Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Beyaz Yamaha MT-03 motorum çalindi

REKLAM ALANI
    kentacdis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    coming soon
    arkadaşlar alarm vs ne varsa tkamalı özellik le böyle degerli motorlara,
    sanırım yuruturken minibuse kamyonete filan atıyorlar,
    buyuzdende kaldırımların dip kısımlarına filan parketsek adamların minibüsü yanaştıramıyacagı yerlere.. böylece daha çok sürüklemek veya taşımak zorunda kalıcaklar daha dikkat çekicek...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım 1 ay önce ümraniyede amcamın 7,5 - 8 milyar değerinde kaskosuz başkasından emanet alıp istanbula geldiği araç çalındı. araya siyaset mafya gibi kurumlar soktular ama sonuç getirmedi.

sonra polis bi arkadaşı çalınan bölgenin polisine biraz yüklü bi miktarda bağış! yaparsan (1000ytl kadar) sonuç alabilirsin demiş. önce bölge polisi araya niye siyaset mafya soktun önce bize niye gelmedin gibi bi trip attıktan sonra bağış! söz konusu olduğunu söyleyince, 1 haftadır bulunmayan aracı 2 gün içinde lastikleri ve jantları sökülmüş vaziyette teslim etmişler. yanlış olmasın bağışta 750ytl kadar olmuş sanırım.

acını paylaşıyorum, belki bi faydası olur diye paylaşmak istedim. tekrar geçmiş olsun..

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    çok geçmiş olsun allah tepelerinden baksın elleri ayakları kırılsın inşallah bunlar insan mı yaaa

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Öncelikle geçmiş olsun.Motorun arızasından bahsetmiştin.Sanırım motor daha yeni model ve yeni tip.Yani piyasada fazla yok.Arıza beyinden olduğu için mutlaka servise götürecektir.Benim tavsiyem tüm yamaha servislerine motorunun çalıntı ihbarını ver.Ve diğer motosiklet formlarına da çalıntı ihbarını ekle.Bakarsın birine denk gelir.
    Saygılar.

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    geçmiş olsun , allah belalarını versin bu heriflerin.......

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    geçmiş olsun.Nasıl oluyorda misafirlikde çalınabiliyor.takipmi ediliyoruz nedir.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    aprilia leo 150
    bence motosiklet çalınır çalınmaz (kişiler servise gitmeden yada motosikletini servisten çıkarmadan) bir e-posta hazırlanmalı... gerçi motosiklet çalınalı bir aydan fazla olmuş ama çıkmadık candan ümit kesilmez... içerisine burada da belirttiğin motorun kendisine has özelliklerinin (arızası gibi) bulunduğu bilgileri yaz... ve beldeyama'nın internet sitesinde ne kadar servis ve bayi varsa bu elektronik postayı yolla... e.posta adresleri yoksa telefonla ara... belki yarım günü alır ama motosikletine ulaşmana yardımcı olabilir...

büyük geçmiş olsun... umarım motosikletine kavuşursun....

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Geçmiş olsun.Şuan ist. da iş buldum ve 3 aylık motosikletimi satmaya karar verdim.Çaldırmaktansa zararına satmaya razıyım.Umarım motosikletin bulunur...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    Alıntı alp_can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım 1 ay önce ümraniyede amcamın 7,5 - 8 milyar değerinde kaskosuz başkasından emanet alıp istanbula geldiği araç çalındı. araya siyaset mafya gibi kurumlar soktular ama sonuç getirmedi.

sonra polis bi arkadaşı çalınan bölgenin polisine biraz yüklü bi miktarda bağış! yaparsan (1000ytl kadar) sonuç alabilirsin demiş. önce bölge polisi araya niye siyaset mafya soktun önce bize niye gelmedin gibi bi trip attıktan sonra bağış! söz konusu olduğunu söyleyince, 1 haftadır bulunmayan aracı 2 gün içinde lastikleri ve jantları sökülmüş vaziyette teslim etmişler. yanlış olmasın bağışta 750ytl kadar olmuş sanırım.

acını paylaşıyorum, belki bi faydası olur diye paylaşmak istedim. tekrar geçmiş olsun..
    abi nasıl bir mantıktır işini yapması için bağış yapmak zorundayız inanamaıyorum...
    gerçekten çok sinirim bozuldu bu olaya...

arkadaşım sana da çok geçmiş olsun umarım bulursun motorunu...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)