34 DJ 6329 Mavi 2006 R-6 Motorum çalınmıştır.
Plaka dışı özellikler olarak; Motorumun camı zero gravity double camdır ve üzerinde beyaz yazı ile powered by özen yazmaktadır.Ayrıca sağ grenajı hafif hasarlı ve sağ sinyali yoktur.Bunların değişmesi halinde şasinin sağında radyatörün çıkış yerine dikkat edilebilir darbeden meydana gelen ezilme vardır(sağ üst grenajın hemen arkasından görülebilir).Öhlins marka direksiyon amortisörü vardır.Arka plakalığı yoktur Plaka kuyruk altına montelidir. Tabi bu verdiğim özellikler motorum halen daha parçalanmadıysa veya üzerindeki karakteristik özellikler değiştirilmediyse bir işe yarayabilir.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Şasi no:JYARJ111000004295
İRTİBAT İÇİN TEL :0555 711 37 92
Uzun süredir işlerden dolayı forumdan uzaktım,hiç aklıma böyle bir konu ile geri döneceğim gelmezdi.07.07.2007 günü 4 günlüğüne istanbuldan ayrıldım ve 11.07.2007 öğlen Kozyatağındaki evime geldiğimde motorum park yerinde yoktu.Motorum apartmanımızın otoparkında reklam direğine bilye kaplamalı çelik halat ile bağlı üzerinde disk kilidi ve branda olmasına karşın çalınmıştır.Otoparkta bulunan 3 motosiklet arasından benimkinin alınması ve reklam direği ışığının sadece hırsızlık günü olarak tahmin edilen günlerde bozuk olması olayın ne derece profesyönel bir şekilde işlendiğinin de en büyük kanıtıdır.
Tüm motorcu arkadaşların dikkatli olmasını temenni ediyorum ve herhangi bir gelişmede 155 e veya bana ulaşmanızı diliyorum.