motorum çalındı honda cbx 250 cc
Reklamlar
-
04 Ağustos 2007, 21:52
valla, ben de şu sıralar hep nöbetçiyim, hep nöbetçiyim. mesaiden geldikten sonra hemen motora bakıyorum, yerinde mi diye. önceden iyiydi iş yerine götürüyordum, ne gözüm arkada kalıyordu, ne de düşüncelerim. , yasak geleli eve bırakıyorum. eğer benim motorum çalınırsa, bana yasağı koyan adamın da arabası ertesi gün çalınır inşallah.
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Reklamlar
-
06 Ağustos 2007, 00:12
kendisi gitti resmi kaldı yanıyor içim zenginde değilimki bir daha alıyım
..
.[/B]
-
06 Ağustos 2007, 00:29
abi nasıl oluyor yaaaaaa hırsızlar bu siteyimi takip ediyor bu hafta içinde kacıncı oldu
-
06 Ağustos 2007, 00:39
bu ne kardeşim ya. bu kaçıncı hırsızlık motorla biryere çıkasım gelmiyor korkudan. eve sokuyorum motoru korkudan. her akşam aynı eziyet evin kapısından geçirecem diye.
geçmiş olsun arkadaşım. Umarım tüm arkadaşlarım çalınan motorlarına kavuşurlar. sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
06 Ağustos 2007, 01:37
ertug001 adlı üyeden alıntı
tarihte bir yanlışlık yapmışım bugün sabaha karşı saat 04:00'te çalındı..01/08 yerine 01/07 yapmışım
motobike gürcan'a başvurdum fakat kendileri savcılığa başvurmamı benim açımdan daha iyi olaçağını söylediler..savcılık bulunması konusunda işi daha hızlandırır dediler.motorunuz motor mafyasının eline düşmüşse parçalayıp satarlar.buda bulunmasını zorlaştırır..öteki türlü cete küçük capta çalışanların işi ise eğer bir ihtimal bulunur dediler...
olur mu öyle şey hiç...
disk kilidi de güzel bir önlem nası çıkarcaklar disk kilidi biliosan söle önlemini alalım
her önlem önlemdir.
sen motoruna disk kilidini tak, zincirle bağla, direksiyonunu kilitle, üstüne brandanı geçir, doğru ve kalabalık gözünde bir yere koy. çalınmaz.
bu arada ilk motorumu çaldırmıştım, o sırada disk kilidimi takmamıştım, eminim alarmlı disk kilidim takılı olsaydı o an, çalınmazdı.
-
08 Ağustos 2007, 17:45
ooo7000 adlı üyeden alıntı
olur mu öyle şey hiç...
disk kilidi de güzel bir önlem nası çıkarcaklar disk kilidi biliosan söle önlemini alalım
her önlem önlemdir.
sen motoruna disk kilidini tak, zincirle bağla, direksiyonunu kilitle, üstüne brandanı geçir, doğru ve kalabalık gözünde bir yere koy. çalınmaz.
bu arada ilk motorumu çaldırmıştım, o sırada disk kilidimi takmamıştım, eminim alarmlı disk kilidim takılı olsaydı o an, çalınmazdı.
(olur mu öyle şey hiç...)
ne olurmu ??????? yazdığınız yazının bemim yazım ile bir bağlantısını kuramadım..
-
08 Ağustos 2007, 17:54
Geçmiş olsun bende kapalı garajı olan bi partmanla anlaşmaya çalışıorum , inşallah kabul ederler yoksa benimde çalıntı ilanı vermem an meselesi :( :(
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
-
03 Aralık 2007, 23:27
Seni özlüyorum
ertug001 adlı üyeden alıntı
kendisi gitti resmi kaldı yanıyor içim zenginde değilimki bir daha alıyım
..
.
[/B]
3 AY oldu motorumdan herhengi bir haber alamadım.Yanıyor içim ah be arkadaşlar.bu motor sevdasından vazgecemedim yaa her gün aklıma geliyor.sayısal lotoda vurmuyor kaybettiğimiz zararımızı telafi edelim..ALLAHTAN diliyorum sonsuza kadar motorumu çalan insanlar Yüce RABBİM'izden af dileselerde af etmemesidir.Çünkü ALLAH bağışlayandır.Ama kul Hakkı ile gidenleri Affetmemesidir..Eğer bir gün pişman olupta tövbe ederlerse benden ve tüm çaldıkları kişilerden kul Hakkını helalleşmeleridir.İnşallah ki umarım Bu yazıyı okuyup vicdanları sızlamasıdır.Dağ dağa Kavuşmaz Ama bir gün bu Yazı O insanlara Kavuşur...
-
-
Neyse kardeşim, motosikletinin bulunmasına sevindim. Geçmiş olsun. Umarım birdaha başına böyle bir durum gelmez.
-
şerefsizlik bu ya onca zaman çalış et didin... sonra elin çiğ süt emmiş evladı onun bunun cocugu alsın gitsin... olcak iş değil anasını satim! bu taraflara gelirse(Trakya tekirdağ muratlı falan) ben yazarım siteye!
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
aynı dertten müzdaribim ertuğ. Umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun.
çalındığı yerin etrafında güvenlik kamerası varmı iyice bir arşatır. ben güvenlik kamerası buldum ama işe yaradımı dersen, siz bakıosunuz, polisin umurunda değil.
Bu şerefsizleri elime bi geçirsem, oofff offff!!!
ÇALINDI!!!!!2007 Hyosung GT250R Turuncu/Siyah
34 EN 2435, 7040km'de
(sıfır beş yüz otuz iki) 3040113
-
geçmiş olsun tekrar.. motosikletin bulunmasına sevindim gerçekten..
-
Geçmiş olsun hocam bulunmuş sonucda oda sevindirici gene
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
motor bulunmus neyse gecmiş olsun kin dolmuştum topiciğini görünce ama şimdi rahatladım ya..... gözün aydın dostum
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur...
-
paramda yokki bi daha alıyım deince tüğlerim diken diken oldu gercekten neyse tekrar geçmiş olsun allah böyle acıyı kşmseye yaşatmasın ewlat acısı gibi olmuştur
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
-
son mesajı okumadan yorum yazmayalaım arkadaşlar. motor bulunmuş ama otoparkta beklemiş 7 ay
==============================
==============================
-
motoru calınan kişiler en yakın hırsızlık büro ekiplerinin bulunduğu karakolların anlaşma yaptıkları otoparklara gidip bizzat kendileri araştırma yapsın.motor olunca polis abiler kardeşler aramıyorlar bir telefon etmeyi bile beceremiyorlar..
niyahetinde telefon ediliryor ama iş işten geçmiş oluyor..onun için siz işi şansa bırakmayın.istanbul bahçelievler kocasinan karakolunun anlaşma yaptığı otopark cayıroğlu otopark.motoru teslim aldığımda başka motorlarda gözüme çarptı.bu civarlarda oturuyorsanız bir bakın derim...
motor satılmıştır orijinal parçaları ile çok oynanadığı ve motor çok yergun bir motor olduğundan 2.800 ytl satıldı......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)