bu arada numaram 532 747 72 16 yazmıştım ama bu ssayfadada bulunsun
bu arada numaram 532 747 72 16 yazmıştım ama bu ssayfadada bulunsun
GKN MOTORS
kardeşim inşallah en kısa zamanda motoruna kavuşursun
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yok mete
olay öle basit deil
aldıım adamla alakası yok
adamın yerini biliyorum gittik beraber çay çorba içtik
aynı gece göztepede yani dibimizde bi tanede hayabusa çalınmış...!
GKN MOTORS
kardeş çok üzüldüm motorunu da yeni almışsın.çok kötü olmuş yaa.inşallh en kısa zamanda bulunur.
Hayat boş pompala çoş.
evet son verilere göre bizim evin civarından toplam 6 adet makina çalınmış
hepside racing ve sağlam makinalar.
inşallah herkesin motoru bulunur..
GKN MOTORS
İnşallah , inşallah..........
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
çok geçmiş olsun , bu tip adamları yakalayıp motorcuların arasına koyacaksın , cezasını biz verecez yoksa düzelmez bu işler , çiğ süt emmiş bunlar...
ahlaksız herfiler bunlar, eğer dediğin gibi hepsi aynı gece çalınmışsa çete gibi bişe bunlar... umarım bulunur en kısa zamanda
bu neiş yahu daha adam motoru yeni aldı olaya baksana ....
bu işte bi bityeniği olmasın sakın ???
büyük geçmiş olsun. yeni gördüm. ikinci el çıkma yamaha parçası duyarsam veya ikinci el satılık R6 incelerim. genelde bu tarz motorları alıp sehir dışında satıyorlar veya parçalayıp parça parça satıyorlar. geçen bizim arkadaşın motoruda çalınmıştı buldular ama bir çok parçası eksik olduğu için pert oldu motor. umarım bulunur. tekrar geçmiş olsun.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
eyvallah
gözünüz kulağınız açık olsun işte..
GKN MOTORS
Son derece üzüldüm, çünkü çok severek ve isteyerek almıştın motosikletini. Geçmiş olsun arkadaşım, inşaAllah bulunur motosikletin.
rüzgarın oğlu
hayırdır her yerde aynı topicleri açıyosun
yada aynı şeyleri yazıyosun?
burası bi çalıntı motor topiği
ne yani bendemi gelim motorumu alıp???
bu konu için açtığın topic yeterli olur
harekatına katılmak isteyen olursa sana yazarlar merak etme..
sen daha sanal alemde msjını dooru yerde iletemiyosun gerçek alemde nasıl ileticeksin??
GKN MOTORS
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
yav daha bismillah,geçmiş olsun
inş. en kısa sürede bulunur sapasağlam bir şekilde
ben kadıköyün tamamında geziyorum motorla.. 1 yıldır.. görürsem ararım, çalan adam kadıköyde gezmez galiba, ama polis kimin ne iş yaptığını biliyor, motosiklet hırsız şebekesi ayrı, oto hırsızları ayrı, ev hırsızları ayrı.. ne varsa poliste var
polislerin genelini zan altına almak gibi olmasın ama hırsızlarla iş birliği içinde olanlar var(ispat etmek zor ama var)
bazı eski kulağı delikler kimin ne şekilde iş yaptığını biliyor olabilir
bu hırsız denen uğursuzlar çaldıkları şeyi sahibine tekrar satabiliyorlar
o şekilde bir araştır olmazsa GKN,inş. ona gerek kalmadan bulunur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)