Teşekkürler arkadaşlar....
Teşekkürler arkadaşlar....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Off cok gecmıs olsun ya ne kadar kotu bısı ya :( Valla ıstanbulda degılım ama olurda kacmak ıcın bu taraflara gecerlerse bakarız haber verırım tanıdıklara sonucta Istanbundan ankara zonguldak falan butun o taraflara gıden burdan gecıyo gercı dedıklerı gıbı bınerek bı yerlere getrıdıklerını sanmam hos Istanbuldan cıktıkalrınında sanmıyorum bı garaja sokup sokmeye baslamnıslardır :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
geçmiş olsun arkadaşım ben şişli tarafında çalışıyorum (istanbul hilton otelinde) şöförüm ve devamlı dışardayım plakan aklımda inşallah görürüm. valla yakalarsam o dallamanın canını alırım siz hiç merak etmeyin. arkadaşlar lütfen bu konuda duyarlı olalım son zamanlarda bu motor hırsızlığı hat safhada hiç değilse çalınmasına karşı caydırıcı önlemler alalım kilit alarm v.b. gibi. tekrar geçmiş olsun arkadaşım inşallah bulunur motor...
Hala ses seda yok
yani peesss yaz geldi ya coştular:((
valla bir an kendimde düşündüm yıkılırdım,çok geçmiş olsun..
İstanbul'da motorun sahibi, motor bulunmadı ve sanırım artık bulunamaz :(
Yedek parça için motorlarımızın çalınmasına sebep biraz da buradaki disribütörlerin uyguladığı fiyat politikası bence.Tıpkı cep telefonunda oldugu gibi..Mesela Amerika'da cep telefonu çalmak diye birşey yok çünkü hat alınca zaten telefonu bedava (ya da cok cok az bir paraya) veriyor adam..Yani hırsız çalsa da satamıyor kimseye bu yüzden hiç çalmaya kalkışmıyor bile..Eğer motorlarımızı yedek parçaları yetkili satıcılarda/servislerde bol ve herkesin cok rahat alabileceği kadar ucuz olsa kimse çıkma parçaya yönelmez.Yani bence işin ucunda yine uygulanan fiyat politikaları var..
çok büyük geçmiş olsun sanırım yokoldu r6 şerefsizler nasıl yiyeceksiniz o parayı
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
2 gün once gebzede kırmızı bir r6 gordum ama sizinkimidir bilemem hemde boyle motosikletlere hiç alısık olunmayan bir mahallede
büyük geçmiş olsun valla bi an kendim için düşündüm çok kötü bi durum...Onların yaptıklarıda yanın a kalmaz inşallah... bir yerden çıkar mutlaka.. kimsenin hakkı kimsede kalmaz..
KIRMIZI BOĞA..
34 DJ 6329 Mavi 2006 R-6 Motorum çalınmıştır.Konu başlığı açtım arkadaşlar oradan detayları görebilirler.Daha bu olayın üzerinden birkaç gün geçmeden bir de benim motorum çalındı.Duyarlı olan herkesin dikkat etmesini temmenni ediyorum şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)