Izmirde Motoru Calınanlar Dikkat
Reklamlar
-
arkadaşlar benim motor calındı bu pazar yogun şekilde araştırma yapıyorum.izmirde motoru calınan varsa iyi okusun,motorların cogu kadifekale,cimentepe,cephanelik ve yağhaneler dörtkeninde buralarda 3 er 5 er kişilik ceteler var dikkat satır favorii silahları şimdi ilk yapmanız gereken oralarda arkadaş yapmanız,admların bir sistemi var caldkları motorlarınızı para ile tekrar size satıyorlar.biz de satın aldık biz calmıyoz falancıdan motoru aldık o kişiye 200 dolar verdik gibi laflar söylüyorlar.parayı veriyorsunuz.motor geliyo isterseniz kapınıza. Bu arada benim motoru araştıyorlar o mahalenin insanları bende parayı verecem bulunursa oralarda özelikle romen mahlesinde yanlız ve hazırlıksız gezmeyin dün akşam gezerken yolumu kestiler silah cekmek zorunda kaldım.
önemli: ben saydıgım mahalelerdeki yaşayan insanlara hırsız demyorum ama beş parmagın beşi bir degil oradalar ve bu işleri yapıyorlar.oralar yaşayanlarda bu yapanları biliyor şiyaket etsinler biz de kurtulaqlım onlarda.
Reklamlar
-
tamam parayı verip motoru alıyoruz ama sonuçta onların ekmeğine yağ sürüyoruz,adamların amacı zaten para koparmak
umarım bulursunuz motorunuzu
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi adlı üyeden alıntı
tamam parayı verip motoru alıyoruz ama sonuçta onların ekmeğine yağ sürüyoruz,
ewt buda doğru ama yinede motorumuzu almamız daha mantıklı kimse motorunu geri almasa bile bu adamlar hırsızlığa devam edeckler bi şekilde motorun parçalarını kullanacaklar...
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
-
devlet içinde devlet olmuş şerefsizler; kimse bunlardan hesap soramıyor.
-
ulkumuz adlı üyeden alıntı
ewt buda doğru ama yinede motorumuzu almamız daha mantıklı kimse motorunu geri almasa bile bu adamlar hırsızlığa devam edeckler bi şekilde motorun parçalarını kullanacaklar...
evet motoru parcalıyorlar.parayı alamıynca yada yakıyorlarmış zorda kalınca
kalidor adlı üyeden alıntı
devlet içinde devlet olmuş şerefsizler; kimse bunlardan hesap soramıyor.
evet kardeşim bu saydıgım civarda 4 adet karakol va hepsi oralara giden yolları ansızın arasıra kesse kontrol yapsa kac adet motor cıkar calıntı
-
gecmis olsun yaa okudukca hirslaniyorum
-
o insanlar için yapacak birşey yok
bizim içinde yapacak birşey yok yasaların eli kolu bağlı ne yazıkki
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
ıcımden soledm bıldıklerımın hepsını inş. bulunur
-
hımm vayy be motorunu çalıp üstüne para istiyorlar ve veriyorlar...artık buna sevinecek kapasiteye düştük...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
Tepecik hastanesinde çalışan bir doktor arkadaşımın arabasını Tepecik'li esmerler hastane otoparkından çalıp telefonla aramışlar ve iyi bir paraya geri satmışlar... İzmir'in müstesna semtleri ve ince kişiliklerinden bahsediyoruz burada...
Üç boyoz bir kola
-
Rigel adlı üyeden alıntı
Tepecik hastanesinde çalışan bir doktor arkadaşımın arabasını Tepecik'li esmerler hastane otoparkından çalıp telefonla aramışlar ve iyi bir paraya geri satmışlar... İzmir'in müstesna semtleri ve ince kişiliklerinden bahsediyoruz burada...
TEPECİKTE KENDİ TELEFONUMU DAGITTIM BİLİRKİŞİLERE AMA KENDİM DEN ŞÜPELİYİM PARA MI VERİRİM BAŞKA BİŞİMİ BİLMİYOM
-
Benim de Gazi hastanesi önünde iki esmer yolumu kesmeye çalıştı, düşürüp motoru alacaklardı, gazlayıp tüydüm, polise söyledim ama pek oralı olmadı... Yeni Türkiye'nin yeni yüzü. ALIŞACAKSINIZ....!
Üç boyoz bir kola
-
hırsızı sen yakalada bana getir deyipte dişim ağrıyor tutanak falan yazamam şimdi diyenede rastladım
herkes bir değil ama sanırım işin içinde mavilikte var
-
Vallahi zaten motor alıyorsan birtane kapalı garaj bulmak zorundasın bahçeye motor bırakmak her şekilde davettir.
Geçmişler olsun dostum , içindeki patlamayı tahmin edebiliyorum
[COLOR="Red"][B][I]Pitbull isin't be played the GAME. . . [/I][/B][/COLOR]
-
abi madem biliyon sistemi versene polis e boşa para kaptırıyosun bu şerefsizlere
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
o saydıgın mahallelerin hepsinin tepesine bırakacaksın kardeşim bombayı....hepsi aynı.....apaçi degillermi hepsini öldürüceksin...şerefesizler... keko doldu memleket bee
-
Rigel adlı üyeden alıntı
Benim de Gazi hastanesi önünde iki esmer yolumu kesmeye çalıştı, düşürüp motoru alacaklardı, gazlayıp tüydüm, polise söyledim ama pek oralı olmadı... Yeni Türkiye'nin yeni yüzü. ALIŞACAKSINIZ....!
elli çeşit insan var meslekte ne yazık ki..
kameniv adlı üyeden alıntı
hırsızı sen yakalada bana getir deyipte dişim ağrıyor tutanak falan yazamam şimdi diyenede rastladım
herkes bir değil ama sanırım işin içinde mavilikte var
mavilik mi pembelik mi?
tr.davutak adlı üyeden alıntı
TEPECİKTE KENDİ TELEFONUMU DAGITTIM BİLİRKİŞİLERE AMA KENDİM DEN ŞÜPELİYİM PARA MI VERİRİM BAŞKA BİŞİMİ BİLMİYOM
boynuz kırmakla bitmez ki arkadaşım..
breakermarty adlı üyeden alıntı
o saydıgın mahallelerin hepsinin tepesine bırakacaksın kardeşim bombayı....hepsi aynı.....apaçi degillermi hepsini öldürüceksin...şerefesizler... keko doldu memleket bee
yahu öğrenciydim. mecburen bir dönem çingene mahallesinde kaldım. tamam gürültüsü çoktu lakin en ufak bir şekilde rahatsız edeni de olmadı..
bence öldürmek yerine sahip çıkacaksın..
öldüreceksen öyle kenarda köşede kalmış insanlardan önce asıl tepelerde sülük misali şişmiş yöneticileri öldürmeni temenni ederim. O insana benzeyen yaratık hadi 100 kişiye zarar versin. asıl diğerleri tüm milletten çalıyor..
yani sen adam keseni bırakıp bıçak çekenin peşine düşüyorsun..
tabiki onlar suçsuz demiyorum. onlarında hesabı görülür ama tepeden temizlemeye başladığın anda alttakiler korkusundan işini adam gibi yapmaya başlar..
-
Vay anasına ya.Adamların yaptıklarına bak.
Ama bizim buralardaki hırsızlık olaylarında böyle geri dönüt vereni hiç duymadıkAslında bizim burada da böyle belirli bir yerden çıkıyo hep motorlar ama ilgilenen çıkarsa çıkar
-
gecmıs olsun abı benımde mont calınmıstı tepecığın alt tarafında gıda çarşisının ustundekı mahallede ertesı gunu 3 apachı yanıma gelıp montun bızde ıstersne getırelım dedıler adını verdı bıtanesı bende hemen polıse soyledım 15 dk sonra mont bana geldı....
DEMAKKİ BU İŞLER BÖYLE YÜRÜYOMUŞ.....?????
-
17 Temmuz 2008, 12:24
çimentepeli
kardeş ben doğduğumdan beri çimentepede yaşıyorum sen bana motorun plakasını wer ben sana haber weririm bazen böle şerefsizler çıkıo ben araştırırım tmm
kafana takma buluruz bunların içinde poliste war başka türlü yapamazlar zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)