Çok zor bir durum. Umarım bulunur.
Geçmiş olsun. :(
Çok zor bir durum. Umarım bulunur.
Geçmiş olsun. :(
Okan ACAR
Noldu ya bi gelişme yokmu motordan.Arada haberdar et buraları bızde merak ıcındeyız
Son durum yine haber yok,acıbadem hastahanesinin güvenlik kamerasına da bakıldı belki görmüştür diye aynı caddeye bakıyor park ama oradan da ses çıkmadı.Polisinde ne kadar üzerine düşüp düşmediğini bilmiyorum.Beklemedeyiz halen.Tüm arkadaşlara ilgisinden dolayı çok teşekkürler.Sıkıntı içindeyim hala alışamadım gittiğine,araştırıyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum beklemedeyiz
Özer abi geçmiş olsun, ilk gün okudum ama ancak cevap yazabiliyorum, Bora abiyle konuştuk biraz da o kadar güvenlik önlemine rağmen acı olmuş gerçekten.
Görüşmek üzere...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Sağol Olcan yapabilecek herşeyi yaptık şimdi bekliyoruz,kasko içinde olaydan sonra 30 günün dolması lazım.Tek tesellim karar verdiğim modifiyelerden önce böyle birolayın gerçekleşmesi oldu,biliyorsun piste hazırlanacaktık,2hafta sonra böylebir şey meydana gelseydi zararım şu ankinden çok büyük olacaktı.Artık hırsızlığı o kadar çok benimsemişiz ki böyle ufak tesellilerle rahatlamaya çalışıyoruz işte...
Öncelikle çok geçmiş olsun allah kimsenin başın vermesin diyorum görür görmez aklıma gelebilecek bi kaç ilan sitesine baktım ancak motorunu en iyi sen tanırsın bu ikince el ilan sitelerine baktınmı bilmiyorum ama parça satan yerlerde var olmaz ya hani belki diyorum bi ihtimal! İnşallah motorun tek parça halinde bulunur ve ona kavuşursun.
çok geçmiş olsun,sinir bozucu bir durum..
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
arkadas, gecmis olsun, neyse kendini avutacak birseyler bulabilmissin...
dedigin gibi, kaniksamisiz hirsizlik hadisesini.
forumlarda tartisildi mi bilmiyorum, motosiklet kasko konusu ne seviyede, 5-6 yil once yaptirmaya calistigimda sadece bazi sirketler, ve onlar da cok kati sartlar altinda kasko yapiyordu. konunun tartisilip tartisilmadigini soylerseniz, aramizda varsa sigortacilar yorum yaparsa sevinirim
mesela benim zamaninda yaptirdigim kaskoda kapali alan sarti vardi, bu durumda arkadasimiz R-6 zincirli de olsa kapsam disinda kaliyordu
valla gecmıs olsun kardesım .. pıyasada oldukca fazla o...cocugu var kansız bunlar.umarım ya motorunu bulur yada kaskodan paranı alabılırsın.bılınclı yapıldıgına daır suphelerın coksa motor tamırcılerını bı gez bence 2. el motor alacagım dıye bı arastır bak bakalım karsına neler cıkacak cunku söylemek bıle ıcımden gelmıyor ama coktan sasi ve sılındır numaralarını eskı model bır motora söntlemeden tum kadro granaj ve motor kısmını yer degıstırmıslerdır buyuk ıhtımalle allah sabır versın valla tekrar tekrar gecmıs olsun!!!!
ECEL KAPINI CALDIGINDA ORTALIGI TELASA VERME CUNKU O GELDIGINDE SEN COKTAN GİTMİS OLACAKSIN
geçmiş olsun gardaş
Marka yamaha
Model 2006
Sahip Belge Tarihi 01/06/2006
Tescil Birimi bakır köy
Renk1 mavi
Renk2 blue
Cinsi motosiklet
Çalıntı mı nevet
Tahdit Yok
kim caldı ben
kardeş ben sana yardımcı olucam oncelikle geçmiş olsn en kısa zamanda bulursun inş...
Geçmiş olsun arkadaşım,
Kesinlikle kasko yaptırmak gerekiyor.Kasko bedeli bütçenize fazla geliyorsa kısıtlı kasko yaptırın. Çalınma, çalınma teşebüsü zararı, sel,subaskını,deprem, kötü niyet ve terör yani trafik kazası hasarı haricindeki herşeyi kapsıyor.Zaten trafikte suç sizde değilse karşı tarafın tarfik sigortası zararınızı karşılar. Fz6 için yeni yaptırdım toplam 150 ytl.
Tavsiye ederim kilitle filan uğraşmıyorum. istediğim yere de bırakıyorum.
ilgilenen arkadaşlara detay verebilirim.
Less is more...
inşallah bulunur kardeşim allah kolaylık versin
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
hocam çok geçmiş olsun...umarım kaskonfelan wardır....:pale:
Motorda son durum nedir haber varmı merak edıyorum
Son durum aynı bir gelişme yok,geçen kaskodan geldiler sizden yana gelişme varmı diye,benim motorun çalındığı tarihlerde bir adet daha race çalınmıştı onunla alakalı maltepe de bir çete yakalanmış tahminimiz gibi motoru parçalamışlar şu an için adamın motorunun sadece grenajları bulunmuş fakat o heriflerin benim motorla alakası çıkmamış onu hbr verdiler bana o kadar.
abi kendi motorum çalınmıs gibi üzüldüm =( inş. bulunur
Çok geçmiş olsun insallah bulunur caanım motor gitmiş :(
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Çok geçmiş olsun... Umarım en kısa zamanda hasarsız şekilde bulunur.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)