Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial çalındı 16 Kasım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    merhaba arkadaşlar 50 CC mondial 34 MVL 07 plakalı bugün saat 16,30 da çalındı.Koyu kırmızı Vişne çürüğü

Bulgurluda cafenin Önünden ben içeridedim..direksiyonu kilitli idi ama almış adamlar...Görenler el kOysun Polis e bildirdim ama telefonda AMA Motor u üzerime daha alamadım die gidip de KArakola başvuramadım.üzerine olan şahısda memleketinde! işimiz Şans a kaldı..YAzıklar olsun yaa Şoktayım...

he çOk paahalı bişe diil ama olsun yazık ya o kadar masraf ettirdim..ÖZELLİKLE BU GÜNLERDE..
    myspace.com/pashakzlrecordz

Tıkla dinle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Resmi var mı arkadaşım?
    Motor numarasını şase numarasını biliyorsan yinede şikayette bulunabilirsin.
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Geçmiş olsun.. Üzerine almadan binmeseydin keşke, kötü olmuş.. İnşallah bulunur diyelim ne diyelim :(

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    valla rushsatı bendee şimdi karakolu aradım Polis dioki bulunsa bile sahibine verilir..Bende bulunsunda verilsin Önemli diil dedim..en azından gidim 1 bilgi verim falan ilgilensinler...Keşke üzerime almadan Kullanmasadım...1 RESİmi yok malesef aptallı.YA İNANMIORUM bEN CAFEDEYİM ÖNÜNDEN ÇALIOLAR..nEDEN TENEZZÜR EDERLER ANLAMAM umarım bulunur..YADA MOTORDAN CAYDIM ÇALANLARI İSTİORUM!!

Tıkla dinle

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Umarım bir an önce bulunur.

Kullanıp bir kenara atarlar herhalde (scooterların geneline böyle yapıyorlar galiba...)
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    ewt bencede yada bizim o çalındığı yerde bi motorcu var sürekli scooteri orda bakımlarını arızalarını gideriodum hüseyin abi die biri..O dedi bana sen rahat ol birileri var dedi tanıorum Onlar böle işler ediolar getiriolar araba ile falan onlar da olabilir dedil de Tek umudum O öle bişe ise Motoru dil Çalanları istiyorum..ne işlerine yarıcak aga kapkaç dahi yapılmaz onla!

Tıkla dinle

dostum sıkma canını nede 50cc ama bu forumda 25-30 000 ytl lik motorların çalındığı ilanları var. inşallah bulunur

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    Alıntı dream_way adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum sıkma canını nede 50cc ama bu forumda 25-30 000 ytl lik motorların çalındığı ilanları var. inşallah bulunur

Öle 50 cc Çokda işe yaramaz ama Ne bililm DÜn gece rüyamdada gördüm ewe Hırsızlar dadanıodu Bugün başımıza geldi....

Ya sinirimi bozuo o kadar...Ben cafedeyim Önünden alıolar! 50 cc Ne işe yarar a.q buluncak öle hissediyorum biraz..ama masraf çok olcak gene...haklısın milletin benimkinden 10-20 kat motorları çalınıo.....Öle kendimi rahatlatırım anca ben içimi...Ah bea minik motorum

Tıkla dinle

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    arkadaşım bilmiyosanuz bi bilene sorun böle şeyleri
    motoru üstüne almana gerek yok
    git polise çalındı bilgisini ver tutanağını tuttur
    elinde delil olsun..
    motor kendi üstüne bile olsa motoru çaldıran gider tutanak tutturur
    kaza yapmak gibi, kaza yapınca ruhsat sahibimini çağırıyoruz?
    seninki küçüm motor olduğu için büyük ihtimal bulunur ama hemmmen polise git
    alıp satılacak yada parçalancak bi motor deil
    alır gezerler bi köşeyte atarlar..
    GKN MOTORS

bpv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rx125SM '08
    bende gkn nin sölediği gibi tahmin ediyorum , tekrardan geçmiş olsun

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Arkadaşlar çalınan scooter tarzı motorlar kap-kaç işinde kullanılıyor ondan sonra bi köşeye atılıyor bence siz çevreye haber salın polis falan yakında çıkar inşallah ortaya ama boyanmış olabilir rengini değiştiriyorlar bazen
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

Motosikleti
    Junlin 125 T-10 Fun ctiy
    anladım saolun arkadaşlar Gitim karakola da bildirdim Bundan sonrası ŞANS A kaldı..benim o motorla kapkaç yaparlarsa yakalırlar Çünkü ii hızlı gitmeyen bi scooter..Beklicez bu saatten sonra 1 haber!!!

Tıkla dinle

Motosikleti
    apache baş baş Gt 250R and today 50 :)
    gecmıs olsun Bunu yapanları S*km*k lazım

inşallah bulunur. burası türkiye çoluk çocuk dahi macera olsun diye almış olabilir. motosikletleri kamyon kamyon çalarak dolduran sahtekarcıların da eline düşmüş olabilir

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    geçmiş olsun bir insan üzerinde hiç bi hakkı olmadığı halde başkasının malına nasıl göz diker ya Allahından bulsun bu itler sende hakkını ara git polise üzerinde olmaması önemli değil sonuçta mal senin.

attraction - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilia rs250
    gecmiş olsun arkadaşım.inşallah en kısa zamanda bulursun motorunu.hayırlı heberlerini bekliyoruz...

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    geçmiş olsun dostum inşallah bulunur
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

kayku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hiç belli olmuyo :D
    geçmiş olsun hocam umarım bulursun..
    [url] www.myspace.com/kayku34 [url]
    [url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Geçmiş olsun hocam.Piyasada oç o kadar fazla ki senin 50 cc'ye bile göz dikebiliyorlar ama inan bana bulacaksın gibi geliyor.Binilip bir kenara atılacak zannımca.İnşallah tez zamanda kavuşursun.Allah düşmanımın başına vermesin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)