertesi gün bulundu çok şükür nasıl biri züntü iyi bilirim umarın seninkide bulunur arkadaşım
özelliklere bulunduğunuz mevkini yokuş eyimli olması hırsızlar için artı bir dez avantaş bu gibi yerlerde güvenlik önlemini arttırmak gerekir
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
arkadaşım öncelikle üzülerek söylüyoum çok geçmiş olsun fotolara bakarken kahroldum sinirimden ayrıca küçük bişey dikkat ettim yazında kilitleri kesip götürdüler diyosuın kilitler derken motor ne şekilde nasıl kilitliydi halat mı disk mi gidonmu ? nasıl kilitleri kestiler çok merak ettim yanlarındanki kullandıkları aletleri o araçtanmı aldılar ??
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
şeriat böyle durumlarda kesin çözümdürr bence,anasına sövcem ama ,anaları doğru düzgün olsalar böyle çocuk doğurmazlar,oda işlemeyecek yanii
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
gidonu zaten sürekli kilitki bırakırım da, o akşam motorcuların kullandığı anahtarlı kilit ile demir parmaklıklara bağlamıştım motorumu. Şans o ya o akşam disk kilidii takmamıştım. Taksaydım onunda icabına bakardı bu şerefsizler ya neyse.
Kırıcı malzemeleri birlikte geldikleri motorsikletin arka topcaseınden çıkartıyorlar.
Video'da belli oluyor.
34 EN 2435, 7040km'de
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
COK COK GECMİS OLSUN...
Bazı arkadaslar demiski adamlar da kask var motorcu montu var, donanım var... arkadaslar zaten onlarda bizimkilerden daha iyileri var... teknik ve pratikte de bizden iyiler... onlarla tek farkımız soyu sopu belli olmayan kanı bozuk insanlar, ve de kolay paraya alışmış anasını bacısını tanımayan mahluklar...
the Boss arkadasım, bi cogumuzun yakından tanıdıgı ya da sonradan tanıstıgı ama hic farkına varamadıgımız bi sebekenin icindeyiz... artık kolay paraya alısan bi cok insan(bizi iyi tanıyan) hırsızlık yapmasa dahi, calınacak aracları, soyulacak mekanları takibe alarak bu işden prim alıyor...
yani daha da açık dille,tanıdık cevresinden patlatılacak mekanı seciyor, herseyi tasarlayıp sebekeyi oraya yonlendiriyor... ne olursa olsun soygundan sonra kendi payına duseni alıp cekiliyor... ve ertesi gunlerde de seni gordugunde gecmis olsun diyor.... cok yakın bi gecmiste başımıza geldi...
Benim motoru kapıda benim bildigim en az iki kere yokladılar, en az iki kere benzini bosalttılar, bi sefer calarken dusurduler... kilidi kırmaya calıstılar...
senin motoru da en az senin kadar iyi bilen biri, senin kacta gelip gittigini ne işle ugrastıgını, motorunu nasıl kilitledigine kadar bi cok seyi bilen biri...
motoru yatırmıstım diye yazmıssın... muhakkak ki biriki yere parca sordurdun, biriki tane de servise ugradın... ev adresini hangilerine verdigini bi dusun? bu servislerden yakın zamanlarda isten atılanların olup olmadıgına bi bak parca aldıysan fatura bilgilerini istediklerinde nerenin adresini verdin? sana satılık mı diye soran oldu mu? daha bi suru sorunun cevabını ara, motoru bulamassan bile calanı bulursun... zaten elinde videolar var... çalan bi sekilde cıkacaktır ortaya ve kimin caldırdıgı da
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
aslında düşündüğüm süphelerimin üzerinde çok fazlasıyla yoğunlaştığı birileri var ama açıklamak doğru olmaz. malum sadece şüphe, kimseyi karalayamam. Demişsin ya bi gün önce motorunu çaldırır sonrada yüzüne geçmiş olsun der, çok doğru.
Motoru çaldırmadan tam 12 saat önce yan yatırmıştım. Etrafa parça sormak bile nasip olmadı
34 EN 2435, 7040km'de
vallahi kendi motosikletimmiş gibi sandım çok üzüldüm fotoları görünce imş. bulunur...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Dostum adamlardaki apriliada çalıntıdır bence.
geçmiş olsun yakalayıp bırakmamak lazım bunları ama kanun hüküm yok ki baska zaman da bizimkine saldıracak bu serefsizler...
inşallah bulunur..
çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldümm bunlar şerefsizzz ....
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
arkadaşlar günceldilr
34 EN 2435, 7040km'de
usta son durum nedir
polisiye olaylardan haberdar olalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)