benimde motorum çalındı..!
Reklamlar
-
25 Haziran 2007, 16:11
cok geçmiş olsun arkadaşım .ama kilit dogru insana hırsızlar birşeyi kafa ya koydumu yapıyor şşş.... ler.. tez zamanda bulunur inşallah ama bizde bu yasalar oldugu sürece hırsızların emekliye ayrılması da zor ne deyim ..allah hepimize yardım etsın...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Reklamlar
-
25 Haziran 2007, 16:17
çok garip bi durum o kadar şey war bide üstüne park yeri diosun peki park yerindeklierden hiç şüphelendinmi!!!
-
25 Haziran 2007, 16:26
geçmiş olsun arkadaş inşallah bulunur o hırsızda öpmeyi felan bırak direk dal ş*refsize
-
25 Haziran 2007, 16:40
Alarm malarm nedir ya? Biz zincirle bağlıyoruz, yetmiyor disk kilidi takıyoruz, hala içimiz rahat değil...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
25 Haziran 2007, 16:40
Yazıklar olsun genclik başka bişey demiyorum
-
25 Haziran 2007, 17:04
şu hırsızların kökünü bulsam bir kibrit çalıp yakıcam :@ kardeş otopark güvenliği yok mu?git yakalarına yapış..gerekirse mahkemeye ver.kesin kazanırsın.maksat hukuk yerini bulsun.(bu ülkede ne kadar bulursa artık)
-
25 Haziran 2007, 17:53
çok geçmiş olsun..hırsız niyeti bozduktan sonra onca kilit tak nafile...allahından bulsun
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
29 Haziran 2007, 12:53
CHP qeniş kapsamlı inceledikten we sınırları çizdikten sonra yeniden idamı qetirecekmiş..."sallandıracaxın bunları taxim meydanda bak bi daha yapıooolarmı" lafını çok sewerim aslında...bende tedirqinim...ama yakında GPS taktırıcam...böylelikle sorun ortadan kalkacak
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
29 Haziran 2007, 13:09
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
29 Haziran 2007, 13:14
Aklıma qeçen qün qeldi bu GPS olayı...Bir arkadaşımla konuşuyordum qeçen qün...Kendisi özel bir lojistik firmasında yönetici...Ürünleri taşıyan tır v.b. araçlarda GPS sistemi kullanıyorlar...Tır' ın yolunu kesip çalınma ihtimali, yada aracın bozulduğu tam noktayı bulabilme v.b. olayları hemen masabaşı insan qörebiliyor...Bunu biraz daha araştırmam qerekiyor...Sadece büyük değil, küçük firmalarda bunu kullanıyor...Mesela diğer bir arkadaşımda alarm şirketinde çalışıyor...Onların araçlarındaki GPS ise, personeli avuç içinde tutabilmek...Yani benzini doldurup qezip tozma olayını ortadan kaldırmak...Ama dediğim kibin araştırmam qerek...
-
29 Haziran 2007, 13:46
evet araştırda toplu halde bu sistemden yararlanalım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
29 Haziran 2007, 13:56
Super Moderator
geçmiş olsun
plaka resim ve nerde çalındığını yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz
umarım motorun bulunur
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
29 Haziran 2007, 15:17
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulunur...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
29 Haziran 2007, 16:59
ya ben disk kilidimi takmamıştım otoparkımda diye hemen gidiyorum şimdi.Yanında yatıcam böle giderse motorumun yastık ve uyku tulumuna bakar
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
-
29 Haziran 2007, 17:02
geçmiş olsun..... enterasan otoparkta alarmlı ve kilitli...
-
29 Haziran 2007, 17:59
aslında ne kilide nedE alarma gerek var koy bakim motorun yanına pitbulu dogo yu kangalı gör bakim yanına yaklaşabiliyormu bizim abi öyle yapıyorda
-
29 Haziran 2007, 18:56
geçmiş olsun adamlar çalacak olduktan sonra çalarlar ne alarm ne kilit. ama tedbir almak iyidir.
-
29 Haziran 2007, 21:15
yaaa o değilde...ben buqün motora binmek üzere otoparka qittim...motorumun yanında vida buldum...we motorun üstünde 1 adet wida boşluğu...daha da kötüsü wida oraya oldu... şu qüwenlik işini hızlandırmalıyım...
-
04 Haziran 2009, 21:25
''Kur'an da boşuna hırsızlık yapanların ellerini kesin. Bu onların dünyadaki rezillikleridir Ancak tövbe ederlerse müstesna. Şüphesiz Allah merhamet sahibidir'' diye boşuna buyurmuyor Allah
Türkiye'de hırsızlık suçundan yakalanıyor bir insan, birkaç ay, bilemedin birkaç yıl hapiste kalıyor çıkıyor, bu sefer gidip yaşlı kadının elindeki bilezikleri kadını öldürerek alıyor, ve başka suçlara yöneliyor.
Bu açıdan hırsızlık suçunun Allah katındaki gibi ağır ve iğrenç bir suç olduğunu idrak etsin artık bu ülke!! Ve de ona göre cezasını koysun 3-5 yıl ile değil!.
-
04 Haziran 2009, 21:27
arkadaşım kilitli otoparkdan çalındıysa ver mahkemeye alırsın otoparkdan
senin en azından bırakdığın güvenilir sandığın bir yer vardı benim oda yok :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)