Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Izmirde Motoru Calınanlar Dikkat

REKLAM ALANI
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı kalidor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    devlet içinde devlet olmuş şerefsizler; kimse bunlardan hesap soramıyor.

Az kaldı az...Yeşildereyi en üst noktasından yıkmaya başladılar bile
    1-2 yıl sonra Kadifekalede yıkılmaya başlar ve bir kaç yıl sonra o eski semtlerimizde yine gezmeye başlayabiliriz
    Ben aslen Basmane - Agora -Ballıkuyu - Altınordulu ve etrafında ne kadar semt varsa oralıyım
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Motoran CJ Shenke
    umarım motoruna kavuşursun :(
    hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı kalsın :bounce:

Motosikleti
    Satılık 2009 .. Mondial UKH 100..
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben aslen Basmane - Agora -Ballıkuyu - Altınordulu ve etrafında ne kadar semt varsa oralıyım
    orası kısaca İZMİR olmasın..
    OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam parayı verip motoru alıyoruz ama sonuçta onların ekmeğine yağ sürüyoruz,adamların amacı zaten para koparmak

umarım bulursunuz motorunuzu
    abi ekmeğine yağ sürmek ama polis bişey yapmıyorki.benmde motorum çalındı 6 ay önce.bulunamadı.bi arkadaşım bu şekilde geri aldı motorunu.adamlar istersen polis çağır diyor.yahu biz canımızı malımızı kime emanet edeceğiz
    Orgazma Dudak Büktürür

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ekmeğine yağ sürmek ama polis bişey yapmıyorki.benmde motorum çalındı 6 ay önce.bulunamadı.bi arkadaşım bu şekilde geri aldı motorunu.adamlar istersen polis çağır diyor.yahu biz canımızı malımızı kime emanet edeceğiz
    sen memurları bırak da, yola çıktığın arkadaşların arasından kime güveneceğini şaşırıyor insan...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    mct-250
    Motoru bulabildin mi kardeşim son durum nedir?

Bide hiç bilgi vermemişsin motorun ne marka rengi ne plakası nedir?
    Bizde gezerken bakarsın gözümüze takılır en azından buradaki izmirli arkadaşlarında haberi olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum

eskişehir(okul dolayısıyla) aslen iskenderunluyumdur
    Motosikleti
    benzin 2 tl olana kadar ss yok
    Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o insanlar için yapacak birşey yok

bizim içinde yapacak birşey yok yasaların eli kolu bağlı ne yazıkki

yasaların eli kolu bağlıda,biz şehirde gezerken neden ceza iyoruz..ozaman o yasalar kişiye göremi düzenleniyor.örneğin arkadaşım geçen hafta sahilde tur atıyor polis yanına geliyo,neden motorun eksozu orjinal değil(buarada motor 1000rr,ve eksoz arrow) peki bu abiler neden küçük cc motorların eksozunu açıp bas bas ses yapan adamları durdurmuyor...malesef güvensizlik var

Motosikleti
    VFR-800
    Alıntı iskenderunlu26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yasaların eli kolu bağlıda,biz şehirde gezerken neden ceza iyoruz..ozaman o yasalar kişiye göremi düzenleniyor.örneğin arkadaşım geçen hafta sahilde tur atıyor polis yanına geliyo,neden motorun eksozu orjinal değil(buarada motor 1000rr,ve eksoz arrow) peki bu abiler neden küçük cc motorların eksozunu açıp bas bas ses yapan adamları durdurmuyor...malesef güvensizlik var
    polis de paranın peşindee.. büyük motor kullanıyorsa ceza ödeyecek parası vardır die yanaşıyor tabikiiii
    [COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]

Motosikleti
    Fz6 satıldı
    1-2 yıl sonra Kadifekalede yıkılmaya başlar ve bir kaç yıl sonra o eski semtlerimizde yine gezmeye başlayabiliriz

TOKİ limontepeye bir sürü konut yaptı, hatta içine midye üretim merkezi bile yaptılar kale oraya taşınacaktı güya kimse kaleyi kaldıramaz. Hele bu belediyecilik anlayışıyla hayatta kaldıramazlar

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    tamamen haklısın kadifekale,Agora gercekten hiç hoş yerler deil.

Motorunuza her zaman sahip cıkmayı bilin arkadaşlar
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

pulvo47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung 250R Speedgear
    breakermarty , süpersin!!

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motosiklet yalan oldu bu arada arkadaslar,

parcalandı kesin yani cunku grenajları baska model bı scooterın ustunden cıktı
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    İyi bir elektronik uzmanı tanıdığınız varsa;
    1- güzel bir elektro şok cihazı alın
    2- elektronikçi tanıdığınız (iyi biriyse mesleğinde) küçük bir uzaktan kumanda
    ( alıcı verici ) hazırlayarak motosikletin sele altına yerleştirecek.

Gasp etmek isteyenler direnmek yerine verin motosikleti ve yürüdükleri anda basın kumandaya ama adam akıllı ki deyy.....lar kızarsın.
    ben buna benzer bir sistem yaptırıyorum şu anda
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

tabı yaa polis olmasa nasıl yapacaklar anlasmalı ist pendik tede araba vukaatı oluyo aynı mevzular

Murat2100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 RR
    Ben İzmir yaghaneler Oturuyorum 8 Senedir 3 5 Motor Görüyorum Ve Calınmadı Da Yagneleri Bence Kaldır Secenekden 2 cisi cimentepe kadifekale demişsin Bu Bilgiler Arkadaşlara Yetmez Bende Eklemek İstiyorum

Kurucay Limontepe Tenekeli Tepecik

BeniM Motorum Calınmış Olsa İdi İse Benden PaRA İsticekler Yapacagım Tek Belimden 7.35 Ligi Cıkartıp Kafasına Dayardım Motorum Ertesi Gün Gelmedimİ Ayaklarına Sıkardım Bu Herifler Cok Tehlikeli Diyorsunuz Ama Onlardada 2 El 2 Ayak Var Belki Arkanız Saglam OlmayaBilir Ama Tamam Abi Olur Abi Derseniz Sizi Ezerler 12 Sene KadifeKalede Oturdum 6 Sendir Agora Dibek Başında Gezerim Eyer İzmirde Böyle Bir Olay Olursa Gördügümde Sizlere haber Veririm
    Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya ben MT' de olduğumu sanıyordum arkadaşlar kendimi teksasta falan hissettim. Bu ne bölye, Kurtlar Vadisi MT' ye döndü burası. Ne oluyor? Kim kime sıkıyor? Bi sakin olun, olması gerekenler bunlar değil. Tabiki kendi motorunu sana parayla satmamalılar, ama kalkıp motorunu çaldılar diyede belinde satırla gezen beynin içi bali ve tiner çekmekten su toplamış adamlarla pazarlık etmekte akıl karı değil. Polis demişsiniz? Bu güne kadar karşılaştıklarımın arasındaki iyi sayısı gözle görünecek kadar az olmasına rağmen hala güvenirim, hala aralarında mesleğinin saygınlığını koruyanlar ve bizi korumak için ölebilecek olanlar var. Siteden Murat abimiz var (Murat Gergerli) Ona özelden bi mesaj falan atıp danışın, bu ne böyle. Okurken gerildim valla 2 nci sınıf mafya filmleri gibi olmuş topik.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    üzücü bir olay.Ama onları iyi bir tongaya getirmek şart.Sahte para geldi aklıma ama neren nasıl temin edersin bilemem.
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

Baltassar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 250
    Konunun baska bir yonunden bakarsak evet bu dediginiz yerler yıkılacak insanları ne yapacaklar nakledecekler nereye limontepe ve bilimum sosyal konutlar. sonucta bugun kalede tepecikte devam eden olaylar bunların hepsinin biraraya getirildigini dusunursek dahada siddetlenerek nakledildikleri yerde devam edecek.
    Arkadaslar bu esmer vatandaslara bi bakarmısınız daha dogrusu cevrenize
    Dolmus soforlerı taksi soforleri ınsaat sektoru aklıma gelmeyen daha niceleri zaten bu esmer vatandaslarla dolu. Maalesef turkiyede hele izmir de yasıyorsak kendi onlemlerimizi almak zorunda kalıyoruz.
    Amma isim vermeyeyim bazı arkadaslarımız gibi belimize silah takarmısız veya motosikletimizi , arabamızı yada kendimizi kapalı garajlara duvarlar arkasına kapatırmısız bu kisinin kendisine kalmıstır. Sunuda belirtmeden gecemeyecegim elimizde silahla kolluk kuvvetlerinden birine gorunursek emin olun o adamlar yanii esmerler ellerini kollarını sallayarak oradan ayrılır bizler kendimizi savunmaya calısanlar nezarethaneyi boylarız. Halboyleyken allah hepimize sabır versin. Benimki Izmirin o guzelligini arkasına alıp kesmekesinden bodrumlara antalyalara kacan insanlardan birinin serzenisidir. Kisilere dokunduysam dokunduklarımdan ozur dilerim.
    Imza mi?? Nereye Atayım

Evet arkadaşlar İzmir'de bu motorları Kadifekale'deki çingenler çalıyor genelde.Benim motoru'da evin önünden çalmışlardı polis 3 gün sonra Çimentepe'de buldu.Çalan beyinsiz gitmiş başkasına kiraya vermiş, kiralayan da motorla gezerken bulunmuş.Hatta ifade verirken polisler kale civarında buluruz demişlerdi.Polislere tekrar teşekkür ediyorum buradan gerçekten işini doğru dürüst yapan polisler de var bu ülkede...

şok Satılık 110 Ft War 750 Istiyorum Pazarlık Payı War çankırıdan Sahibinden 7000 Km De 2.el Hadi Bakam

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)