geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur,üzüldüm ya yeni aldıgın motoru dört gün sonra çalıyorlar,yakalıyacan bunları varyaaa köprüden aşaya atıcan.
tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur,üzüldüm ya yeni aldıgın motoru dört gün sonra çalıyorlar,yakalıyacan bunları varyaaa köprüden aşaya atıcan.
tekrar geçmiş olsun
98 Beygir.....
Motorun durduğu yer herhalde kapalı değildi , aslında böyle konuşmak yanlış ve doğru değil ama aldığın adamlar yedek anahtarla motorunu kolayca götürmüş olabilir mi?
Ne yazacagimi bilemedim.. Ne kadar sevinmistim R6'yi aldiginda.. Umarim en kisa zamanda bulunur hocam.. Gecmis olsun
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Kardeş geçmiş olsun pek fazla yaazmıyom ama forumlara biri asnki demşti saan aldığında dikkat et uçurmasınlar die
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
2-3 gün önce forumda başlığını görmüştüm hayırlı olsun diyemeden gitmiş çok üzüldüm inşallah bulunur sağlam olarak
ya tamamda sosyal msj vermenin sırası deil
motosikletimde ön arka disk kilidi
ve kalın çelik zincir vardı
hatta o dandiklerden takmadım
kendimiz yaptırdık, kalın kumaş kaplattık üstünü jantı zedelemesin diye..
hatta pazartesi yani yarın babamın inşaatından ustalar gelip bizim otoparkta kapalı bi yer yaptırıcaktı..
kısmet böyleymiş, bu şerefsizlerden kaçış yok, kafaya koydusa götürüyo
istediğin kadar güvenliğe al
3 senedir motor kullanıyorum ve 3 senedir motosikletimi aynı yere bırakıyorum
neyse
sert çıkıştıysam üzgünüm
bu arada garajıb bel boyu yğksekliğinde kapalı...
GKN MOTORS
onlar hayrını göremeden geri sana döner inşallah
Ne yazsam yersiz olacak.Hoş bu yaratıklar için ne söylesek olur ama motoru geri getirmez.Gözüm açık olacak ve görürsem numaranı aldım ve direk arıycam.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
oğuz'cum kardeşimiz'in benim soruma cevap vermesini bekliyorum enteresan bi durum var gibi geldi bana' belki bende yanılabilirim.......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Artık motosikleti garaja koymadan millet rahat uyuyamayacak sanırım. Bu ne ya adamlara kilit dayanmıyor.
Garaj yapmaktan başka çare yok. kapısınada saglam iki kilit. Bu hırsızları engellemenin başka yolu yok.
Haydaaaaaaaaaaaaaaaaa, oldu mu bu şimdi, ulan ben ne diyeyim o ........ lere.. Allahım yaaa inanmıyorum..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
harbi içime taş gibi oturdu daha 3-4 gün önce hayırlı olsun diyorduk . şimdi .......
evet o kilitler açılmış
işin en garibi
ben marmara üni. karşısında oturuyorum
sabah 5:25 te çalınmış motor
marmara üniversitesinin kameralarından belirledim
motor üni önüne kadar geliyor ve ordan U dönüşü yapıyor
döner dönmez farları yakıyor ve uzayıp gidiyor
şimdi farları yaktıına göre ben bu motorun anahtala çalıştırıldığından şüphelenmekteyim
ve doğal olarakta aldığım kişilerden
yarın yol üstündeki diğer kameralarada bakıcam ve illaki bi şekilde eşgal belirlenicek
bendeki kamera görüntüsüde kriminalde netleştirilebilir, ve salak hırsızın kafasında KASK olmadığı için eşgalinden bulunabilir
oda omassa modesa kameralarına bakıcam
motorda hiç benzin yoktu bu sabah ağvaya gideceğim için doldurmamıştım dün gece sabah fulleyip çıkıcaktım yola
bu eleman kesin bizim burdaki ziverbey bp dende benzin almak zorunda kalmıştır, bide ordan bişiler çıkartabilirsem....
elimden gelenler bunlar..
şimdi o şerefsize sesleniyorum, eğer bi şekilde bu forumu okursan
dua et seni bulmiim, dua et...!
GKN MOTORS
abim gfr'yi satıp bunu almıştın heralde.. geçmiş olsun demiyorum.. inşAllah tez zamanda bulunur diyorum.. etraftaki motorculara, tamiranelere sorsan iyi edersin.. üzüldüm.. inşAllah bulursun..
hacı çok üzüldüm geçmiş olsun umarım bulursun...
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)