motorumdan kalan son fotolar
üzülme beeeee kanka dicem ama benim öyle motorum olacak ve çalacaklar wallahiii kafayı yer tımar haneyi bulurum keske bulsalar ne iyi olur
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
konuştum konuştum, aradım alıcı gibi, parça hemen sahibinden deki ilandan kalktı, ispatlayamadıktan sonra...
caddeyi trafiğe kapatmak yasalara aykırı, kanunları çiğneyerekmi kanun arıyacaz...???
herşeyin hayırlısı mete
önümüze bakıcaz bundan soora büyük bi makina alamayız ama ufak bişi alıp devam edicez iki tekere, yapıcak başka bişi yok,
he bu sefer kapalı garaj yapılıcak 15 güne kadar yaptırıcam bizim otoparka, bundan sora hiiç bişi olmaz..
geçen geçti önümüze bakalım..
GKN MOTORS
gökhan kardeşim çok geç öğrendim dicek laf bulamıyorum doğrusu...
AKIN FİDAN
bulunmadımı hala bu motor yokmu bi haber yazık valla pire gibi makinaymış
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
gkn aradım seni açmadın
beni bi ara
ses yokmu bizim düldülden reis...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hocam gecmis olsun umarım bulunur gözümüz kulagımız acık olacak....
bu topigi okumustum sanırım aramaktan vaz gectı arkadasım çalanlar parçalarını satıyorlarmıs allah sabır versin daha ıyısını nasip etsin diger tarafta alacaklı olursun bu dunyanın birde diger tarafı var
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
Abi Topicin başından sonuna kadar okudum film gibi
Taktir ediyorum seni GKN Motorunu bulamasanda bu işin ipini bırakmamışsın
Ama ne fark eder sonuçta motor gitmiş hakkaten çok üzüldüm Üzülme Allah bir kapıyı kapatır diğer bir kapıyı açar bundan eminin daha iyi bir makine alıcaksın ve buraya yazacaksın kesinlikle
[B]Honda Ps 150i 09':queen:[/B]
[I][B]Satılık Yamaha Ybr 08' 3600kmde siyah:salut:[/B][/I]
umarım en kısa zamanda bulunur kardeş.. canı sıkılmaması elde değil insanın..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
ulan ne adamlar var yaa..yatacak yerleri yok diğer tarafta.kardeşim 4 gün olmuş alalı ve hemen çalındı.satıcıdan şüphelendim sanki ben
yedek bir anahtarı felan olmasın bu kişide?
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)