ya planım birebir aldıım kişiyle alakalı deil
neyse fazla detaya girmiyim
siteyi takip eden var etmeyen var
sonuçlanınca yazarım burdan..
GKN MOTORS
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
İnşallah bulunur duıa edeceğim Ama sende sakin ol, evet zor ama çalan adamı polise ver, gerisini halletsinler.. Üç kuruşluk adamlar yüzünden başına iş alma...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bak şimdi bende bu satanlardan şüphe ediyorum farları yakarak gittiyse büyük bir ihtimal anahtarla çalıştırmıştır... Anahtar da kimde olabilir sence ? Tabii ki satanda... Büyük bir ihtimalle kopyalamıştır ve seni takip etmiştir... Sabah da sen uyurken tıpış tıpış çalmıştır...
Daha yeni hayırlamıştık... Şok oldum, inanamıyorum.....
Bu kadar şerefsiz insanları nasıl barındırıyoruz nasıl bu hale geldik anlayamıyorum?
Bir an önce bulunmasını diliyorum, inşallah kısa zamanda bulunur ve o insan müsvetteleri hapsi boylar... Şerefsizler.....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
ya kimsenin beni takip etmesine gerek yokki
noter satışı var
hem satıcıda hem alıcıda
ve üzerinde açık adresim gaaayet net yazıyor..
GKN MOTORS
tahmin ettiğim gibi...yapman gereken sana moturu satan kişinin bir adli kaydına baktırman...hani olur ya...dosyası kabarık bi tipse belkide çalıntı bir motur aldın...herşey nizami gibi görülebilir...çakma şasi yapılmıştır belki...bilemezsin...belki şimdi 2 bya atıp şasi noyu değiştirip başka kişilerede satabilirler...herşeyi düşünmek lazım...parçalayıp satma ihtimalleri az çünkü o nodel parçaları kim ne yapsın...bu tür şebekeler hep varolmuştur..Organize işler filminde işlenen konulardı bunlar...sonra dediğin gibi kameralarda iz sürebilirsen çok şanslısın...
Devir işlemleri sırasında hatırlıyorsan devir işlemlerinde adresleriniz aynen yazıyor...sana satan kişiler tarafından çalındığı veya çaldırıldığı yüksek ihtimal....3-4 gün kolladılar sonunda operasyonu yaptılar...hırsızlarda akıllıdır ki neden eski kasa bir racing çalsınlar...işlerine yaramaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi her ilde böyle bit pazarı deriz ya o türden yerler vardır genelde çalıntı malları ya öylece yada parçalayıp oralara satmaya getirirler.o tür yerlere ağırlık versen iyi edersin
işte bahsettiğiniz tüm fikirler aklımda
ama pek yazmak istemiyorum
dediğim gibi siteyi takip eden varrr etmeyen var
sonuçları bildiririm
GKN MOTORS
gökhan kardeşim çok geçmiş olsun bizde neden gelemedi diye kulaklarını çınlatmıştık,gel görki sen ne ile uğraşıyormuşsun da haberimiz yok. elinden geleni yap her yolu dene anladığım kadarıyla onların kuralı ile oynayacaksın
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Umarım en yakın zamanda bulunur motorun.Böyle şerefsizler var oldukça biz motor tutkunlarına rahat yok.
Satılık Asya125t-Spidi mont
Arkadasım çok geçmiş olsun.
Aynı şekilde bu sabaha karşı benim arkadasında CBR 600 F ini götürdü serefsizler. Sanirim bu gece dısarda gezicez bu tarz kisileri yakalamaya calısacaz. Umarım tüm arkadaslar makinelerine kavusurlar.
[B][COLOR="Red"]...::: TacoTR :::...[/COLOR][/B]
[B]Dikkat Bu Motosiklette CANLI var![/B]
Dostum inan çok üzgünüm ...
Sanırım aynı anda benim motorda çalındı bu sabah ve inan yanıyorum ama üzerindeyim hertürlü kovalıyorum kokusu çıkarsa umarım sanada faydam olur...
tek söyleyeceğim içim yanıyor...
Hadi yaa... Çok üzüldüm daha da yeni almıştın.. geçmiş olsun dostum. İnşallah bulunur.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
geçmiş olsun arkadaşım
anladığım kadarıyla ya motorunu ya da motorunu çalan şerefsizleri en kısa sürede bulacaksın. Umarım bu sğre beklediğinden kısa olur ve motosikletine kavuşursun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)