Dostum geçmiş oLsun.Emin ol motosikLet netteki arkadaşlarımızdan biri bi yerde o motoru görecek ve polise yakalatacak.
Dostum geçmiş oLsun.Emin ol motosikLet netteki arkadaşlarımızdan biri bi yerde o motoru görecek ve polise yakalatacak.
Born To Be wild,Live to Ride...
ah bi millet vekili tanıdıgın olsa hemen bulunurdu tv de görüyoruz milletvekilinin çantası çalınıyo 3 saat sonra bulunuyo bu nasıl iştir polisinde mi eli var bu işlerde çarpık bi düzen içinde gidiyoruz inşallah motorun bulunur.
satılık ilanına bakmaya gelenler olabilirmi acaba
sizin oralarda yakınlar'da boş arsa ,kömürlük ,tarzı yerler varsa bak önce motosiklet'i itekleyip çalıştırmaya götürüyorlar genellikle bir ihtimal ama olsun .
benim motosiklet'i böyle yaptılar ama çalıştıramamışlar bakka'ın yardımcısı öğlen vakitlerin'de abi senin motor bizim yan parkta duruyor hayrola demezmi inşallah böyle birşey olmuştur bir an evvel bulman dileklerimle çok geçmiş olsun!
gönlün sağ olsun bulamasan'da rabbim daha güzellerini verir üzme canını sana birşey olmasın .......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
geçmiş olsun bende dikkat ediyorum sürekli umarım birimizin gözü çarparda yakalanırlar.. batıkent ostim civarında sürekli geziyorum umarım denk gelir tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsun mustafa abi duyarsız kalmıyalım topic güncell
kanuni tiger motorum çalındı - 08-04-2007, 17:28 PM
yuh !! bulunamadı mı hala
Geçmiş olsun inşallah bulunur. İşte ben sırf bu korku yüzünden motosikletimi kapalı otoparkta tutuyorum. Arkadaşlar da motorun kaç para ki bir de otopark parası veriyorsun diye eleştiriyorlar. Ancak motosiklet otoparkta değil dışarıda olsa günde kaç kere bürodan çıkıp yerinde mi diye kontrol etmem lazım bilemiyorum bile.
motor nisan 2007 de çalınmıs.. abicim sendekide ne azim arıyomusun halaa ?
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
bir konu daha hortlatılmış
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)