2005 model honda 600 rr siyah gri motorum 08,08,2007 tarihinde istanbul kartalda çalındı.sol granajdaki civata da belirgin çizik var.bu tarife uyan motoru gören olursa bana ulaşırsa sevinirim adım hasan tlf 05359683765 anahtar üzerinde çalındı.
2005 model honda 600 rr siyah gri motorum 08,08,2007 tarihinde istanbul kartalda çalındı.sol granajdaki civata da belirgin çizik var.bu tarife uyan motoru gören olursa bana ulaşırsa sevinirim adım hasan tlf 05359683765 anahtar üzerinde çalındı.
arkadaşım motorunun resmi var mı daha önce çekmiş olduğun yada marka model detay versen, bende pendikteyim teşekkürler.
şuan yolda gördüğüm her siyah gri motor için ihbarmı yapalım? bu motorun markası modeli yok mu?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
siyah gri derken nasıl yani? Siyahmı grimi? Kartal meydanda kebap 89un orda bir motor görüyordum devamlı o değildir umarım.Bende kartaldayım geçmiş olsun arkadaşım Dışardamı bıraktın tam olarak nerde çaldırdın?Disk kiliti falan yokmuydu?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bunun markası ne acaba ? neyse geçmiş olsun inşallah bulunur
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
sanirim arkadasimiz aceleden marka model yazmayi unutmus..
tabii ki boyle bulunmasi zor ama insalla en kisa surede bulunur..
Shakulin
Gri motor görürseniz anlayın işte.... Naapıcanız markayı.... Zaten arkadaş ilan vermek için üye olmuş...Bidaha uğramamış....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Vallahi arkadaşın avatarından gözüktüğü kadarıyla motor honda 600 rr siyah-gri.
Geçmiş olsun inşallah bulunur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)