Bunlar aynı semtte mi dolaşıyorlar?......
Bu semt hangisi?.....
Şerefsizler noolacak.... Üstünde gebersinler.... benimde çalınmıştı ama 1.5 yıl oldu.....Hala da yok.... Gitti. Kafanızdakileri çok iyi anlıyorum....
Umarım bulursunuz....
Bunlar aynı semtte mi dolaşıyorlar?......
Bu semt hangisi?.....
Şerefsizler noolacak.... Üstünde gebersinler.... benimde çalınmıştı ama 1.5 yıl oldu.....Hala da yok.... Gitti. Kafanızdakileri çok iyi anlıyorum....
Umarım bulursunuz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
işin garip kısmı
2 makinada kuyubaşından çalınıyo
benimki otoparktaki ilk gecesinde çalınıyo
diğer arkadaşınkide misafirliğe gittiği sırada yani ilk defa çekildii bi otoparkta çalınıyo
buda bi muammaa..
GKN MOTORS
Geçmiş olsun hocam üzüldüm.Benzin istasyonu kayıtlarına bakamanı tavsiye ederim.Marmara üniversitesine okuyorum oralar biraz daha elit kesimdir demekki oralara dadanmaya baslamış hırsızlar. Umarım bulunur.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
dostum gemiş olsun... umarım en kısa zamanda bulunur...
RÜZGAR GÜLÜMSEMEMİ ALMADI YÜZÜMDEN...
Kardeş diyecek kelime bulamıyorum. İnanki çok üzüldüm. Sen onu alabilmek için kimbilir nelere katlandın. şimdi iki çulsuzun eğlence parası olacak. benim motorumda bahçede 4 ayrı güvenlik ile korunuyor fakat yeterli değil eminimki. Bu hırsızlara birilerinin dur demesi lazım. Birileri demeden önce bu olaya devletin el atması lazım. Ne yapalım motorlarımızı evemi çıkaralım. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda yeni bir başlıkla motorunu bulduğunu ilan edersin. Dualarımız seninle.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
tüh be valla hocam çok üzüldüm ya ..geçmiş olsun..umarım bulunur...sanırsam sana nazar değdi...tekrardan geçmiş olsun...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
bunlar şerefsizya daha kaç gun olmuştu alalı motoru adi herfler cok geçmiş olsun arkadaşim inşallah bulursun......
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Ya nedir bu? Siteye 5 gün kadar ara verdim. Gitmeden önce hayırlı olsun dedim..
Geldigimde Geçmiş olsun, İnşallah en yakın zamanda bulunur diyorum.
Geçmiş olsun... İnşallah en yakın zamanda bulunur..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
çok geçmiş olsun arkadaşım,
daha yeni almamışmıydın sen makinayı yaa
şerefsiz herifler
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
sevgili gkn çok geçmiş olsun.... en kısa zamanda motosikletine kavuşursun inşallah
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
geçmiş olsun ikinizede...umarım en kısa zamanda bulursun..iyi haberlerini bekliyoruz
..........ne dım ben sımdı yaaaaaaaaaaa........cok uzuldum dostum,umarım bulunur makınan.
arkadasım ınan cok üzüldüm,daha bır kaç gün once okudugumda ne guzel inşallah hayırlı olur dıye ıçımden geçerken şu hale bak adiler ne olacak ...inşallah bulursun.
Çok geçmiş olsun dostum....
İnanılmaz birşey ya...
daha 2 gün önce hayırlı olsun demiştik...
Çok üzüldüm gerçekten
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
gelişme varmı ?
dostum geçmiş olsun.. çok üzüldüm yeni almıştın daha tüh
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
makinayla ilgili gelişmeler var
piyasayla ilgili özellikle avrupa yakasından tanıdığı çevresi olanlar bana ulaşırsa sevinirim
sormak istediğim bikaç isim var
böyle açık ortamdan sormak istemiyorum
GKN MOTORS
helal olsun vallahi dedektif gibi iz suruyorsun. Allah sonunu hayırlı eylesin insallah hayırlısı ise motoruna kavusursun kardesim.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)