Neden Basinda Yeterince önem Verilmiyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok önemli bir konuya değinmişsin. burada sık sık çalıntı motosiklet haberi çıkıyor ve biz birbirimize geçmiş olsun diyoruz, ki onu da çoğumuz demiyor bile, başka da bir şey yapmıyoruz. mağdur olan çok arkadaşımız var ve üzerlerinde herhangi bir yaptırım olmadığı için güvenlik güçleri ve ilgili kuruluşlar çok duyarsız, başımız ağrımasın tavrındalar. benim motorum falan çalınmadı ama bu hepimizin başına gelebilir, hadi diyelim çalınmasını engelleyemiyoruz, ama bulunması için veya bulunduktan sonra daha çok şey yapılması için sesimizi yükseltmeliyiz.
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
-
duyarlılıgın için çok teşekkür ederim PSEUDO umarım bu konu bir yerlere ulaşır ve ses getirir.
şuan bir kıvılcım belki ama umarım büyür ve her taraftan görülebilecek bir ışık olur.
-
Direk alakalı merci duyarlı olmadıktan sonra biz ne yapabiliriz?...Silahımızı alıp teksas gibi kendimiz mi uygulayalım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
güzel bir yaklaşım. benim hiç aklıma gelmemişti.
çok yardımcı oldun alp kardeşim.
yazacak olumlu ve makul bir şeyin yoksa yazmayabilirdin.
bunca yazılandan sen bunu anladıysan kardeşim helal sana.
birde lütfen konunun rengini ve yönünü değiştirmeyelim.
+ sitemizin de kalite seviyesini bizlerin biryerlerde tutabileceğimizide unutmayalım.
-
neden kimse bir satır bişey yazmıyor...
-
ne yapabiliriz sence fikir beyan edenede kızmıssın neden bişeyler yazsınlarki
-
kimse basligi acanin suyuna gitmek zorunda degil bu bir
ikincisi de alp dogru demis her suc olayinda elimizde makina suclu arayip kan davasi haline mi getirelim,
herkes bilir ben bir daha tekrar edeyim anayasada gerekli degisiklikleri yapmak bu isi caydirici hale getirmek sn basbakan basta olmak uzere sn adalet bakani ve hukumetin insiyatifinde
ne kadar is gorur bilmem ama bence en dogrusu buyuklerimizin toplanip kucuk bir heyet halinde meclisi ziyaret etmeleri, akabinde basin aciklamasi yapip kamuoyuna da durumu iletmeleridir
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Direk alakalı merci duyarlı olmadıktan sonra biz ne yapabiliriz?...Silahımızı alıp teksas gibi kendimiz mi uygulayalım....
şu yazıyı birdaha oku iyi oku
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
-
-
-
-
tamcaz yazdıkta sen her yazana bi kulup buldun sanırım o silinen mesajlşarın birindede bize biraz bişeyler yazmıssın o zamanda görenler bilen söylemişti ama polemik olsun istememiştim
bence bi konu acıyorsan yanlı yansın tüm cevapları okuyup degerlendir hoşuna gitmiyorsa cevap vermesende olur
-
SİZDE BU KONU HAKKINDA YAZABİLECEĞİNİZ YERLER VARSA LÜTFEN YAZIN.
BİZ BU KONULARI GÜNDEMDE TUTMADIĞIMIZ SÜRECE BİRİLERİNİN HERGÜN CANI YANIYOR
BİRİLERİNİNDE EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜLÜYOR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)