Herkese merhaba motorum çalındı...
Reklamlar
-
Merhaba,
03.03.2007 Cumartesi akşamı park ettiğim motorumu, pazar günü öğlen saatlerinde yerinde olmadığını gördüm. Gerçekten çok kötü bir durum. Hiç kimsenin başına gelmesini istemem. Evrak işlemlerini gerçekleştirdim, ancak bulunmasını umut ediyorum. Aşağıda bilgilerini yazıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Marka : Suzuki Bandit S
Renk : Mavi
Plaka : 34 UA 0447
İrtibat telefonlarım : GSM : 0552-337-32-44
GSM : 0555-595-93-77
Her iki numaradan da ulaşabilirsiniz. Tekrar teşekkürler...
Reklamlar
-
büyük geçmiş olsun
not olarak aldım umarım en yakın zamanda motoruna kavuşursun
-
Çok geçmiş olsun
Bi motorcu için en kötü durum
Birde fotoğraf koyarsan daha etkili olur
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
geçmiş olsun
peki nasıl bir yere park etmiştin motorunu ve herhangi bir kilit var mıydı üzerinde ?
-
Cok gecmiş olsun birde by mükemmel in dediği gibi fotoğraflarınıda koyarsan daha etkili olur.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun..................................
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
olmadı
geçmişolsun kardeş umarım bulursun ben buldum sende bulursun inşallah
-
Geçmiş olsun Çok kötü bi durum. Sigortalattırmışmıydın?
-
gecmıs olsun,,merak ettım nasıl bı yerden calındı,,kılıdı varmıydı,,sıtemı ,sokak mı
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
gecmiş olsun arkadasım calındıgı semti söylersen bence o taraftaki arkadaslar daha dikkatli olacaklardır bu konuda
-
Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bulunur ve umarım kaskon vardır....
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
-
geçmiş olsun kardeş mesaj alındı
-
Geçmil olsun umarım bulunur.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
-
geçmiş olsun inşaallah bulunur
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
kardeşim geçmiş olsun umarım motorunu bulursun
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm dostum ınankı cok uzuldum,inanki trafıkde rastlarsam sana haberdar ederım.
-
Geçmiş olsun..Umarım bulursun....Ama fazlaa umutlandırma kötü habere de hazırlıklı ol...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
İlginize ve geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler... Motorumu oturduğum sitenin otoparkında yerde bulunan demir boruya arka lastikten zincirliydi. Alan şahsiyetler bayağı hazırlıklı gelmişler... Anlaşılan tecrübelilermiş. Ziverbey Müjdat Gezen Sanat Merkezinin sokağında, sitenin otoparkından çaldılar. İşin kötü tarafı kaskonun bitiş tarihi çalınmasından 3 gün önceydi. Kaskosu olmadığından yedek parça olarak çoktan piyasada el değiştiryordur diye düşünüyorum. Ayın 3'ünden beri ses seda çıkmadığına göre, alan şahsiyetler sağlam bir kadro ile çalışıyorlar... İlgilinize teşekkürler...
-
aydına yenı geldı bu motordan adam izmirden getirdim diyor ilgilenecem gecmis olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)