İstanbul'da Kırmızı R6 Çalınmıştır ! Görenlerin Yardım Etmesi Rica Olunur !
Reklamlar
-
34 JV 728
Yamaha R6
Kırmızı
Arkadaşlar dün gece Melih isimli bir arkadaşımızın motoru çalınmıştır.. Görenlerin hemen polisi ve Melihi aramaları rica olunur ..
Melihin cebi : 0532 2616769 ve ya 0505 5143262
Çok üzgünüz, duyarlı olmanızı rica ediyoruz Hayrını görmesin inşallah
34 JV 728
Yamaha R6
Kırmızı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Genelde hayrını görmüyorlar parçalayıp yedek parça olarak kullanıyorlar :( Melih kardeşimizin şansı varsa çalan manyağın biridir ve gezer bir yerde bırakır.
-
Öncelikle geçmiş olsun. acaba hangi semtten çalındı motor? Belki sınırları daraltırsak daha kolay gözlem yapabiliriz.
-
Arkadaşlar bu hırsızlara bu kadar talep getiren nedir? Lutfen kesınlıkle 2. el parca almayalım veya tanıdığımızdan alalım sadece. Motosiklet 2.el yedek parça talepleri hırsızlığı arttırdığı görüşündeyim. Umarım bulunur kırmızı R6 aklımda.
-
-
Olay yerini Tuğba yazacaktır sanırım ama çalındığı mahalde görmek çok zor.Özellikle yakın illerdeki arkadaşların uyanık olması gerekiyor.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Arkadaşlar Melih abinin motorunun kaskosu yok maalesef.. Hep söylemişler sokakta bırakma diye ama napalım Motor bomontide/avrupa yakasında çalınmış..
Lütfen duyarlı olalım, lütfen...
-
kaya34 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu hırsızlara bu kadar talep getiren nedir? Lutfen kesınlıkle 2. el parca almayalım veya tanıdığımızdan alalım sadece. Motosiklet 2.el yedek parça talepleri hırsızlığı arttırdığı görüşündeyim. Umarım bulunur kırmızı R6 aklımda.
aynen katılıyorum sana kaya34, bir gün başımdan bir olay geçti ve ogünden beri ikinci el parça almıyorum. 99 senesinde ikinci el araba parçası arıyordum. çıkma parça satan yerlere gittim sormak için. dükkan sahibi elinde o parçadan olmadığı ama eğer beklersem 2 gün içinde getirebileceğini söyledi. bizde nasıl yani dedik? sen merak etme abi biz 2 günde buluruz dedi. 2.el parçayı yurt dışından getirecek halleri olmadığından %99 çalacaklar.
umarım arkadaşın motoru bulunur. dishy sanada masallah istanbuldan motor çalınıyor antalyadan haberin oluyor
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
Disk kilidi ve kilidi olan motorları nasıl çalabiliyorlar ? Çalıştırarak mı götürmüşler ? Anahtarı olmayan motorları nasıl çalıştırabiliyorlar ?
-
geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur...yahu 20 milyarlık motoru nasıl sokağa bırakıp yatıyosunuz anlamış değilim... biz 8 milyarlık motorumuzu bile otopark'a bırakıyoruz korkudan...iyi cesaret vallahi...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Çalıştırmıyolar büyük ihtimal kamyona falan yüklemişlerdir
@edy; arkadaş bolluğu diyelim..
-
s.a. geçmiş olsun arkadaş... genelde buyuk cc li motorları çalan çeteler var eğer onlarsa 1, 2 gune kadar telefonla arayıp motorunu bulduk falan yere gel şu kadar para getir motorunu al diyorlar.. eğer böyle bir telefon gelirse hiç tereddüt etmeden polisi ara ... muhtemelen polisi filan arama diyeceklerdir birazda mafya ayağına yatacaklardır ama hiç vakit kaybetmeden polisi aramanı tavsiye ederim çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda motoruna kavuşursun...
-
gecmıs olsun ya umarım bulunur da daha kımlerın canım yanacak kımbılır hale bak ya ne gunlere kaldık..
-
istanbuldaki tanıdıklarıma msn den haber salacağım.
şimdilik geçmiş olsun diyebiliyorum elim kolu bağlı.
en kısa zamanda bulunduğu haberini de okuruz inşallah.
-
takipteyim, umarım kısa sürede bulunur
-
tuğbacım pardon msn de olmasa ben seni istanbul da sanacağım.
antalyadan bir tanıdığım çıkarsa yardımcı olmaya çalışacağım.
antalya daki ve çevresindeki mt cilere de ulaşabiliriz.
ne anlıyorlar bundan ya. haram lokma haram mal
-
acaba kırmızı olmasından başka belirleyici bir özellik daha varmı ? (egzost stiker gibi) kolaylık açısından 4gözüm 4kulağım bu işin peşinde
umarım en kısa sürede kavuşursunuz ....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
Sticker olsa ne olacak, adamlar hemen sökmüştür..
-
arkadaşlar iletişim kopukluğundan dolayı biraz karışıklık oldu.
tuğba son kararım istanbuldaki yakınlarıma ulaşmaya
çalışacağım. tekrar geçmiş olsun
-
Ne stickeri ne rengi arkadaşlar. Bu tür motorlar parçalanmak için çalınıyor. Koskoca motoru kamyona atıp çalacak ve bu organizasyonu gerçekleştirecek adam hiç altında çalıntı motorla trafiğe çıkacak kadar akılsız olabilir mi ? Lütfen yani. Ya motorun şasi numaralarını değiştirir sahte ruhsat çıkarır öyle çıkar ya da parçalar parça olarak satar. Maalesef bu işler böyle yürüyor :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)