geçmiş olsun..
keşke onla birlikte sabahlasaydın da yine sokakta bırakmasaydın..
umarım en kısa zamanda bulunur.
geçmiş olsun..
keşke onla birlikte sabahlasaydın da yine sokakta bırakmasaydın..
umarım en kısa zamanda bulunur.
geçmiş olsun arkadaşım bunu okuyan arkadaşlar bakın cep telefonu kapalı olsa bile bulunabiliyomuş lütfen ucuz bi telefonu motorunuzun bi bir yerine saklayın ve sessiz moda alın çalındığında bu yöntem işe yarıyormuş yine formda okumuştum küçük ucuz bi telefon konuşmadığınız için şarjıda az gidecektir ve tabikii kasko...
Polisten çalıntı motosiklet operasyonu
İSTANBUL (İHA) - Kadıköy'de kimlik kontrolü için durdurulan motosiklet çalıntı çıkınca polis, şahısların verdikleri ifade doğrultusunda bir iş yerine baskın yaptı. Baskında 4 adet çalıntı motosiklet ve çalıntı oldukları tahmin edilen 200 bin YTL değerinde yedek parça ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kadıköy Dudullu Bostancı Yolu üzerinde asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, üzerinde F.T. ve M.T. isimli kardeşlerin bulunduğu Honda 600 RR marka hız motosikletini durdurdu. İnceleme yapan ekipler, motosikletin 2 gün önce Kadıköy'den çalındığını tespit etti. Sorgulanmak üzere karakola götürülen şahısların, alınan ilk ifadelerinde motosikleti ağabeyleri C.T.'den aldıklarını söylemesi üzerine Dudullu Bostancı Yolu Kader Sokak içinde bulunan bir adrese baskın düzenlendi. Belirlenen adresteki dükkana baskın yapan polis ekipleri, 4 adet motosiklet ele geçirdi. Bu motosikletlerin de sorgularını yapan ekipler, bir çoğunun çalıntı olduğunu belirledi.
Yakalanmalarının ardından polis tarafından dükkana getirilen M.T. ve F.T. kardeşler, konuyla bir ilgilerinin olmadığını, motosikleti kullanmaları için ağabeylerinin verdiğini söyledi. Şahıslar sorgulanmak üzere karakola götürülürken, firarda olan ve dükkan sahibi olduğu belirlenen C.T.'nin bulunması için çalışma başlatıldı.
arkadaşım bulunan motor seninki ile aynı emniyet ile irtibata geçsen iyi olur
az önce arkadaşla telefonla görüştüm hemen emniyete gidiyor haydi hayırlısı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
babaçi
helal olsun valla .. bidem arkadaşlar motor kaskoları biraz pahalı ama içiniz rahat ediyo ve herhengi bir kazada sizi çok büyük dertten kurtarıyor.. kaskonuzu yapın rahat edin ..
çalınmaya karşı kapalı garaj şartı olmayanları tercih edin AXA Oyak bu şartı sağlıyor bildiğiniz başka şirket varsa ismini çekinmeden yazın ki arkadaşlarımız boşu boşuna para vermesinler..çalınınca ödemeyecek sigortayı ben napim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlar haberde bahsi geçen motor neco kardeşimizin motoruymuş arkadaşla az önce konuştuk motoru yarın görecekmiş hasar olup olmadığı konusun da bilgisi yok .darısı diğer çalınan arkadaşların başına uleyn kırk yılın başı bi fare tuttuk hade
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
kardeş geçmiş olsun allah böylesinleri iflah etmesin senden bende sağlam (bedenen) ama hırsızlık yapıyor şerefsiz.bunları halka açık yerde sallandıracaksın ki diğer yapacaklara ibret olup bir daha yapmaya kalkışmasınlar
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
geçmiş olsun ve bulunmasına sevindim.
ne faresi be kedi köpek zurafa aslan kaptan hepsini tutmuşsun. eline saglıkuleyn kırk yılın başı bi fare tuttuk hade
saglam iş çıkarmışsın bravo
Sevgili babaçi şahsım adına yaralı parmağa yaptığınız pansuman için çok teşekkür ederim.
Sevgili Netzo,artık dondurmalı baklavamı olur bilmem ama bu sorunun tatlıya bağlanması lazım değil mi ama
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
aaaaaa iyiki hatırlattın yaaa az kalsın unutuyordum bak;
babaçi arkdaşımıza bir ybr 125 felan alır artıkım. birde sitemiz var tabi bu site olmasa b mutlu haberide alamayacaktı arkadaşımız. bütün site üyelerinede baklava alması lazım veya sen hiç ugraşma direkt pastaneyi al daha ekonomik olur.
editttttttttttt.......
hadi beeee iyi sevindim. eee ne aldı ybr cbf vs..
Geçmiş olsun umarım bulunur.
demiştim bulunmuş. Süper valla. Yeni motor almış kadar sevinirsin artık. Gözün aydın darısı diğer arkadaşların başına. Babaçi hakikaten bravo...
Okan ACAR
ben ybr yi yarın alıyorum inşallah aaa iyi denk geldii evet evet arkadaş bana yarın ybr alıyoo
çok geçmiş olsun benimde başıma gelmişti hızrsızlık olayı sinir bozucu bir durum umarım bulunur.benimki hala bulunmadı:(
The Winner Takes It All
geçmiş olsun.baklavanı yeriz artık
motorun bulunduğuna sevindim diğer motorlarıda tarif edinde belki arayanlar bulurlar
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
vaybe yüzümüz güldü helal olsun babaçi
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)