kanuni125 vindy kırmızı 01 jk 146 duyanlar görenler lütfen bildirsin adanada calındı nereye bakmamı söylersenizde sevinirim..filiskin_yilan@hotmail.com
kanuni125 vindy kırmızı 01 jk 146 duyanlar görenler lütfen bildirsin adanada calındı nereye bakmamı söylersenizde sevinirim..filiskin_yilan@hotmail.com
geçmişolsun kardeş mübarek ramazanda bile boş durmuyor şerefsizler
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Geçmiş olsun arkadaşım.Umarım en kısa zamanda bulunur...
Umarim bulunur, karakola bildirmeli. Ayrica ayni modellerinden ayirt edici ozellikleri mesela cizik vuruk bunlar var ise bu haberi yayinlarken ya da ese dosta bildirirken bu tur seyleri de bildirmenizi tavsiye ederim. Belki birilerinin gozune takilir, motorun bulunma ihtimalini arttiracagi kanisindayim.
Cok gecmis olsun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
geçmiş olsun hemşerim plakanı aldım yolda felan karşılaşırsak mutlaka haber veririrm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Geçmiş olsun Kardeşş vay onun buununkiler tövbe yarabbı zorla çileden cıkartıorlar şu Mübarek ayda
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Geçmiş olsun arkadaşım... Allah sabır versin... Muhtemelen kullanıp bir yerde bırakırlar. Japon motosikletlerini parçalamak için çalıyorlar ama Küçük motosikletleri ya gezmek ya da kapkaç için falan çalıyorlar diye düşünüyorum...
Geçmiş olsun.
Plakası çok işimize yaramayabilir, keşke fotoğraflarını koysaydın. En azından Adana'daki arkadaşların görsel hafızasında kalırdı.
geçmiş olsun inallah en kısa zaman bulunur milletin dediği gibi şerefsizlerin mubarek ayı felan yok düyada yok öle bi varlık yahu
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
gecmıs olsun nasıl dur dıyecez bu hırsızlara bılmıyorum valla:(
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
gecmiş olsun görürsem mutlaka haber veririm burdan
işn en kısa zamanda bulunur
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bulunur.
Ama arkadaların MrCool a katılıyorum imkanın varsa resim koy buraya daha kafada kalıcı olur ve emniyetede götür
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
tmm kardeşim görürsem söylicem söz
dostum geçmiş olsun,çok ucuza köylerede satıyorlarmış herhalde.bu yönede dikkat et,bu olaydan jandarma anlar.il jandarmaya bi danış istersen
kardeşim geçmiş olsun plakanı unutmam. eğer dağlıoğlu-hürriyet tarafında tanıdıkların varsa, veya motorcu akraban varsa onlar rahatça bulabilirler
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
çevredeki motor tamircilerini gez... parçalanıyor olabilir..
bi arkadaşımın motoru çalınmıştı(activa) ertesi gün tamircileri gezerken bi bakmış kendi motoru parçalanıyor çaktırmadan polisi alıp gelmiş ve motorunu kurtarmış..
biraz da ŞANS lazım.. bol şans..
geçmiş olsun kardeş polise git plakanı falan ver onlar gerekeni yaparlar sana düşeen sadece bildiğin yerlerdeki motorcuları gezmek belki diğer arkadaşların dediği gibi bulursun parçalanmadan bolşans
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Geçmiş olsun
inş. bulunur motorun
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)