emniyette tanıdık varsa onlar halleder, duydugum kadarıyla çalanlar belli kısılermıs, para karsılıgında motoru gerı verıyolarmış.
umarım bulunur
emniyette tanıdık varsa onlar halleder, duydugum kadarıyla çalanlar belli kısılermıs, para karsılıgında motoru gerı verıyolarmış.
umarım bulunur
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
çok geçmiş olsun ..................
Dolapderedeki tüm tamirci ve hurdacı görünümüdeki yerleri gezmeni tavsiye ederim... Orası parçalama yeri....
geçmiş olsun dostum,inşeallah motorunu bulabilirsin,telini adını plakanı aldım istanbulda görürsem duyarsam ararım mutlaka.birde mümkünse resmini at nasıl birşey fikrimiz olsun muhtemel değişiklikler olsa bile,en azından resmini bilelim.tekrardan geçmiş olsun .
SUZUKİ BURMAN UH 200
Geçmiş olsun arkadaşım.İnşallah kaskon vardır.Akşamları,üsküdar-kadıküy-beykoz civarında dolaşıyorum.Görür görmez polise haber veririm ama bence buralarda değildir makinan.Çalan yaratıklarada lanet olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
bizim bi arkadasında arabası çalınmıştı.hırsızlardan para karşılığı geri almıştı yanı kendı malını parayla sana satıyorlar..inş kısa zamanda bulursun kardeş ..çok geçmiş olsun çalan eller kırılır inşallah..
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çok geçmiş olsun, inşallah bulunur, keşke bir garaja vermiş olsaydın...
"Motosiklet Özgürlüktür."
motoru binmek için çaldılarsa bi şekilde bulursun ..ama parçaladılarsa çoktan parçalanmıştır.. çalındığının ertesi günü parçalıyolar...işallah bulunur ..şahsen ben bulsam para marada istemem bi yemeğe tav olurum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Cok buyuk gecmis olsun umarim en kısa bir surede bulunur motorun..!
peki anlayamadihim sey ne bu adamlar nasil goturuyorlar 160 kiloluk motoru anlayamiyorum kontak olmadanda cok zor ama yapan yapiyor baksana..
Tekrardan gecmis olsun..
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
Geçmiş olsun.. arkadaşım bir an önce bulmanı diliyorum
Geçmiş olsunda, 2005 model makinede immobilizer sitem yokmuydu Anahtarımı üzerinde unuttun Umarım en kısa zamanda bulunur makinen.Tekrar geçmiş olsun...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
gecmis olsun..ama sendekide cesaret yani..kalkip beyoglu gibi yerde motorunu disarida birakiyorsun..ben orda gece dolasmaya korkuyorum..neyse insallah bulursun kardes..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
resmini koysadın daha yardımcı olacak geçmiş olsun
geçmiş olsun abi inşallah bulunur...
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
Gecmiş olsun insallah en kısa zamanda kavusursun üstadım motoruna. Allah kimsenin basına vermesin bu kötü durumu.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
geçmiş olsun...umarım en kısa zamanda bulunur...bildiğin tanıdığın motor alım satımları yapanlar varsa sor bence...keşke kasko yaptırsaydın...çok üzüldüm...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)