nedir bu hırsız milletinden çektiğimiz hepsine lanet olsun ya motor sorun değil 1 2 milyar ama o hırsızı bulursam alnından öpüp dövecem ya motorda alarm var direksiyon kilitli otoparkta sen nasıl çalıyon kardeşim helal diyip öpecem sonra dövecem
nedir bu hırsız milletinden çektiğimiz hepsine lanet olsun ya motor sorun değil 1 2 milyar ama o hırsızı bulursam alnından öpüp dövecem ya motorda alarm var direksiyon kilitli otoparkta sen nasıl çalıyon kardeşim helal diyip öpecem sonra dövecem
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
geçmiş olsun arkadaş inşallah bulursun motorunu.
Geçmiş olsun arkadaşım ne desen haklısın. Bu emek hırsızı olan yaratıkları Allaha havale ediyorum.
Okan ACAR
Adi herifler insanların mallarını nasıl çalıyor ya.Arkadaşım geçmiş olsun inşallah bulunur
otopark derken ücretli ve güvenliği bulunan bir otoparksa, sorumlu onlardır.boşuna para ödemiyoruz yani
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
tez günde bulunması dileğiyle
malesef bu tür suçlara verilen cezalar çok komik .. hatta hapse bile girmiyo çoğu zaman ..işte bu yüzden bu kadar kolay oluyor.. ekmeğini emeği , alnının teri ile kazananlar enayi durumuna düşüyor.. kanunların ilk fırsatta elden geçmesi lazım ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
inşallah bir daha hırsızlık yapamazlar ne diyim
geçmiş olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
yuh yani ne cesaretle ohaa alarm, direksiyon kiliti,otoparkta hemde. ya arkadaşlar nehale gelmiş memleket.
DRİFT RELİGİON
lanet olsun bu hırsızlara.işallah tez zamanda bulunur.motorun nerde calındı nasıl bişeydi.yardımcı olabilirsek ne mutlu bize.
çok geçmiş olsun arkadaşım
bu kadar korumana rağmen çalabildilerse bide benim için anlından öp ve birazda benim iç döv bi zahmet ..
çalıpta başka yerlerde mi satıyorlar motorları napıyorlar anlamadım
istanbulda gezemez tahminimce hemen yakalanır ...
tez zamanda motorun bulunur inşallah ...
Caydırıcı ceza uygulaması yok ki memlekette..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
O herif bulunursa haber ver hep birlikte öpelim.Geçmiş olsun
Satılık Asya125t-Spidi mont
bence devlet bunu bilerek yapıyo insanlar bu işlerle uğraşsında bizim yaptıpklarımızı görmesin diye,bazı kasabalarda fln suç oranı sıfır mesela bu nasıl oluyo?? devlet bu kanunları çıkartamicak güçtemi hiç sanmıyorum
ayda kenara 200 ytl attığımızı düşünelim.almak istediğimiz motor da 18000 ytl olsun(kredi kullanmadığımızı varsayıyorum)
18000/200=90 ay=7.5 sene
bunun yerine gidip istediğimiz motoru çalıyoruz, en fazla 6-12 ay yatıp çıkıyoruz(tahminen ve tabii ki yakalanırsak), ki bu sürede yeme+yatma parasından da kar etmiş oluyoruz...
düzen böyle olduğu sürece bi halt düzelmez...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
içimden bi ses hırsızların bu forumu takip ettiğini söylüyor..
lanet olsun hepinize, haram olsun, mezarınız olsun o çaldığınız motorlar!
Geçmiş olsun.
Bulunur en kısa sürede umarım.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Yok abicim daha neler. Bu forumu takip etse imana gelir belki düzelirdi.
Ama sende haklısın üzerimizde oynanan oyunlar manasında o kadar cok senaryolar dinledikki kendimizden bile suphe edecek derecede paronayak olmaya basladık. Sende haklısın.
Bu arada otomubul gibi bir sistem var. Eger makineyi buyutursem ondan taktıracagım insallah. likn = http://www.liderguvenlik.net/otomubul.html
Nerde ne sekilde olursa olsun daha bir kolaylık saglar diye dusunuyorum.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)